Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/10/2016 in all areas

 1. Разходки,разходки...и пак разходки...
  8 points
 2. Здравейте на всички колеги .Да се похваля и аз с моето ловно съкровище Hanna Del Dilkovski
  3 points
 3. Незнам вече как да тълкувам някой постовеНо благодаря все пак за препоръката да го насочиш към мен,но нямам кученца сега можеби малко по-късно след година живот и здраве! Но ето едно мое което остава за мен!
  3 points
 4. Дежа вю. Нули та нули... За да е пълна картинката, на снимките липсва единствено надъханият пенсионер - вечен кандидат-шампион с каскетя. На Димчо му се чудя какво прави там, ама негова си работа. Поздравления за детето-чудо, че ги докарва на морфология, останалите и на това не могат. Ще ми се да вярвам, дори съм сигурен, че ако не бяха толкова брутално отстранени другите големи в тая игра, нещата нямаше да са толкова смешни, та чак - тъжни. Гледам, някои хора решиха, че е минало достатъчно време и вече всичко е забравено, та надигнаха глава да се изказват (в другия клуб), все едно никога
  2 points
 5. Да така е Росене това се отнася за Лаладжиите Авджийкото и оня Дрона които само спамят темата от край време кога те спрат да завиждат и пишат по мой адрес тогава и аз ще спра да им отговарям!!!Да се върнем две години назад в темата да видим имали някой да е качил повече снимки от мен от как вземах Барс от София качвам снимки от обучението му от работата му на поле, от лова на пътпъдъци яребици фазани а бе всичко що си требва да види човек.А насреща онези двама лаладжии единия въобще няма Бретон другия качи две снимки за цяла година ама на компа са страшни клавиатурни герои щот само туй умеят
  1 point
 6. Не се сещам за степенуване, по-високо от най-добро!
  1 point
 7. DDD

  D-2 или AUS-8

  За практични цели AUS-8 е добра, не ръждясва, точи се лесно, държи ряз (е не колкото върховите стомани, но достатъчно). Д-2 е по износоустойчива, но се точи трудно; Ако е за лов, аз бих заложил на AUS-8; Но има и нещо друго - който нож ти харесва повече, който ти е повече по душа, вземай него; и двете стомани ще ти свършат работа.
  1 point
 8. Тя тази тема разведряване няма,то и Петьо се опита да направи същото за миг имаше надежда и след това огасна бързо!И аз от време на време се опитвам! Аз държа и на двете и лов и екстериор,ходя и на лов може да се каже без пропуск,ходя и по изложби макар и рядко! паркетни кучета,ловни кучета,аз имам кучета които ми покриват двата критерия хем си ми ловуват и ми правят кефа,хем си ходя по изложбички Пък кой каквото иска да си мисли! Успех и много слука с младата надежда!
  1 point
 9. Еххх тия братя много красиви беееееееее ... Утре очаквайте и Здрач в по добър кадър ! Ето ни и нас,как си пазим девойките от един Лабрадор !
  1 point
 10. направо ме предизвика
  1 point
 11. Не. В южната ни съседка за добро или лошо.
  1 point
 12. 1 point
 13. В неделя 28.02.16г., като за закриване на сезона направихме отново прекрасен лов и най-важното с добри приятели. Бекас имаше доволно, пропуски също не липсваха, макар това да е част от лова...особено при лов на г. бекас. Повечето бекас се намираше по края на гората и повечето не държаха на стойка. Живи и здрави най-важното и докато дойде откриването на новия сезон ще си чешим краста по стрелбищата и по чакалеросите...Наслука!
  1 point
 14. Разликата между 308 вин и 3006 е в това ,че 308-мака работи в къси цеви. За да използваш пълния потенциал на 3006 трябва да имаш цев минимум 60 см.... В по-малко не може да изгори барута и загубата на скорост е чувствителна.
  1 point
 15. 1 point
 16. Аз какъв ловец съм?Аз не се определям даже за такава, защото в тълковния речник срещу думата лов е изписано-ловене или убиване на диви животни.Аз излизам да се забавлявам.Там сред природата да си все с приятели и страхотната работа на кучетата..това за мене е "лова". Да излезеш за дребен и да се фукат с най-хубавите стойки на малките приятели-разпускащо,а като започнем в индивидуалния да и пропускаме-тогава става такъв смях,че не мога да презаредя веднага.Колегите те предразполагат толкова добре,че започват и те да пропускат,уж без да искат .Тогава ми е все тая за слуката,даже я подарявам на п
  1 point
 17. Очаквам също и реални и обективни коментари към фотоса
  1 point
 18. уникален автомат за парите си,от 3г имам 2 засечки само ,а съм изстрелял над 1000 патрона,като шевна машина е))
  1 point


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.