Jump to content
You need to be logged in to see additionnal information and be able to contact the advertiser!
This advert is COMPLETED!

Продавам револвер Smith&Wesson 686 .357 магнум

   (0 reviews)

Продавам револвер Smith&Wesson 686 .357 магнум

   (0 reviews)

1,250.00 BGN


  • Price 1,250.00 BGN
1 Question
0 Reviews
1,617 views

Description

Здравейте,

след дълго, наистина дълго умуване реших, че бих могъл да се разделя с моя Смит и Уесън 686. Причината не е финансова, нито е породена от някакви проблеми с документи или със самото оръжие. В интерес на истината, много харесвам револвера и ми е малко трудно да го продам, но все пак... Имам и друг револвер в .357, оръжията се припокриват, нося ту единия, ту другия. В България режимът не е много либерален, а бих искал да притежавам и ползвам много и различни оръжия. Това на практика налага от време на време да се разделям с нещо ценно, дори и да го харесвам много, просто за да купя друго.

Оръжието изработено от иноксова стомана, в отлично състояние, много пазено и почиствано след всяка стрелба. Функционира безотказно както в сингъл, така и в дабъл екшън. Цевта е 4 инча (10,16 см), калибърът е .357 магнум / .38 спешъл., барабанът е 6 заряден. Стреля много точно и е удоволствие да го държиш в ръка.

Поставил съм красиви S&W махагонови чирени, които имат накатки, лягат удобно в ръката, без да се пързалят. В допълнение давам и оригиналната гумена ръкохватка Hogue, кобур ръчна изработка от естествена кожа, кобур за вътрешно носене Blackhawk, два спийдлоудъра HKS и стандартен брой боеприпаси.

Знам, че не всеки си пада по револверите и не всеки купува такова оръжие. Smith&Wesson 686 определено е за ценители! Качеството на изработката е на много високо ниво и след 20 години пак ще бъде като нов, ако се поддържа както трябва. Револверът е регистриран и се намира в София. Цена 1250 лв.

Хора с готово разрешително или такива, които могат да извадят в някакъв разумен срок, са с предимство. Ако имате интерес или допълнителни въпроси, пишете ми ЛС. 0876 едно шест 55 две 1.

Снимки:

https://i.imgsafe.org/42ac1e6921.jpg

https://i.imgsafe.org/42ac28d235.jpg

https://i.imgsafe.org/42ac327a57.jpg

https://i.imgsafe.org/42ac3c1f95.jpg

https://i.imgsafe.org/42ac46e98b.jpg

https://i.imgsafe.org/42ac52d91d.jpg

https://i.imgsafe.org/42ac72d337.jpg

https://i.imgsafe.org/42ac7076df.jpg

https://i.imgsafe.org/42ac7ac093.jpg

https://i.imgsafe.org/42ac779408.jpg


Принципно обмислям закупуването на Smith&Wesson с по-дълга цев, така че съм склонен на бартер за определени модели. Пуста марка, влязла ми е под кожата :)

Ако някой колега иска да подмени арсенала и търси нещо по-компактно, примерно класически 4“ 686 за ежедневно носене, да пише  ;)
В калибър .357 ми допадат 686 plus (7 заряден) с 5 или 6 инчова цев. В калибър .44 бих взел 629 classic с 5 или 6.5 инчова цев.

Интересуват ме само револвери S&W.
 

Освен към револверите, имам интерес и към някои конкретни пистолети. Бих обмислил бартер за Джерико 941 (само версията с декокер!) и Берета 92 FS (черна оксидация). И в двата случая с адекватно доплащане от другата страна.

Пишете ЛС, ако имате въпроси. Ще се радвам да ги обсъдим. Благодаря за вниманието!
 

Благодаря за вниманието!

IMG_4970.jpg

СофияRecommended Questions

Колега,аз чаках 7 месеца за такъв с 6 инчова цев и не бих го продал за нищо на света,може и гладен да стоя,но няма по добро оръжие според мен

wildyracing

Posted


Съгласен съм, че е изключително оръжие!

Share this comment


Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Ask a Question

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.