Jump to content
You need to be logged in to see additionnal information and be able to contact the advertiser!
THIS ADVERT HAS EXPIRED!

елитни гордънчета чакат стопаните си

   (0 reviews)

елитни гордънчета чакат стопаните си

   (0 reviews)

500.00 BGN


  • Price 500.00 BGN
0 Questions
0 Reviews
197 views

Description

МАЙКА   АВА

С ЕЛИТНИ АВСТРИИСКИ РОДОССЛОВИЯ НЯМА ОТЛИЧИЯ И ГРАМОТИ ЗАЩОТО НЕ Я ВОДЯ ПО ИЗЛОЖБИ И ИЗПИТАНИЯ ВОДЯ СИ Я НА ЛОВ. НАЙ МИ Е КЕФ КОГАТО ИЗЛЕЗЕМ И ИМА И ДРУГИ КУЧЕТА ЗАЩОТО КОЛЕГИТЕ МИ ЗАВИЖДАТ. 92 ГОДИНА С ТЪСТА МИ ОСТАНАХМЕ БЕЗ ПТИЧАР И СЛУЧАЙНО ПОПДАНАХ  НА ГОРДЪНЧЕ И ГО ВЗЕХ, ИМАЛИ СМЕ ПОИНТЕР КУРЦХААР И АНГЛИИСКИ СЕТЕР ЛАВЕРАК, НО КОЙТО Е ИМАЛ ГОРДЪН ДРУГ ПТИЧАР ТЕ ПРИЗНАВА. ТОВА МИ Е ЧЕТВЪРТАТА ГОРДОНКА ОТ ТОГАВА И НЯМАШЕ ДА Я ИМАМ АКО ПРОКОПИЕВ НЕ МИ Я БЕШЕ ПОДАРИЛ ЗАЩОТО ВИДЯ ЧЕ БЯХ ЗАХЛАСНАТ ПО НЕГОВАТА ЗАРА НО С МОЙТА ПЕНСИЯ НЕ МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ ТАКОВА КУЧЕ. ГОНЧЕ ВЕЧЕ НЯМАМ ЗАЩОТО СЪМ НА 70 И НЕ СТАВАМ ЗА ГОНАЧ.

До 1859 всички сетери се съзтезавали един клас и гордъните засенчили другите – собствениците на английските сетери настояли за обособяване на отделен клас за гордъните. Така от 1860 г. гордъните се съзтезават в отделен клас и имат самостоятелна експертиза.  Победителят на първите полеви изпитания в Англия е Рекс­­ ІІ.

Божурище, София - BulgariaRecommended Questions

There are no questions to display.

Guest
This advert is now closed to further questions.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.