китайска флоберка
Публикувано 03 февруари 2010 - 19:14
Публикувано 03 февруари 2010 - 19:20
Защо си се спрял на китайска?Здравейте колеги от ското съм претижател на билет за подборен лов та въпроса ми е къде в София или Пловдив мога да си закупя китатайска флоберка и каква и е цената горе -долу
Публикувано 03 февруари 2010 - 19:27
Публикувано 03 февруари 2010 - 20:22
Последно (лятото) съм виждал в ЗАРИМЕКС цената не помня точно... (260-70 лв.)Здравейте колеги от ското съм претижател на билет за подборен лов та въпроса ми е къде в София или Пловдив мога да си закупя китатайска флоберка и каква и е цената горе -долу
Виж тази обява ...
http://www.nalov.com...showtopic=21707
така изглеждат и хич не са лоши като качество (точност)
Прикачени файлове
Публикувано 04 февруари 2010 - 22:36
Публикувано 05 февруари 2010 - 15:48
Публикувано 05 февруари 2010 - 21:34
Публикувано 06 февруари 2010 - 19:58
drone Nick Какви са ти отзивите за пушката,вярно ли,че се чупил или износвал много бързо изхвъргача.Защо ти прави 5см групи на 50м,това не е нормално,трябва да пробваш да смниш боеприпасите.
Къде наистина мога да видя такива пушки в Пловдив.Като ги гледам,все едно гледам въздушна пушка за 30лв
Публикувано 07 февруари 2010 - 14:00
За групата от 5 см на 50 м. писах преди , щото и правих втора налагаща се бърза прострелка/ някой колега на лов ми я беше взел от станока, дето ги държим през нощта и я беше "донастроил"/. Иначе използвам патрони на Ремингтон- Вайпър, Циклон или пък на Федерал-Голдън ийгъл . Виждал съм пушките за предлагане на изложенията в Панаира или в НДК, ама не си спомням при кой търговец. Допитайте се както ви казах и до познати ви оръжейници .
Ето една снимка на мойта китайка.
Прикачени файлове
Публикувано 07 февруари 2010 - 15:26
Пробвал съм да им разменя затворите с Бърно-1 но не става,има някакма минимална разлика. И лястовичата опашка е различна (на бърното е по-широка) ,само пълнителите са взаимозаменяеми. *Nick* ,откъде изкопа тая оптика...Това е прицел за зенитна картечница....Ползвал съм такава на въздушна пушка (Бам-21)...въобще не е подходяща за прецизна стрелба над 30-40 мт.Сложи си една нормална оптика, примерно Липърс за стотина лв. и няма проблем да се правят групи 2-3 см (на 100 мт.)Впрочем ,като я прострелвах за първи път с оптиката на 50 м. ,бях легнал и с опора възглавница. Направи групи от 25-30 мм, щото винтовете на оптиката не позволяваха още по прецизна настройка /при нея няма кликове , а се движат плавно/. Затова мисля, че ако ползвам по-прецизна оптика, ще направи добри групи и на сто метра. Пушката е пълно копие на Бърно-1 и съм няма проблеми с изхвъргачи и друго, с две думи си е здрава и хич не е въздушна пушка.
А що се отнася за китайските флоберки - мисля че вече не ги внасят,но може да е изостанало нещо по шкафовете на някой магазин.
Тончо84 , на твоята снимка това май не е "варминт" а интегрален заглушител.
Прикачени файлове
Публикувано 08 февруари 2010 - 22:58
Публикувано 09 февруари 2010 - 09:21
А що се отнася за китайските флоберки - мисля че вече не ги внасят,но може да е изостанало нещо по шкафовете на някой магазин.
Имаше 2 в магазина до женски пазар / София / 22 и 22 магнум , ще ти дам телефона на собственика ако искаш ?
Публикувано 09 февруари 2010 - 16:16
Този пост е редактиран от peih: 09 февруари 2010 - 16:21
Публикувано 09 февруари 2010 - 16:33
Това колега е прицел 10П8 ,толкова е зддрав и дуракоустоичив,че само будала би го сменил за Липърс да речем!Тва чудо и на 155мм.гаубица издържа-без проблем!Аз моя,само за Цаис го сменям,и то не за всеки модел!!От зенитна картечница казваш е оптиката ,а?
Ама си е здрава и държи на откат без проблеми, щото преди да я взема е била на карабина в горското доста години. Ама си прав , ще я сменям ,може би с един дето ми предлага бартер за нея.
Публикувано 09 февруари 2010 - 17:34
давай телефона да питам аз искам 22 lr ne magnum, e може и ако някой продава флоберка до към 250 лв около пловдив нека да пише
Пратих ти го на лс.
0 Потребител(и) четат тази тема
0 ловци, 0 туристи, 0 анонимни