Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11.07.2020 in all areas

 1. 1 point
  Тъжна участ, закономерен финал на цялата дандания.
 2. 1 point
  Аз също не го рзбирам това налитане на мощни калибри! Ще ви преразкажа един разговор, с познат ловец, ВИП-аджия, ловуващ по стопаства. Та въпросния имаше карабина в кал.30-06 и я продаваше, беше ходил във ВИП-а за магнум карабина да си избира. Попитах го защо я продава и иска магнум, даде ми следния отговор: след истрел прасетата не падат веднага и много ме подиграват после, искам нещо мощно като го ударя да остава на място. Попитах го,колко често стреля: когато съм на лов, това беше отговора. Аз извода си го направих!
 3. 1 point
  neopitniq

  НСПУ

  Колега това са пълни глупости.Който ти го е казал е пълен глупак.Такъв уред ползвам от 4-5 години и отговара на уреди дето струват 7000-8000 евро по ловните магазини.НСПУ -то е направено за военните части.Много малко уреди могат да му се опрат.Необходимо му е само една звезда и вижда много добре на далечни дистанции.Има леко жужене но това не е проблем.В пълен мрак като всеки един уред му е необходима просветка.Но рядко се случва да има пълен мрак.Тоя уред няма никакво значение ,че е на 20 години.По магазините се продават уреди като АТN ,Дедал по 1800лв. първо поколение + и от тях нищо не става сравнение с НСПУ- то.На 400-500 метра се вижда прасе.А с другите уреди по 1800лв. повече от 40-50 метра не можеш да видиш нищо и то с просветка.Те без просветка не могат да работят.Ако има нещо питай.На слука!!!!
 4. 0 points
  roninhus

  Стрелци с лък от Пловдив

  Дай повече инфо?


×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.