Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 1.09.2015 in all areas

 1. 9 points
  Ничката

  Мелези за лов на глигани

  Бащата и Майката на Спартак и той самият...
 2. 6 points
  Да кача и аз едни мелезчета на 15 дни от поглъщателно кръстосване на Спартак /Мускула х Рая от Лазаров/ х Перла /Чалдо х Астра/ - целта на тази селекция беше малко да се освежат черниге кучета и да се вкара кръв от един много стабилен свинарски джинс доказал се във времето, като имаме и 4 :4 по Джони на Марин Арабалиев.....
 3. 4 points
  Ничката

  Мелези за лов на глигани

  Мама и тати
 4. 3 points
  Неделя в 16:30 бяхме на позиция не съм виждал такъв прелет може би десетина години, в 19:15 останахме без патрони, а имахме по четири кутии на човек и приключихме така :
 5. 3 points
  В неделя като за последно за около 4 часа от 6:30 до към 11:00.Благодарение на помощниците нито един загубен.
 6. 3 points
  Нито имам куче с кръгли и дълги уши,нито с черни крака...не виждам смисъла на безсмислените ти коментари! Също така не помня да съм си плмислил камоли казал,че Блонди е мелез!А щом Блонди давал много с черни крака...защо като Сейхан заплоди правилна кучка на Блонди ,излезнаха такова екстериорно кучило,че май не сме видяли все още нещо подобно....може би няма и да видим! Апелирам те да спрем да пишем глупости,ако имаш да ми кажеш нещо 0899182869 в случай че си ми загубил телефона!!!
 7. 3 points
 8. 3 points
  Nikolaishov

  Източно сибирска лайка

  Отбора с който ще се сръжава
 9. 2 points
  Не мога да разбера защо се дразните с момчето,защото е млад и се радва на това което е постигнал сам и иска неговите кучета да са най екстериорни и работни.Той не е търговец на кучета а си милее за тази порода и иска да направи нещо за нея,бъдете сигурни че няма да му повлияете с това драчене
 10. 2 points
  Пу пу да не ми е уроки Тази година съм много доволен от стрелбата си. За съжаление гургулиците започнаха да се изнасят вече.... Наслука на всички
 11. 2 points
  Събота ,голем зор.До 10 часа бех с два броя,след което ги пипнах у една синя трънка та набързо ги направих 10.Два от който дори и след упорито търсене останаха по тръните.Естествено трудностите само увекличават кефа от успеха!Кучето стана като кактус,ма нема такъв мерак за работа.След лова му отделих двойно повече време за почистване,опипвайки го да му махам бодлите.
 12. 2 points
  Бат Ванчо,сега какво пак има? Скоро има изложба,ще има поле за изява...пазете сили за там!Че след това идва сезона и ще излезнете в почивка... Колкото до майката,как да ви обясня...Като преди броени дни, пострада по време на бракониерски лов,след отработването на единично прасе.И не след дълго въпреки ветеринарната намеса,завърши жизнения си път за огромно съжаление ?! Стига си чесахте езиците...и да се правите на врачки! Мисля,че отдавна приключихме комуникацията...още от момента в който едните решихме да гледаме кучета за лов,а другите за компаньони!
 13. 2 points
  Вече на 8 месеца ,чакаме с нетърпение.
 14. 1 point
  vankataaa01

  Малиноа...за едър лов

  https://youtu.be/a7-dPpm4mmY
 15. 1 point
  profiH'87

  Източно сибирска лайка

  Симпатяга е тоз младеж и отбора е сериозен! Много слука!
 16. 1 point
  Jose

  фенер за 150-200 метра

  Oчаквайте съвсем скоро новото супер компактно фенерче Olight S1 - не е за оптика, а за джоба и е незаменим помощник!
 17. 1 point
  vasil rekov

  Мелези за лов на глигани

  Ето какво снимах днес,ще познаете ли от какво е вадено. На 5,5 месеца е
 18. 1 point
  Обратно на предния ден в неделя стартирахме силно с едно семейство покрай една бара.Бяха се пръснали и кефа беше на макс овършахме мястото имаше много стойки и проследявания.Кучето хвана един здрав пъдпъдък след стойка и команда дай!Приключихме по раншко до към 10ч с единадесет броя и без загуби!
 19. 1 point
  toccii

  Tocci Custom Knives-One Man,One Knife !

