Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 17.10.2012 in all areas

 1. 17 points
  Няма нищо по-приятно от успешен лов с приятели.И двата отминали ловни дни ни споходи късмета. Предния ден баба Тула се прояви блестящо на 30-тина метра с първия изстрел с куршум Rottweil кал.16.
 2. 14 points
  Мене лично ме притесняват част от качените снимки от към уважение на дивеча.. мисля си да пусна една темичка с основни правила. Не сме месарски форум... не искам и да влизам в темата за яхване на прасета, стъпване отгоре им и т.н.
 3. 8 points
  ... ,,отпушихме'' и ние , втората събота... Едното прасе е убито от близко разстояние , другото ранено - 15 - 20 мин . облайване , гонене и задържане и доубито от друг колега. Те това свършиха моите Убавци . ... иначе и на дребната ,,екзота'' не си поплюват , гонят здраво , не жалят ,,копита'' и двата дни .
 4. 6 points
  Какво уважение началник, за следващия лов мога да отида на свинско с една дружина, където има много свинска слука . Там не съм ходил от доста години, щото не ми харесваше отношението, към лова, към дивеча, към колегиете и т.н.. Сега от споделянията, чувам че е станало още по-страшно, особено заяждането с гостите, а и месарските наклоности . За изтървано прасе, се скърца със зъби, гледа се на кръв и започват подмятания към човека . Криене на прасе, слаби пайове за чуждите хора и все от тоя сорт .... Та мисълта ми бе, то няма уважение към хората, та какво такова ще има към дивеча, важно е торбата да е пълна .., а бият по 40-50 прасета на сезон и на такова се ловува събота и неделя . ПС Та за да не се почуства някой запенен насреща ми леко хванат за гушата, щот съм малко кибритлия, ще ида на фазан . Бог дал, Бог взел !
 5. 6 points
  Намерих едно старо видео от нощния живот на прасетата. Може да е интересно на някой... [media=] [/media]
 6. 6 points
  Кучето се върна само, след 4 дена мъки, но всепак намери ловната хижа.
 7. 6 points
  mir777

  Вицове

  Двама седят в кръчмата. Единият, за да обиди другия, му казва: - Спах с майка ти! Никакъв отговор. - Спах с майка ти!!! Най-сетне другият казва: - Тате, върви си вкъщи, пиян си.
 8. 6 points
  Sekirovo

  Вицове

  Бойко Борисов е на посещение в Англия и е поканен от кралицата на чай. По време на срещата Борисов пита кралицата каква е тайната на успешния политик. Кралицата му отговаря: -Много просто, трябва да е обграден от интелигентни хора! Бойко пита: -А как се разбира дали някой е интелигентен или не? -Много просто – отговаря му кралицата – трябва да се зададе адекватен въпрос, ето сега ще Ви покажа. …Кралицата взема телефона, натиска копчето, за да може и Бойко да слуша разговора и звъни на Дейвид Камерън. -Г-н Камерън, ще Ви задам един въпрос. Майка Ви има син, баща Ви също има син, обаче този син не е Ваш брат. Кажете ми, кой е този син? -Очевидно е, че това съм аз, Ваше Величество – отговорил Камерън. -Правилно, благодаря Ви – казва кралицата, затваря телефона и се обръща към Бойко: -Разбрахте ли сега, г-н Борисов? -Да, Ваше Величество, разбрах! Прибира се Бойко в България, вика Цветанов и го пита: -Абе, Цветанов, баща ти има син, майка ти има син, обаче този син не е твой брат, кой е той в такъв случай? Цветанов се затруднява да отговори и казва, че ще си помисли добре, за да отговори правилно. След това излиза и започва да разпитва министрите и депутатите от ГЕРБ, да му отговорят. Никой не съумява да отговори, затова след няколко часа мъки Цветанов се обажда на ректора на Софийския университет и го пита: -Г-н ректор, може ли да Ви задам един въпрос? -Разбира се, г-н Цветанов! -Майка Ви има син, баща Ви има син, но този син не е Ваш брат, кой е тогава? -Естествено, това съм аз – отговаря ректора. Доволен и щастлив Цветанов търчи при Бойко и казва: -Знам отговора на въпроса ти, това е ректора на Софийския университет! -Не бе, идиот такъв, това е Дейвид Камерън!
 9. 6 points
  Нож от S90V с дължина на острието 120мм и обща дължина 240мм. Твърдостта на острието е 59 HRC. Чирените са от черно- червен G10.
 10. 5 points
 11. 5 points
  Nanski

