Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 6.09.2015 in all areas

 1. 7 points
  Ловът на пъдпъдък започва да се нормализира. Времето захладня и се надявам предстоящите ловни излети да бъдат все по-успешни.
 2. 6 points
 3. 5 points
  Днес.Неочаквана среща!
 4. 5 points
 5. 4 points
  След мъката с която започна настоящият сезон за лов на пъдпъдък,най-после днес ни се отдаде да погърмим.Макар и утрото да нямаше и грам Росица Диана беше отчасти на наша страна и стана много приятен лов /разбираите тренировка по стрелба/.В началото с моят верен помощник започнахме "на нож",тъй-като той реши,че е гладен и "закуси" с един пъдпъдък.За което,отчасти съм виновен и аз,тъй като няколко пъти му давах сурови пилешки фенери с които храня него и другите кучета,след варене,но след ,като "осъзна" колко съм раздразнен се поправи и всичко беше повече от отлично.
 6. 4 points
 7. 3 points
  Няма как да се съглася и не намирам логика в нито един от дадените доводи. Не се чувствам засегнат от решението, и всеки който се съмнява може да помоли админите и на двата сайта да провери моите обяви че всички са на цена 400-500 лв.Но има едни хора който мисля ще бъдат ощетени. Хора който наистина имаха качествен материал но не са активни в интернет пространството по ред причини. Хора като Данчо от Цалапица, имаше един мъж Васко някъде от пловдивско, един възрастен мъж мисля Христо се казваше някаде от Врачанско или Монтанско.и още много други. Тези хора нямат възможност да си правят реклама в нета, и остават в сянка но произвеждат великолепен материал.А това че някой си е подарил евтиното куче и купил три пъти по скъпо ...-съществуват и точно обратните примери и то не малко.Хора с възможности решили че скъпото е най добро и подплатено и със скъпи такси за професионален тренъор и резултата нулев Стига се до там тренъора да отказва хоноари защото вижда че е безнадежно.Следва Евтино кутре което не стига до тренъор защото показва вроденото от изключително ранна възраст и т,на т.Та примери всякакви, но да не мачкаме хората от който сме се учили. Цената няма да реши качеството на популацията.Вдигнете критерийте за влизане в разплод-по строги изпити на ИВК и ИП-там е истината. Тази порода е създадена за лов, ползва се за лов и там трябва да се наблегне.
 8. 3 points
 9. 3 points
 10. 3 points
  А ето и мъжкия с младите надежди
 11. 3 points
  Готово Авер. Инга на 52 дни вече е вкъщи.
 12. 2 points
  Лиса със малките си
 13. 2 points
  Днес бе малко по-добре. Стърнищата с трева вече стават кът. Малкото останали събират повече птички.
 14. 2 points
  webe

  Ножове от Webe

  1.2379, неръждавейка и дървото го забравих.
 15. 2 points
 16. 2 points
  dulo

  Западно сибирски лайки

  До мама
 17. 2 points
  Всичко това е така и съм сигурен, че сериозен ловец никога няма да прекрачи прага на отговорното поведение. Но не се знае дали този, който си е позволил да открадне, няма и да реши да посегне. Та затова не е лошо да имаме едно на ум... И Зиг Зауер в джоба. Но да не се вижда.
 18. 1 point
  sunceto

  Револвер Smith&Wesson Performance Center

  Револвер Smith&Wesson Performance Center, magnum .44 калибър. Отлично състояние, няма забележки, всички документи и регистрации. Оръжието се продава срещу надлежо издадени документи от КОС.Цената подлежи на лек коментар​ Цена 2100 лв. Димитър - 0878 82 82 82
 19. 1 point
  Приятел продава горепосочената пушка с оптика с подсветка 4.5х20 А увеличение китайска но качествена,същата е на един месец , по точно на 50 изстрела практически нова.Намира се в Панагюрище..Причина за продажбата станаха ми много в касата. телефон за връзка 0885604262
 20. 1 point
  След доста разузнаване, днес се получи добър лов. Сутринта ги "мачкахме" в едно стърнище (слънчогледово), а следобед в слънчоглена на друго землище! Поначесахме крастата, както се казва!
 21. 1 point
  Здравейте! Два дена пак заложихме на гургулицата. В събота добър прелет и резултата е на лице. Имаше и доста пропуски, но без това в лова не може. Бракото е шампион и показа резултат, не като на паничките. В събота вечерта на Бракониера му изскочи неотложен ангажимент и трябваше да отсъства. Ние на сутринта пак пробвахме гургата, но беше много слабо и бързо приключихме. Все пак гръмнахме някой и друг фишек... 05.09.2015
 22. 1 point
  sig_556

  Лов на свраки и врани

  Здраствуйте Не съм активен колеги , но цяло лято бачкане и за форума нямаше време. На 25 юли ударих 12 свраки, а на 26 сутринта падна 1 бройка. На 2 август паднаха само 2 бройки.(почна голямото нямане ) На 13 август падна само една бройка, на 14 - 5 бройки, а на 15 пак само една и изглежда , че свраките драстично намляха в моя район. за 2 месеца лов това лято направих 47 бройки ( 7-8 излета) и свраките драстично намаляха. Наслука!
 23. 1 point
  goso