  Още едно издание на Amarok-v3. Данните са специфичните за модела.
 20. 1 point
  Напротив кучето ми хареса.Поста ми не беше към кучето,а към собственика му.Не може да гледаме в собствения си двор и да бълнуваме глупости.Преди всички кучета със заоблени и дълги уши и с черно по краката бяха мелези.., а сега ?Твоя Аспарух е внук на Блонди ,всички знаят ,че Блонди често даваше кучета с много черно по краката"не казвам ,че Блонди е мелез ти го казваш".Та така стигнахме до извода ,че не си пред никой и не притежаваш нищо различно от всички.
 21. 1 point
 22. 1 point
  Привет колеги. В събота пропуснах сутрешния лов ,но за сметка на това вечерния беше много добър. Заради жегата излязохме със старши към 19ч. и за час и половина имахме 9бр. от които два за кафеза. Всичко това стана възможно благодарение на извънземната Берта. “интересен кадър се получи“ В неделя положението беше жалко едва 5бр. Вдигаха се почти само пеперуди по 4-5.
 23. 1 point
  В събота след сутрешния успешен лов на пъдпъдък ми се обадиха че на 1 слънчоглед са засекли голямо количество гугутки и диви гълъби. Слетобяд отидохме да посетим мястото и за няма и час ударихме доста пилета. Ето и малка част от слуката
 24. 1 point
  Защо не пишеш от своята регистрация?Ушите на кучката нито са й дълги,нито кръгли...не търси под вола теле!
 25. 1 point
  Здравейте на всички дойде време и аз да се включа в лова на пъдпъдък.Тази седмица след разузнаването преценихме че няма да има никаква гургулица, реших да започваме с лова на пъдпъдък. Изненадващо за нас се беше събрал малко местен пъдпъдък и верните другари можаха да се докажат за пореден път. Петима ловци успяхме да отстреляме 30тина пилета до 8и30 часа и доволни се оттеглихме на заслужена почивка
 26. 1 point
  Два дена много лов,емоций и невероятни преживявания,за мен и компания. В събота света тройца на линия,но в неделя сина отсъстваше и ние разбрахме кой е каръка Кучетата поработиха,макар и аз да бях без типичния птичар бяхме на ниво. Наслука на всички и внимавайте,спазвайте мерките за безопасност. Ето и малко фото
 27. 1 point
  Гошко,що не земеш да дойдеш на лов,за да получиш истинската информация от извора
 28. 1 point
  Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  http://lzsfoto.ru/d/diana_8819-09_velikanov/ Ето и родословието на Диана сестра на Джесика от същото кучило.
 29. 1 point
  Сигурно няма ловец който поне веднъж по една или друга причина да не е сгафил ( да не казвам браконерство). Не бива обаче тези деяния да са извършени с умисъл. Ако има лов и дивеч както си му е реда, не мисля че много от нас биха направили бели. Всеки ще предпочете излета с добри другари и верни четериноги да премине спокойно и безинцидентно.
 30. 1 point
  Ivan Iojev

  Мелези за лов на глигани

  Един от лудите фенове на шопарите.........
 31. 1 point
  Така ли?
 32. 1 point
  Radev777

  За руските оптики: По

  Има ли колеги които да я ползват на иж 18 мн , да кажат мнение?!
 33. 1 point
  Много правилно мислиш колега -"Схемата".Това е проблема ,но схемите са навсякъде около теб и в един момент ти стягат бримката и си до там.Колкото и да се мъчиш ако някой не те препоръча си жив умрял .Не дай си боже ако те приемат някъде и разберат ,че не мислиш като тях и не си от "Схемата" ,имаш две възможности -хвърляш билета или търсиш нови места за лов с нови приятели.Трудно е но ти пожелавам много успех . И друго искам да ти кажа .Знаеш ли къде е проблема,не се спазват правилата.Всичко проблеми тръгва от там.Но народа е казал"Прост народ слаба Държава" - така е и в лова.Жалко за хората които искат да спазват правила защото накрая те излизат виновни.Това е ,всичко ни е с краката нагоре.Затова дивеча ни е на този хал.Една порода ловни кучета не можем да регистрираме ,всички ни изпревариха докато в къщи се борим помежду си кой е най добрия.Не трябва да се мисли по този начин ,а трябва да се гони общата цел.Но ще спра до тук ,защото смятам ,че мисля по различен начин от повечето колеги и си представям какви ще бъдат техните реакциите от това което в момента пишат.Но трябва да си казваме нещата в очите ако искаме нещо да се промени.Поздрави и наслука.
 34. 1 point
  Защо ли?Защото е от системата.Или аверите му са от тази система.Демек и той е в този кюп. Пет века трябва колега да променим робското мислене.Не е лесна тази работа.А най е лесно, каквото кажат чичковците от горе така да е,нищо ,че са тъпоъгълници.То да мисли правилно е трудна работа,пък ако трябва и да го правиш направо си е сложно.Поздрави и пожелавам на всички много слука през трите ловни дни.
 35. 1 point
  Здравей колега.Теб какво те засяга как е решено това.Ако си свикнал да даваш празни обещания аз не съм.Мисля че в този /не онзи форум/ се говорят мъжки приказки,така че ако колегата реши разяснил съм му условията на дружината и мястото му е осигурено .Поздрави.За всеки има място на този свят,стига да си го намери.


×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.