  Популацията на дива коза

  Днес с Върбан ходихме на гости на дивите кози! Първо ни посрещна тая усойница на височина над 1800 м и ВрЪбанчето щеше да и стъпи на опашлето, но тя беше дружелюбна и не вярвам че щеше да му посегне........... Изпратихме я със здраве и продължихме! Популацията на козите расте за наша радост и за около 3 часа преход видяхме около 20 тина животни, които наблюдавахме от разстояния между 430 и 510 метра в продължение на 30 минути! Също така наблюдавахме лежащи пърчове на скални тераси, което ме зареди с кеф за следващата година напред! Опитах се да направя снимки на животните ,но на такова разстояние си трябва сериозна техника с още по сериозен обектив, какъвто аз нямам! Та с две думи на всяка снимка има кози но не се виждат поради скромната техника с която щракахме!
 12. 5 points
 13. 4 points
  Юли виж Баце пост номер 251 и отговора му в 279, така че няма смисъл......................,който си има комплекси едва ли ще му ги избием ние! А относно филмите са прави вярно, че сме гледали!
 14. 4 points
  papirion

  Вицове

  Две блондинки сиговорят: - Абе прибирам се вчера и гледам мъжа си седнал в кухнята и лъска бастуна... - И ти какво направи? - Ами клекнах и му врътнах една свирк@. - Защо?!?!?!? - По-лесно ми е да си измия устата, отколкото целия под в кухнята!
 15. 3 points
  shot1

  Ловец повали 250-килограмов глиган

  Ловец от Смолянско повалил 250-килограмов глиган по време на ловен излет в неделя. Гюлсер Халибрям застрелял животното от около 15 метра разстояние. Зъбите на глигана са с дължина 24,5 см и са оценени със златен медал. Ловецът е от Ловно-рибарска дружинка „Боровица" с председател Неджми Мустафов, село Петково, Смолян. Ловецът твърди, че глиганът е лежал в непосредствена близост до селото и кучетата го залаяли. Колегата му Махмуд Якуб от същата дружинка е отстрелял прасе с тегло 80 килограма в рамките на същия ден. http://novinata.org/Lovets-povali-250-kilogramov-gligan * Това мнение е промотирано в статия от член на екипа
 16. 3 points
  go6ovaleriev

  Българско трицветно гонче

  Искам и в този форум да споделя,че все пак от старите ми кучета е останала една кучка която сега е на окло осем години за която изобщо незнаех и може би ще си я прибера пак при мен и ще си наизкарам трицветни работарчета пак.Ето я и нея когато е била на около две години,други снимки няма.
 17. 3 points
 18. 3 points
  pogo

  Вицове

  Когато се запознаеш с момиче, тя ти говори с очи! Когато ти стане любовница, ти говори с тяло! А когато ти стане жена...не млъква, мама и да *-форума каза; не псувай!- , не млъква!
 19. 3 points
  Днес отборът изглеждаше така..... Наслука
 20. 3 points
 21. 3 points
  ЙОРДАН

