Английски бултериер(гладиатора на кучетата)
Публикувано 17 декември 2007 - 18:51
Публикувано 17 декември 2007 - 18:53
Прикачени файлове
Публикувано 17 декември 2007 - 18:55
Колеги моля ако някои знае нещо повече за породата английски бултериер да сподели.
Колега,нещо сисе объркал,че е куче борец е,но гладиаторът в този спорт е питбултериера
Публикувано 17 декември 2007 - 18:55
- BULDOG харесва това мнение.
Публикувано 17 декември 2007 - 19:06
От тук разбирам че бултериера е добро куче за лов?
Публикувано 17 декември 2007 - 19:12
Публикувано 17 декември 2007 - 19:15
ДАКолегата TORMENTOR е развъдчик на породата, той може да вземе отношение по темата,засе надяваме ,че по късно тази вечер ще посети форума.
Публикувано 17 декември 2007 - 19:44
Публикувано 17 декември 2007 - 19:57
Хубави кучета са, но не съм чувал и виждал някои да ловува с бултериер и нешто не си ги представям в гората а в ринга са гола вода един питбул ше му пръсне китарата за десет минути,та незнам дали е гладиатор на кучетата.
Ооооо 10 минути са твърде много време,мисля,че си прекалено щедър.А имам приятел,който навремето гледаше бултериери и на домашно прасе се справяха доста добре,за тази порода,даже беше заснел и филмче.
Публикувано 17 декември 2007 - 20:03
И аз така знам че са добри ,но доколкото разбрах лова е забранен с тях ,защото целта на кучето е да намери дивеча и да почне да го облаива ,а бултериера веднага проявява агресия и се нахвърля варху животното.Ооооо 10 минути са твърде много време,мисля,че си прекалено щедър.А имам приятел,който навремето гледаше бултериери и на домашно прасе се справяха доста добре,за тази порода,даже беше заснел и филмче.
Публикувано 17 декември 2007 - 21:13
Не съм сигурен че е гола вода на ринга колега.Еди приятел преди време имаше мъжки бултериер на височина беше около 45-50 см много силно и издражливо куче беше бягаше най-малко по 10км без почивка.Веднъж решихме да се поразходим той с неговото а аз с моята каракачанка тъкмо излизаме от селото и един дето му се носеше славата че имал пидбули-гладиатори ни настигна и вика дали изкал да ги сборят а моя приятел му каза че той не гледа кучето за борба и че не изка.Ония измънка нещо под носа си и замина на някъде ние тръгнахме и след 1-2 часа решихме да се прибираме по едно време ония изкочи от някъде с един огромен питбул жълт цялата му глава изподрана и без да казва нищо го пусна и онуй се спуна върху моито ама то женско и нищо не му направи тръгна към бултериера и го захапа за муцуната.Моя приятел почна да трепери и за мако не се разрева.Аз дръпнах питбула за опашката ама той не пуща бултериера обаче някак се измъкна и вече беше явно разярен почнаха да се давят и така 2-3 минути бултериера като го прекара за връта и толкоз питбула се опитваше да се отърве безуспешно 10-15секунди и питбула вече лежеше на земята и не мърдаше моя приятел гледа пребледнял и трепери като лист откопчих го и право при ветеринаря последиците четири дупки на муцунаната и няколко драскотини.Тъй че недей го подценявай толкова бултериера.Хубави кучета са, но не съм чувал и виждал някои да ловува с бултериер и нешто не си ги представям в гората а в ринга са гола вода един питбул ше му пръсне китарата за десет минути,та незнам дали е гладиатор на кучетата.
Публикувано 17 декември 2007 - 21:13
Публикувано 17 декември 2007 - 22:11
Обаче се включва в малките часове!
Ее-е-ехо-о-о !!!
Публикувано 17 декември 2007 - 22:36
А за лов?Е какъв лов ще е това,като той преди това ще се опита да се сдави с всички останали ловни кучета за да докаже ,че е най-най и най вероятно да получи като подарък един "пара" от мене ако ми закачи бретона!
Публикувано 18 декември 2007 - 09:42
Колега занимавал съм се с питове и борби и това дето ми го разправяш нешто не мога да го повярвам,един истински Питбул няма да прави разлика женска ли ти е Каракачанката или мъшка ше ти остане само китеника от нея ,и как така ги разкчихте без клинове насред полето ? Толкова Бултериера е бил Бултериер и Питбула Питбул ,имал съм не една ролка (лек пердах 5,6 минути без залог)с Бултериери и знаеш ли как почватда пеят в ринда аз им казвам ЛИЛИ ИВАНОВА и како ти казвам, че са гола вода значи са, харесвам ги но стават само за домашени любимци и до там.Не съм сигурен че е гола вода на ринга колега.Еди приятел преди време имаше мъжки бултериер на височина беше около 45-50 см много силно и издражливо куче беше бягаше най-малко по 10км без почивка.Веднъж решихме да се поразходим той с неговото а аз с моята каракачанка тъкмо излизаме от селото и един дето му се носеше славата че имал пидбули-гладиатори ни настигна и вика дали изкал да ги сборят а моя приятел му каза че той не гледа кучето за борба и че не изка.Ония измънка нещо под носа си и замина на някъде ние тръгнахме и след 1-2 часа решихме да се прибираме по едно време ония изкочи от някъде с един огромен питбул жълт цялата му глава изподрана и без да казва нищо го пусна и онуй се спуна върху моито ама то женско и нищо не му направи тръгна към бултериера и го захапа за муцуната.Моя приятел почна да трепери и за мако не се разрева.Аз дръпнах питбула за опашката ама той не пуща бултериера обаче някак се измъкна и вече беше явно разярен почнаха да се давят и така 2-3 минути бултериера като го прекара за връта и толкоз питбула се опитваше да се отърве безуспешно 10-15секунди и питбула вече лежеше на земята и не мърдаше моя приятел гледа пребледнял и трепери като лист откопчих го и право при ветеринаря последиците четири дупки на муцунаната и няколко драскотини.Тъй че недей го подценявай толкова бултериера.
0 Потребител(и) четат тази тема
0 ловци, 0 туристи, 0 анонимни