Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 5.04.2018 in all areas

 1. 1 point
  В гората,в гората...На масата е друга работа и за други хора!
 2. 1 point
  За хората дето зорко следят постовете ми!
 3. 1 point
  И така ,първия шампионат по надсвирване за примамване на хищници и водоплаващи е история. Като за начало беше добре с 11 записани за водоплаващи /10 явили се/ и трима за хищници. Докато се чакаше освобождаването на залата за състезанието някой от зрителите показаха добри умения в свиренето, но не им стигна куража да излязат и да се състезават. Надявам се , че през следващата 2019 година ще има повече състезатели .
 4. 1 point
  Здравейте колеги, вероятно някои от вас са прочели за организирания "Национален шампионат по надсвирване със свирки за примамване на водоплаващ дивеч / хищници." Всъщност това ще са две състезания , едно за примамване на хищници и едно за водоплаващи. Състезанието ще се проведе на 24.03.2018г. в Пловдив по време на традиционното пролетно изложение "Природа ,лов , риболов". Записванията започват в 10.00 часа , а състезанието е от 12.00 часа. Всеки състезател ще има време от една минута да покаже възможностите си! Съдиите няма да могат да виждат състезателите , а ще оценяват само майсторлъка им .


×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.