  Популацията на дива коза

  Ето една по-билзка снимка .... ама дали е с м..е или без не си личи ...
 22. 3 points
  .... с едната цев биле най-точни..... .... с двете цеви биле най-точни.... Всичко си зависи от ЗАДПРИКЛАДНОТО УСТРОЙСТВО :-)) Като станах ловец си купих Иж 27 непретенциозна пушка и много прикладиста (след удължаване на приклада с 2см.) Но все си мечтаех за успоредка и от 2010 година имам Иж16 от 63 година..... НЕВЕРОЯТНА Е лека много удобна наложи се да и удължа приклада с 5см и с двете почти не пропускам. Но по се кефя като съм с успоредката.
 23. 3 points
  Тони Груев

  Популацията на дива коза

  Сега видях...! Ама горните не са ли две женски, не им видя м.дЕте?!
 24. 3 points
  Скромни, но пък за сметка на това повечко. Това са моите хранилки. Има добър ефект. Вършат работа
 25. 3 points
  pogo

  Вицове

  Клиент в музикален магазин: - Извинете, имате ли черва от пор за струни на гъдулка? Продавача: - Не !! Следващия ден пак : - Извинете, имате ли черва от пор за струни на гъдулка? Продавача: - Не, нямаме!! На третия ден пак: - Извинете, имате ли черва от пор за струни на гъдулка? Продавача: - Не нямаме. Но имаме путки от бели мечки за устни хармонички.
 26. 3 points
  Raev

  Риболовен сезон 2012 година

  Този сезон, определено беше добър!!!......с поздрав за феновете на Голямата река
 27. 3 points
  На косъм сме да докажем, че от блазера нищо не става само не мога да разбера, ние дето не ползваме блазер, що ни бърка та човъркаме тези, дето ползват блазер.... тука полезна би била една анкета, бихте ли си купили блазер ако цената му е 500 лева за нова пушка, с монтажи и цев в калибър да кажем 308..... колко човека тука ще станат и ще кажат че не го искат айде моля ви се Спира един перничанин с Голф-а си до Майбах на светофар. Отваря перничанинът джама и свирка, кима на шофьора от Майбаха да си отвори прозореца. Отворил го шофьорът и перничанинът го пита: -Абе, да те питам, доволен ли си от т`ва? Шофьорът погледнал… -Доволен съм, що? -Щото гледам, че нещо не ги карат много. та така и с блазера
 28. 3 points
  Две са нещицата, които масово липсват, а иначе стоят в основата на всичко ......... Първото е зачитане и грижа за ближния, а второто познаване и уважение към живота (животните). Ако съзнанието на малкото дете, бъде закърмено с тия две Божествени добродетели, от него несъмнено би се получил един благороден ловец ... ... търсещ и ценящ равновесието в себе си ... и в природата ... ...................................................................................................................................... Казаното звучи доста проповеднически, но според мен ... е голата истина ...
 29. 2 points
  go6ovaleriev

  Българско трицветно гонче

  Аз разликата я виждам но исках така просто като цяло да захваля на наще трицветни гончета така да се каже,че са си ми на сърцето.
 30. 2 points
  Това прасе е 220кг. на кантар....май, че не си приличат
 31. 2 points
  orco

  Българско трицветно гонче

  Не колега сравни моето щене с тях и ще видиш,че има разлика.Мъжкото ми право,което е от стария,който от миналата година за пъви път дава поколение,новата ми придобивка, за съжеление всичките са излезнали женски и затова на мен също се пада женско.
 32. 2 points
  IvanAndonov-Vaki

  Сръбско трицветно гонче!

  Радвам се че Лора е попаднала в добри ловджийски ръце! Николайчо ето няколко снимки от Лора когато беше при мен!
 33. 2 points
  IvanAndonov-Vaki

  Сръбско трицветно гонче!

