Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 17.03.2019 in all areas

 1. 4 points
 2. 4 points
 3. 4 points
 4. 3 points
 5. 2 points
  Година и половина разлика
 6. 1 point
  ицо

  Източно сибирска лайка

  Растем ☺️
 7. 1 point
  brakoniera2

  Мелези за лов на глигани

  Мелезарите направо изчезнаха,изчезнаха и доста стойностни ловци и кучкари... С тези провалени групи във фейсбук ,изградени от хора с болни амбиций,комплекси и слабост към чашката или просто търговци на дребно...са ясен признак ,че лова с кучета ,ловната култура и дело,които носеха поколенията преди нас сигурно умират и остават в историята!!!
 8. 1 point
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. 1 point
  brakoniera2

  Мелези за лов на глигани

  Изчезнаха ли мелезарите в този форум? Я дайте професионално мнение!
 12. 1 point
  snaiper elit

  Tikka или Zoli

  Здравей колега.И на мен ми предлагаха Золи когато купувах моята ТИККА. Кво да ти кажа,Тиквата е супер.НА мен повече ми допадна тя.трябва да ги пипнеш и двете за да разбереш коя повече ще ти ляга.ЗА золито искам да ти кажа следното/не съм специалист оръжейник/,теста с банкнотата между цевта и полу ложата не го издържа ,имаше допирна точка м/у двете /поне на тази която гледах/,а ме убеждаваха че е с освободена цев.когато прострелвах моята прострелваха и ЗОЛИ в калибър 308 за учудване тиката даде по добър резолтат.прострелката я прави собственика на стрелбището в ХАСКОВО който е и прадставител на ЗОЛИ.Има много колеги във форума с тика,дано се вкючат и те.не сам чул лошо за ТИКА.Товае от мен.Иди пипни виж която ти хареса.Ако може пробвай и прецени.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.