|
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Jul 30 2010, 14:38
Коментар
|
|
|
Група: лoвджия. Коментари: 0 Регистриран: 1-January 07 Потребител N: 3,955 Име: Arbaliev Оръжие: Bjuhag Куче: Gonche |
несъм казал никаде,че съм разбирач,но ти казвам жал ми стана за такива хубави кутрета,но както и да е;сега като човек ти казвам,че за 10 дена можеш да ги оправиш като закупиш бебешката храна"APTAMIL"-3,но недей да я правиш гъста както се дава за бебета,а го направи по-рядка и за 5-6 кучета прибави 2сурови яйца и ти гарантирам,че за 10 дена няма да можем да ги познаем,но това е един вид добавка,неможе само с това да ги храниш щото ефекта щее по-слаб Колега,мерки са взети. От краве мляко,яица и извара по хубаво няма.Останалото са добавки. Със здраве! |
|
|
|
|
|
||
Jul 31 2010, 08:11
Коментар
|
|
|
Група: ловджия Коментари: 126 Регистриран: 28-December 07 Потребител N: 12,092 Име: Ivan Оръжие: ZH Куче: gon4e |
Колега,мерки са взети. От краве мляко,яица и извара по хубаво няма.Останалото са добавки. Със здраве! Като знам откъде си и си виждал и отгледал достойни гончета знам че знаеш какво правиш. Динамиката в развитието на гончетата не е малка и постоянно се налага да догонваме. Меракът и ентусиазмът ти са големи, успех ти желая Марине! |
|
|
|
Aug 1 2010, 19:22
Коментар
|
|
![]() Група: ловджия Коментари: 485 Регистриран: 13-August 08 Град: Ст.Загора Потребител N: 17,240 Име: Стоянов Оръжие: ИЖ 58М, Стожер Куче: Българско /лудогорско/ гонче и Курцхаар |
Колега Роко, защо с г-н Стоянов превръщате една обява с която Вие нямате нищо общо в мерене на п..ки.Понеже сте много отоворени и разбирачи бихте ли ми отговорили при положение ,че кучката е родила девет кутрета,отсъствате от къщи 7 дни, врещате се изаварвате 5 кутрета,майката няма от горещините грам мляко, подхранвате ги от 25я ден,снимате ги на 30я ден ,как трябва да изглеждат!Не съм виждал кутренцата на Бай Иван, да са му живи и здрави.Пожелавам здраве и на вас.Бъдете непристрастни!Наслука в предстоящия сезон .Нищо лично! Колега извинявм се ако съм те обидил, не се съмнявам, че кученцата ти в момента са супер но това виждам на снимката това коментирам.Пусни нови снимки да ги видим тез красавци.Наслука и на теб през новия сезон. -------------------- Стоянов
|
|
|
|
Aug 1 2010, 22:47
Коментар
|
|
|
Група: ловджия Коментари: 126 Регистриран: 28-December 07 Потребител N: 12,092 Име: Ivan Оръжие: ZH Куче: gon4e |
Колега извинявм се ако съм те обидил, не се съмнявам, че кученцата ти в момента са супер но това виждам на снимката това коментирам.Пусни нови снимки да ги видим тез красавци.Наслука и на теб през новия сезон. Благодаря ти за разбирането другарю. . . Стоянов, знаех че мога да разчитам на теб и ще разбереш. Вземал съм кученца в недобро състояние, но с добър произход които в последствие станаха добри и ловни, не винаги екстериорността е водещата и радваща окото. Има моменти когато ловните показатели са в превес.Личният избор е индивидуален, според разбирания и необходимост. Наслука и на теб |
|
|
|
Aug 2 2010, 20:19
Коментар
|
|
![]() Група: ловджия Коментари: 485 Регистриран: 13-August 08 Град: Ст.Загора Потребител N: 17,240 Име: Стоянов Оръжие: ИЖ 58М, Стожер Куче: Българско /лудогорско/ гонче и Курцхаар |
Благодаря ти за разбирането другарю. . . Стоянов, знаех че мога да разчитам на теб и ще разбереш. Вземал съм кученца в недобро състояние, но с добър произход които в последствие станаха добри и ловни, не винаги екстериорността е водещата и радваща окото. Има моменти когато ловните показатели са в превес.Личният избор е индивидуален, според разбирания и необходимост. Наслука и на теб ок. -------------------- Стоянов
|
|
|
|
Aug 6 2010, 16:21
Коментар
|
|
![]() Група: ловджия Коментари: 82 Регистриран: 3-March 07 Град: Елена Потребител N: 5,484 Име: КАРАЧОРОВ Оръжие: MP153; ИЖ 27М ;иж 16 кал. Куче: драдхаар и гонче |
Кученцата са хубави и родословието е добро. Като са много дебели ще дръпнат при новия собственик назат.Хубаво е да се продатат след двумесечна възраст като им търсиш толкова пари.Новиятсобсненик да си ги ваксинира след отбиването.Успех.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Олекотена версия | Час: Sep 6 2010, 21:03 |