Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 20.06.2018 in all areas

 1. 12 points
 2. 8 points
 3. 7 points
 4. 6 points
 5. 6 points
 6. 6 points
  Панчо,Паруш и Пинко от Каймакански (Аспарух & Барба)
 7. 5 points
 8. 3 points
  Една баракиня от мен на година.
 9. 3 points
 10. 2 points
  Евала страхотни кучета ,
 11. 2 points
  Браво Бурхане пак си номер едно .
 12. 2 points
 13. 2 points
 14. 1 point
  Както съм казвал и в друг пост аз регистрация в другия ловен форум нямам. Но както виждам активността по наболялата тема за АЧС , откриването на лова по рано и въобще писането и мнението по темата ме водят до заключението ,че в този форум единствените активни са: хората с лудогорците,бараците,един мъж с хубав бретон от време на време хората с бараци и до там. Странното е ,че и тях не ги вълнува а като ги няма свинете и техните кучета са безполезни без пилещаря за сега разбира се виждате какво се случва с гургулицата от този сезон. Та мисълта ми в крайна сметка е.В тоя форум ловци има ли сърдити ли са или просто съм останал само аз тук. Ама гледам пускат се обяви но всички активни ловци явно са там тук както казва един мой познат само ”покойници”
 15. 1 point
  orco

  Мелези за лов на глигани

  От Турчина и от дъщерята на Сибир
 16. 1 point
  И както повечето знаем облекчението в подборния лов се оказа свързано с много усложнения ,построяване на чакала специално за дейността във всеки ловен район регистрация , снимки, горски и така нататък. Чумата е вече на прага ни и войната е изгубена преди да е започнала . Всеки ден се пише мерки никакви. В Германия през колко граници е чумата разрешиха и нощните уреди и пари за кучета дават за носене на пробите тук приложение ще правят сигурно за един куп пари от които 80% ще откраднат да сигнализираме чрез него за умряли прасета в гората. Пародия пълна ясно е ,че държава няма и теглото след като измре 90% от популацията на свинете след като спират гургулицата а скоро и пътпъдъка какво ще правим? Остават две неща пияници и рибари. Цялото го пиша ,че подканват и приканват но не улесняват нещата на ход и по нивите без чакало не става ли а и сега са при храната свинете неслед в, гората по лесно ще се изчистят необходимите бройки. Поне така си мисля аз . Интересно ми е другите как мислите и какви са ви мненията по въпроса има и горски дайте мнения колеги ,че ни чакат много години табла и карти по ловните клубове и хижи поне тия които не можем да си позволим сафарита и стопанства
 17. 1 point
  В двора на един приятел....
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
 21. 1 point
  manolo19

  ЕПАНЬОЛ БРЕТОН

  Кръвта вода не става!!!
 22. 1 point
  Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  Национален Клуб Ловна Лайка България свиква общо събрание и семинар !
 23. 1 point
  JOR8

  Лов в Африка - Намибия

  В последните два дни от заплануваното време напрежението спадна значително, тъй като всеки бе изпълнил голяма част от запланувания отстрел. Постигнатият успех и слуката докараха блясък в очите на ловците и дори кашлянето ни се промени, шегичките бяха искрени и доброто настроение завладя и нашите домакини. За тях сезонът вече достигаше своя край и нашата група щеше да го увенчае с отличен завършък. Моята ловна програма завърши с два прекрасни трофея на женско брадавичесто прасе и рунтав африкански чакал. При този излет бяхме трима ловци заедно и напълнихме пикапа с животни, изкефихме се максимално и още повече зарадвахме собственика, който скоро не бе виждал толкова много прибрани животни на едно излизане. Дето се вика, изпълнихме плана ударно и всички бяха доволни. Накрая нашите домакини организираха в наша чест пикник на върха на един хълм, откъдето се насладихме на прекрасна гледка към безкрайните африкански хоризонти с разкошен залез на намибийското слънце. В деня на заминаването си направихме снимки с домакините, водачите и персонала. Обещахме си да се срещнем отново някой ден и да доведем много свои приятели. С разглеждане на столицата Уиндхук и покупка на сувенири от местните дюкяни приключи престоят ни в тази симпатична африканска страна и започна дългият полет към родината.
 24. 1 point
  При наличието на метър и половина сняг по границата е малко вероятно но не и невъзможно.Ние сме на 30 км от Македония.Това ми бяха първите мисли и на мен че е дошло от Македония,осведомих няколко колеги и от там но без успех.
 25. 1 point
  nqkoiotnqkade

  МЦ 8-00

  Я да върна темата на бял свят. Някой има ли такова нещо? Стреля съм с такава на едно стрелбище във Видин преди повече от 20 години. Оттогава не съм виждал . Дълго време издирвах такава читава за да си купя,но хем цените са неприемливи за мен,че не се и намират. Ако някои има такава нека качи снимка поне да оплакна очите ,че се падам по такива ретро железа.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.