Добре дошли във форума На Лов

Регистрирайте се сега за получите достъп до всички функции. След регистрация, вие ще можете да публикувате нови теми или да отговаряте на вече съществуващите. Ще можете да настроите вашия профил, да си качите профилна снимка, да получавате репутация и да използвате лични съобщения с останалите потребители. Това съобщение ще изчезне след като влезете в профила си.

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично   

 1. Последният час
 2. Вчера
 3. Ще се включи ли някой по темата???
 4. От известно време имам проблем с белки на тавана. Не бях сигурен дали докато не пуснах звук от същия вид и те реагираха. Показаха се и видях, че е белка. Поставил съм клюса в близост и оттделно друг капан (ще я запази жива) с пилешко месо и копърка, но за сега няма резултат. Не се и чуват от няколко дена. Дали звука от белка в беда нещо ги разбута, не зная. Ако някой е имал същия проблем, нека пише. Благодаря предварително.
 5. Оставащ период: 47 години4 месеца

  • ПРОДАВАМ
  • НОВО

  Здравейте колеги, продавам 3 мъжки кученца родени на 12.04.17 от родители: CH.T Srb. Lapis del Cherni Lom x CH.BG Kalliope del Cherni Lom.

  600,00 лв

 6. Виж обявата Продават це 3 курцхаарчета Здравейте колеги, продавам 3 мъжки кученца родени на 12.04.17 от родители: CH.T Srb. Lapis del Cherni Lom x CH.BG Kalliope del Cherni Lom. Автор skeetshampion Дата 27.05.2017 Цена 600,00 лв Категория Кучета  
 7. Вълчане това е първа среща на лайките с борсук,3 от тях са на по 18 месеца другата на годинка.Барака надхвърля 4-ри години и е напълно нормално да е по настървен от тях. Повече пояснения няма да правя,щото са излишни!
 8. Този път му запалиха яко задника на този помяр.Ама руската девучка Светлана Хънт два пъти му праща полиция на измикяра ама този път е по яко има и арест .Дано поне сега го спрат този измамник олигофрен.
 9. Колега,не те познавам,но те съветвам да напишеш в Гугъл думата форум и да видиш нейното значение. За клипа бих казал,че най-доброто куче е барака,защото е най-настоятелен.Ако и другите кучета имаха неговият хъс щяха да ликвидират язовеца за норматив.
 10. "Кубадинка"-ножът за дране!"Kubadinka" Knife-The Supreme Skinner! Данните са както следва / data: Обща дължина / overall length: 225мм Дължина на клина / blade length: 115мм Ширина на клина / blade width: 40мм Дебелина на клина / blade thickness: 4мм Дръжка / handle: микарта / micarta white Стомана / steel: D2 / 1.2379
 11. Здравейте Колеги. Реших да постопля сърцата ви с това видео, което имах късмета да заснема докато разхождах сетeрчето.
 12. Последната седмица
 13. Колега,извинявай че ти ползвам темата,но не видях къде да пусна моята интересна случка от преди малко.Та,това косче беше паднало от дървото и трябваше да го качвам горе.
 14. Страхотна. Евала!
 15. Жената: "Заминавай да си почина и аз малко."
 16. Затова държавата ни е в това положение. Неграмотниците са с много претенции...
 17. Между приятелки: - Няма вече джентълмени! - Е как да няма? Моят приятел ми държи чадъра, когато вали дъжд, докато аз сменям гумата на колата.
 18. Днес пристигна новата ми придобивка. Взех си фенер с ултравиолетови диоди NITECORE P20UV от https://www.lovni.bg/lov/aksesoari-za-lov . Доволен съм от поръчката и нямам търпение да го изпробвам.
 19. Акция "Лефтеров" - спасени 60 кучета Албуми Акция "Лефтеров" - спасени 60 кучета 23 снимки · Updated преди 30 минути Днес е ден, който доказва, че институции като съдът, полицията и политиците в България могат да постигнат правосъдие, ако имат желанието и нужния фокус. Надяваме се, че господин Лефтеров и всички замесени в случая ще понесат нужните санкции и наказание. Който се отнася по подобен начин с беззащитните животни, ще го последва подобно правосъдие! Спасяването и освобождаването на повече от 60 животни, които са живели години в мизерия и ужасяващи мъки е "хубаво" събитие, но не и щастливо. Не сме "щастливи", защото се сблъскахме с мизерията, в която тези животни бяха принудени да живеят и да се размножават. Няма как да изпитваме щастие, когато видяхме толкова малки същества по какъв начин са травматизирани от "терора", който е бил нанасян върху тях. Вероятно повечето кучета ще имат нужда от месеци, дори и година, за да се възстановят, до някаква степен, психически и да живеят нормален живот. Изправихме се, за повече от година, срещу една от най-зловещите черти на човечеството - жестокостта. В случая с г-н Лефтеров добротата и справедливостта надделя над нея! И не става въпрос само за кучетата. Хора, които се отнасят жестоко с животните, се отнасят по същия начин и с хората. Тези личности виждат себе си над закона и над заобикалящото ги общество, не плащат данъци и мислят, че с подкупи, тяхното "шоу" ще може да продължи завинаги. Но не и този път! Точно тази справедливост ни кара да се усмихнем и да имаме надежда и вяра! От месец