Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 5.05.2020 in all areas

 1. 2 points
  Kesera

  Епаньол Бретончета

  Виж обявата Епаньол Бретончета Продават се епаньол бретони от родословен баща и майка - чистокръвна. Родителите са активно ловуващи. Бащата е син на Барс на Огнян Даскалов, потомък на Indy de Saint Lubin. Майката е уникален неуморен ловец, от пътпадък до жаби. Цена 100 лв. За информация, звънете на посочения номер: 0887279350. Автор Kesera Дата 9.05.2020 Цена 100,00 лв. Категория Кучета  
 2. 1 point
  Косара и Кубер от Желев, като короната провали изложбата да ги покажа тук.
 3. 1 point
  Благодаря бат Сълко! Мнението ти е важно за мен. Ето и братчето му.
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point
 7. 1 point
  Колега , най-удачният според мен избор е EDENBERG 4x32 . Има ги за по 26 и по 50 лв
 8. 1 point
  iliyanpitbul

  Флоберка

  а защо по уличен помияр.бих ти предложил да вържеш някое твое куче,но не то е скептик а ти,така че най-честно е ти да застанеш на 250м,а ако колегата не иска да стреля по човек ще дойда аз и ще си нося патроните.
 9. 1 point
  ..и задавам тук въпроса колко 'малък' калибър е .22 за големи животни до 100м в оптимални стрелкови условия, щом можеш на практика да го уцелиш в окото?
 10. 1 point
  hyankov

  Флоберка

  първо да ви кажа че с флоберка приятел е убиваб прасе 100 кила а тва че вии не мои да стреляте не прави оражието виновно .Както знаете именно си4ки порачкови убииства са с това оражие поради голямата му прециизност.... особено втория от вас-как ше изтарвеш на 70 метра лисица-treat ти мн тренировки братле а първия халхабер си нямаш от оръжие...


×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.