Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 20.04.2019 in all areas

 1. 4 points
 2. 4 points
  Като гледам последните снимки в темата и се сещам за едно куче...Буря! Успех в начинанието!
 3. 1 point
 4. 1 point
  Едно много грозно куче с нервно разтройство.
 5. 1 point
  Джерката нещо обърка работата...
 6. 1 point
  Фокер (Аспарух & Барба) ,поздрав за Каймакански!
 7. 1 point
  vasil rekov

  Мелези за лов на глигани

  Година и половина разлика
 8. 1 point
  ицо

  Източно сибирска лайка

  Растем ☺️
 9. 1 point
  ицо

  Източно сибирска лайка

  Вече свикнахме вързани...
 10. 1 point
 11. 1 point
  Поиграх си да преведа стъпките за Reloading от книгата на LEE ”The ABC of Reloading” 7th edition". За съжаление нямам време да преведа цялата книга, това са само стъпките за зареждане на пистолетни и карабинни патрони. Надявам се да са полезни на прохождащите в тази сфера. Можете да изтеглите файла от тук: "Reloading steps by 7th ABC Reloading BG"
 12. 1 point
  Истината за мен е следната: Човекът които вече за жалост не е сред живите беше невороятен ловец а и стрелец и беше признат от много хора.Та същия беше млад защото тои си отиде на 40г. Същия за първи път ми подаде карабина в ръка и ме научи да стрелям.При него нямаше разлика дали стреля с бързомер,оптика или механика,просто това е даденост но не за всеки.И аз съм пробвал ама не става.Та го питах - "как си се научил да стреляш толкова добре" и той ми отговори - "когато изстреляш като мен един вагон с патрони и изходиш толкова път по горите на лов и ти ще се научиш". И така до днес разбрах,че най-важното е човек да има много и честа практика а другото е даденост на личноста.
 13. 1 point
  С карабината не започвам гонка. В гонката само с гладкоцевната пушка, защото понякога се случва, че някой гонач почти не се обажда и може да е напред или назад, а понякога прасетата опитвайки да се върнат назад разбъркват гонката и е много рисковано да се стреля с карабината из храстите-имайки предвид какво може нарезният куршум. Важно е здрави да ходим и здрави да се връщаме от лов, а ако е възможно и със слука.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.