  Според мен , повече калций давай на кутрето май се вижда че има проблем с предните крачета или е тЪка застанало на снимката, други екстериорни забелешки няма за тая възраст. Кучео има работен ген от родители свиняри е .Останалото е само труд , работа и много лйубов при отглеждането но още е рано за лов с нея все пак това е кутре!Пожелавам ти много късмет и слука на ловните полета!
 34. 2 points
  няма как да не те призная. надявам се да се видим в Ниш
 35. 2 points
 36. 2 points
  Колко е адекватен и информиран Българския ловец? ​Според мен като цяло може би по шестобалната система едвам хваща среден 3 и то по милост, както писа колега по-горе. За моята дружинка напоследък чак не ми се говори. Не може човекът който се пише за гоуем ловец да ми отстреля в събота две майки от стадо с две майки и десеттина прасенца..... Е да ти пикам и на адекватността и на информираността.....
 37. 2 points
  pakito

  Моля за помощ

  Да шлайфаш и главата,някой майстор да ти напасне клапаните и ще си имаш двигател и джипче вековище.А що се отнася за покупката на 2ра употреба части,купувай само такива,който не се търкат,износват иначе ги купуваш 2 пъти като в случая.Наслука,здраве и успех с ремонта.
 38. 2 points
 39. 2 points
  с носталгия по миналия сезон...и огромно нетърпение към този
 40. 2 points
 41. 2 points
  n960

  Русская пегая гончая

  ... и аз така мисля... И да оправиш заглавието на темата за клуба / в др. форум/ , щот не си прав...
 42. 2 points
  joudtazz

  На варда за хищници

  честита слука момчета, благородно ви завиждам че имате време за варди след раждането на моята богиня ДИАНА нямам време за варда, още не мога да и се нарадвам и май цял живот няма да мога да и се нарадвам (тези от вас който имат деца ще ми разбират ) и на слука на тези който са нямали
 43. 2 points
  Честито сефтосване на карабината, дано до ти е кадемлийка... На мен, понеже не ми стига ловът в събота и в неделя, продължих и в понеделник Естествено този лов е организиран в ДЛУ. Снимките от фотокапаните в предните коментари са от там. Наблюдавахме движението на животните две седмици и не беше трудно да ги намерим след това. Отстреляни прасета 8 бр., като повече от тях бяха приплоди, три двегодишни и един приличен глиган. Имахме двама рожденици, които ловуваха с нас и получиха специални поздравления и торти. Един от тях имаше късмет и слука да отстреля глигана от снимката и си направи хубав подарък за рождения ден Рожденика успя да отстреля глигана от снимката с револвер SW в калибър .460 XVR и получи заслужени овации от невярващите, че това е възможно да се случи
 44. 2 points
  anmarinov

  Разкрасяване - Антон Маринов

  Поредното прасенце, гравировката е преди закалката.
 45. 2 points
  Това е добър съвет... Обаче недостатъчен. Най-важното е като примамиш цялото семейство, да не се чудиш от къде да започнеш, а да си предварително подготвен! Прихвани тъщата и пуцай по нея! Първо по тъшите... след нея зетя ще умре от кеф. С един куршум два чакала ; )
 46. 2 points
  Защото такава е играта. Достойните противници заслужват уважение
 47. 2 points
  Не съм свекърва братле, нито съм светец ама посъветвай туй момче другия път да не стъпва тъй грозно на такова красиво животно! Чак смешно.................... Пс Мислех да си трая ама не можах........................
 48. 2 points
  Иван Василев

  На лов за фазани

  От днешния лов на фазан. Всичките са отстреляни след стойка на кучето- осем месечен курцхаар.
 49. 2 points
  Веселин Георгиев

  На лов за фазани

  Днес чудесен лов на фазан, кучетата се представиха повече от отлично. Всеки вдигнат фазан беше след стойка. Стрелбата по фазаните беше друго нещо, как се в най гъстото излитаха
 50. 2 points
  На моите малки помощници им направих цяла къща с двор ...само поради очакването на едно куче има 1 къща а поради наличието "постфактум" на 2 кучета сега съм поръчал да се прави двойна къща и се надявам борбата скоро да приключи между палетата за място в къщата !
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.