Welcome to На Лов

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
zkk

Asia Rocstra

Нещо твърде малко информация има за това джипче !

Някой ползува ли го за лов или оффроуд ???

Външно изглежда добре, а също и като цена по търсачките !

Доколкото знам, някакъв лиценз на Тойота е !!

Който има информация, моля да сподели !!

Edited by zkk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koлега, плати в мобилебг 2 и нещо и прочети за джипчето. А като цяло е стегнато и здраво и най- близко е до Джиип Вранглер, почти копие...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Минала тя покрай вранглер. Как беше - двигател на мазда, чаркове на киа и тойота. Призвеждана от фирма за трактори собственост на хюндай... части - хич - ама то всеки джип е като голям конструктор

Share this post


Link to post
Share on other sites

джипчето е добро. минусите са че е тесняк (като самурая) и е на ресори и си като седнал на пътя и на практика няма НИКАКЪВ багажник. иначе като надежност проходимост и здравина има добра слава. ASIA е дъщерна компания на KIA и всички те са под шапката на HYUNDAI така, че части трябва да има. м/у другото военния вариант е на въоражение в корейската армия до момента (много им отива това джудже ;) т.е. корейска УАЗка. дизеловия мотор (2.2 атмосферен) е копие на MAZDA и е супер безпроблемен. за разлика от бг в други евро-държави стана много популярно през миналото десетилетие. що се отнася до цената... не виждам какво толкова изгодно намираш след като в тези суми (4,5-6 хил. лв) можеш да се метнеш в една лъскава Фероза дето е не по-малко джип (и то доказан) а и вътре няма нищо общо със спартанския интериор на Азиата. за намиране на части, сервизи и т.н. сравнения няма да правя..

на ферозата единствения кусур е че като усети водата много бързо започва да изчезва пода и шасито, но ако не се прецакаш при покупката и след това и теглиш една антикорозия от долу тенекиите ще надживеят механиката.

моя съвет - откажи се. вземи нещо по-популярно да ти е мирна главата.

Edited by fakir

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0