  2 ножа

  Продавам 2 ножа Първия - фул танг.Стомана 1.2379 с дръжка от еленов рог.Цена 70лв Втория - стомана х12вм, дръжка стабилизирана елша и кост.Само втория има кания от 4мм телешки бланк.Цена 135лв
 24. 1 point
  Бе аз съм му ги зачислил но почва школото.Първо на училището да обръща внимание после на зверовете.Инак ветеринар само по бъйра не се става..
 25. 1 point
 26. 1 point
  На 28.08.2015 г. в Кранево се проведе международна изложба с ранг CACIB. Резултатите на Thor del Cherni Lom - CAC, CACIB, BOB, BOG с което покрихме изискванията за Шампион на България. съдия - Yuriy Gergel от Украйна free image hosting Видяхме се и с бай Марин, който също участваше със своето отлично куче с оценки CAC, CACIB, за жалост не знам името му, но е от Ветренски. Адаш бай Марин го няма по форумите, но ти може да помогнеш с имвето на кучето. Браво за Марин и за кучето и за участието. upload a gif [/url] free image uploading image sharing sites imagehosting upload a gif free image uploading adult image host И разбира се след близо година участия по изложби, получихме шампионския си сертификат. photo upload
 27. 1 point
  Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  Точно така,от теб е това куче със баща Мусад !
 28. 1 point
  Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  Храним се заедно без напрежение помежду ни... За красавеца в дясно ще ви разкажа малко по-късно колеги ! Наслука на всички,малко остана !
 29. 1 point
  Според мен това е доста глупаво и може да се тълкува като защита на търговските интереси на определени развъдници. Право на всеки развъдчик е да си решава какво да прави с произведените от него кученца. Ако иска да ги подарява, ако иска да ги продава за 1 лв или 5000 лв. Kакво се прави ако кученцата са така наречения пет клас (без потенциал за развъдна дейност)?
 30. 1 point
  nenov

  Малиноа...за едър лов

  И аз заведох мойта на гатер да я запозная с врагът..и да си кажа чесно..май няма да успее и да годиняса..прасето беше към 80кг.а тя се вряза челно със 100км в него..и задната скорост нещо не и работи..на третата минута собственика ми вика...тва куче не е редовно - изкарвай го че ще осакати прасока
 31. 1 point
  С интелектуалня капацитет на някои ловци тука, тая тема е CAUSA PERDUTA. Pashankov уважавал бракониерите дето от време на време убивали нещо -цитат "Няма хвалене, снимки, телефонни разговори и хем подобни." некакъв пък отдолу му ръкопляска....... Жива комедия.
 32. 1 point
  Една сватба от 29.08 Рита+Балкан брат на Джони на Бат Сали
 33. 1 point
  vankataaa01

  Малиноа...за едър лов

  https://youtu.be/a7-dPpm4mmY
 34. 1 point
  Неделя в 16:30 бяхме на позиция не съм виждал такъв прелет може би десетина години, в 19:15 останахме без патрони, а имахме по четири кутии на човек и приключихме така :
 35. 1 point
  В неделя като за последно за около 4 часа от 6:30 до към 11:00.Благодарение на помощниците нито един загубен.
 36. 1 point
  Събота ,голем зор.До 10 часа бех с два броя,след което ги пипнах у една синя трънка та набързо ги направих 10.Два от който дори и след упорито търсене останаха по тръните.Естествено трудностите само увекличават кефа от успеха!Кучето стана като кактус,ма нема такъв мерак за работа.След лова му отделих двойно повече време за почистване,опипвайки го да му махам бодлите.
 37. 1 point
  Привет колеги. В събота пропуснах сутрешния лов ,но за сметка на това вечерния беше много добър. Заради жегата излязохме със старши към 19ч. и за час и половина имахме 9бр. от които два за кафеза. Всичко това стана възможно благодарение на извънземната Берта. “интересен кадър се получи“ В неделя положението беше жалко едва 5бр. Вдигаха се почти само пеперуди по 4-5.
 38. 1 point
  И от нас 4 бр. , но е важно че кучетата поработиха и аз баяа се поразходих .
 39. 1 point
  Съботе бе трагедия. Съседна дружинка бе пускала оркестрото и дръпнала пилците на към тях, та останахме капо. В лова обаче е важно постоянството. В неделя бяхме отново на линия двама души и успяхме да се разпишем този път. Кученце направи много хубави и твърди стойки, едната от които на заю баю. Дългоушко бе оставен по живо по здраво да офейка, за да не се учи птичаря на лошо.
 40. 1 point
  Красотата в този лов
 41. 1 point
  Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  http://lzsfoto.ru/d/diana_8819-09_velikanov/ Ето и родословието на Диана сестра на Джесика от същото кучило.
 42. 1 point
  Karo

  Западно сибирски лайки

  Двете кутрета са страхотни, въпреки че са само на 35 дни.Майката е Джесика със забележително руско потекло и прекрасни работни качества.Бащата е син на Мусад също прекрасно и много работещо куче.Да са живи и здрави момите и да те радват в ловите полета.
 43. 1 point
  Благодаря за подкрепата Жоре. За късмет малко след, като пуснах поста реших да отворя продавалника и се натъкнах на току що пусната обява за продажба на моят любимец. Зиг Зауер-а , колата с двеста, и току що се прибрахме у дома по щастливи от всякога.
 44. 1 point
  Колеги, нека помогнем за намирането на ловния другар, кой колкото и както може. Всяко добро деяние се възнаграждава от съдбата. Използвам случая да постна една снимчица от скорошна слука при лов на пъдпъдък, осъществен наскоро от нашата ловна дружина при доста лоши метеорологични условия в далечна североизточна България. Репортаж със снимки ще има в близко време, когато всички се завърнат по домовете си.
 45. 1 point
  Doddyyy

  Западно сибирски лайки

  Здравейте колеги ! Малко красота и от мен ... Всичко това благодарение на Карамфил Джембазки !
 46. 1 point
 47. 1 point
  nenov

  Малиноа...за едър лов

  Малиноа с лична охрана


×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.