Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/02/2013 in all areas

 1. Най накрая и при нас да падне един красавец ,и ха сега познайте какво му се е случило преди седмица ,традиции в Българския лов или така нареченото мИсO
  7 points
 2. Една скачка по никое време.Линда и Байкал
  7 points
 3. Едно успешно откриване на сезона, преди да сме почнали със застървянето. Мяколко минути след изсвирването, млада чакалка излезе от пояса и седна на ръба. Поседя десетина секунди, стана, опита да подветри, застана странично и остана.... Можеше да се случи и по-рано, но както и предположих, ми позволи да и се порадвам. Хубав завършек на свинския ден, страхотен залез и успешен лов .....жалко, че не успяхме с видеото... ПС1, иж18 223, РВС 55гр. 80м. феникс тк22(не ползван в случая) п.п. След няколко минути излезе втори младок, но заради "супер светлата" ми в сумрак дърта китайка, оператора не го прихвана...
  6 points
 4. Здравейте колеги ! Снощи паднаха още 6 бр. хищници ,с които открих сметката за м.ноември ! Вардите бяха уникални ! Излязох с моя приятел Божката , които ми направи такъв музикален съпровод ,че просто нямахме празно / С изключение на един ,който ми го докара на 50 м. и го ........... Изтървах /! Със всеки изминат ден се убеждавам ,че свирките започват да работят все по-добре /стига да можеш да ги караш / ! Направих няколко много далечни изстрела,с които паднаха доста корави животни ! Второто животно за вечерта е N 100 в тазгодишния ми отстрел ! Поздрави и наслука на всички !
  4 points
 5. Е, някога може предимно бедни хора да са посягали към дивеча, за да имат нещо на масата, ама сегашните т.нар. бракониери са далеч от немотията и не бракониерстват от нямане. Всяка дружина си ги знае кои са, кога ловуват, къде и т.н. Някъде цялата партизанства и дори им прикачват име ЕЛИТНА или ВИП, та да не се гадае кои ловуват там. Примерно /и фактически/ кметове, полицейски началник, директори разни /от иаг също/, общински съветници, супер- ченгета, съдии, прокурори и т.н. А бе знаят се и дето се казва са публична тайна.
  2 points
 6. Ето днес 01.11.2013 Ние пак откачаме ATLANTIDA FRIZERVALD Поздрави за Асен Андреев ( Iris ) , Александър Радивчев (Oskar)
  2 points
 7. 2 points
 8. Ама,те хората са свикнали така,а не как го пише по-книгите и най-вече в закона ...Не се заяждам с никого,но от тази снимка,може да си изпатите сериозно.....Тази седмица падна още един представител на горските дебри,който не можа да "по-сее" таз годишната си реколта...Отстрелян с един куршум на точното място от точното око на колегата ...Наслука на всички
  2 points
 9. Било е голяма каспница , скорошно въстановяване на бойците и завръщане на бойното поле.
  1 point
 10. vintorez

  BERGARA

  Здравейте,от близо година си бях заплюл Scout-а и преди няколко дни се сдобих с него. Днес на механични прибори на 100м. успях да направя два сантиметра група от три истрела, като две от попаденията са едно в друго. Патрона е winchester suprime silwerbalistiktip с 9,7грама куршум в .308Win.
  1 point
 11. Няма четири месеца а иска да хапе прасето,счупи си зъбчета на мрежата
  1 point
 12. поздрави да са живи издрави и дано намерят супер компания за в бъдеще.
  1 point
 13. И в Италия има доста Уазки с Пежо двигател са и много по добри от другите.А като гледам ловците никой не видех на снимката с нашите кумофлажи,така че е жъзможно да е в чужбината.
  1 point
 14. Ако знаеш в Унгария с каква УАЗ-ка съм се возил в елитно стопанство край Будашеща, сигурно беше набор на Янош Кадар. Там също ловуват смесено на дива свиня, сърна и хищник. В Словения също. В хърватска тоже. Тааа, няма значение какво е возилото. Важното е, че онез серсеми си отглеждат дивеча и не го бракониерстват в мащабите, с които ние си го изтребваме целогодишно.
  1 point
 15. Kostadin 64

  Туршии

  Ами Маноле,втората рецепта е за "царска"туршия. То ракийка да има,мезе ще се намери.Па нали сме все ловци, бива и мезе да няма. Поздрави.
  1 point
 16. Не приятелю, в интерес на истината за първи път чувам за това куче. По равна Добруджа, има двама братя добри кучкари и единия от тях се казва Марин . Поздрави и наслука в двата ловни дни!!!
  1 point
 17. victorio

  Вицове

  Копеуе, кАжи как да ме загуеждат мацките на пуажа? - Уесна работа, копеуе - зимаш един по-гоуем картоф, пускаш го у банския и вървиш тежко-тежко по брего! .... .... - Копеуе! Не става, даже бегат! - Копеуеее! - Картофа отпред, бе, отпред!
  1 point
 18. Разбира се, че имам нали скачките Аз съм ги правил.Тези кучета са родени при мен.Майката на женското.Майката на мъжкото.
  1 point
 19. Благодаря на всички за добрите думи и уважението ! Желая ви много здраве и слука !
  1 point
 20. Колеги, ако можеха да готвят и перат....... Най безкористната любов има в ЗС лайки. Тази неделя нямаше да оцелея, ако не беше вярното ми куче ДАРА! След три бренекета в тялото на глигана, при презареждането той се озова при мен. Естествено се движех назад, докато презареждах и се спънах в дърво.Паднал по гръб, ритах прасето с крака. В този момент ВЯРНОТО МИ КУЧЕ ДАРА го захапа за бузата. Прасето се отказа от мене, но удари ДАРА. Изправих се, и следващите два изстрела го довършиха.
  1 point
 21. На какво попаднах - Трансилванско гонче - шампионска линия............
  1 point
 22. Здравейте колеги, тази неделя и аз направих сефтето за сезона, отстрелях го с бренеке на ремингтон в областта на гръдния кош. След изстрела животното пробяга около 30 метра след което се срина в шумата. Три сезона под ред в района ни нямаше много дивеч, но тази година започнахме много добре и вдигаме животни на почти всяка гонка. Не знам на какво се дължи това, но се надявам да продължи до закриване на ловния сезон. Пожелавам успешен и без инцидентен лов на всички колеги, а ето и слуката.
  1 point
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.