септември на 2016 година, фондация Лъки Хънт заедно с любители и защитници на животните от Варна, се опитваме да постигнем правосъдие и да освободим тези кучета. Секретността на тази "мисия", както ние я наричаме, беше запазена до края. Това е изключително впечатляващо, имайки предвид, че в предишни години г-н Лефтеров е имал вътрешни хора, които са го информирали за действия, които са се предприемали срещу него. Днес вятъра във Варна сякаш е по-различен! Щастливи сме, че успехът на тази "мисия" и последвалото правосъдие са голяма крачка към адресирането на проблема с хуманното отношение към животните във Варна. Но има още много да се работи в тази насока! Като изцяло частна и независима фондация, ние се опитваме да достигнем до повече общини в региона, за да работим заедно с тях, но и самите общини да работят съвместно. Уличните кучета са нашите кучета. Те не са от улицата. Те са на улицата, защото някой човек ги е оставил там. Не са молили за това и със сигурност не биха искали да са на улицата. Кастрацията е главната ни задача, но не и единственото решение на проблема с уличните кучета и нехуманното отношение към животните. Манталитетът трябва да се промени и успешни "мисии" като тази трябва да бъдат разпространявани, за да накарат хората на спрат и да се замислят за момент, че нещо трябва да бъде направено и че трябва да се предприемат действия в тази насока не само от фондациите. Lucky Hunt Foundation
 20. За първи път в България беше разбит нелегален развъдник за кучета. Обектът е функционирал от години край варненското село Звездица, а животните, лишени от елементарни грижи и подложени на нехуманно отношение, са отглеждани с цел продажба. Незаконната търговия се извършвала от Веселин Лефтеров, който днес бе задържан. Жестокостта, проявявана към кучетата, не може да се опише. Трябва да сложим край на подобен род престъпления, които, освен всичко друго, реализират огромни печалби - до 2 млрд. евро годишно в целия Европейски съюз. Получих сигнал за незаконния развъдник от неправителствената организация „Лъки Хънт Фондейшън”. Благодаря на полицията, на прокуратурата и в частност на главния прокурор, който също се запозна лично със случая. До развръзката се стигна след неговата намеса и в резултат от професионално реализираната акция на Окръжната прокуратура и Областната дирекция на МВР във Варна. Разследването отне месеци. Кучетата са продавани чрез няколко сайта, а парите са получавани от фирми, регистрирани на клошари. Документите за произход на животните са били фалшифицирани. Фалшифицирани са били и подписите на варненски ветеринари, така че по случая има множество установени закононарушения. Състоянието на намерените в развъдника около 40 животни е изключително тежко. Те не са получавали никакви адекватни грижи, не са били ваксинирани. Негодните вече да раждат майки са били убивани, а болните малки кученца са давани за храна на прасетата. Ушите и пръстите на животните са рязани без упойка, директно с клещите. Това е недопустимо отношение към животните, към което не можем да останем безразлични! Вече проведох разговори с министъра на вътрешните работи Валентин Радев да се сключат необходимите споразумения и с Министерството на земеделието, храните и горите, и с Министерството на околната среда и водите, което е ангажирано с контрола върху защитените видове. Целта е да могат да се правят съвместни проверки по примера на тези, които полицията извършва заедно с данъчните. Фондацията, участвала в разкриването на случая е получила над 400 сигнала срещу Лефтеров, но той и негови служители досега са успявали да осуетяват мерките срещу нелегалния развъдник. Днешната акция показа, че няма недосегаеми хора. За първи път се разбива такъв развъдник за кучета у нас. За бързото разрешаване на подобни случаи е важна адекватната намеса на органите на МВР, а не само на административните звена. Именно затова инициирахме създаването на зоополиция в България. www.facebook.com/e.y.radev
 21. Приятел продава оптика цайс -7-50 с подсветка почти нова не е ползвана само е простреляна на пушка! Закупена е от България! Цена 1500лв тел 0898704869 Оптиката е с шина
 22. Оставащ период: 27 дни 6 часа

  • ПРОДАВАМ
  • УПОТРЕБЯВАНО

  Джипа е нов внос къса база,десен волан много запазен. Снимки само по вайбар който има интерес. тал0875770124

  6 000,00 лв

 23. Виж обявата prodavam Mitsybichi padjero 3000 v6 177 Джипа е нов внос къса база,десен волан много запазен. Снимки само по вайбар който има интерес. тал0875770124 Автор ivailoaleksandrov Дата 25.05.2017 Цена 6 000,00 лв Категория Автомобили  
 24. Купи каквото пушкало си харесал и стреляй на 50, 75 и 100 метра. С подходяща оптика и при безветрие ще се учудиш на прецизността на този калибър. След това ще дойде и предизвикателството на вятъра!
 25. Пойнтерджии, стегнахте ли зверовете за специалката?
 1. Зареди още активност