Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 6.11.2019 in all areas

 1. 1 point
  30-06

  Продавам монтаж за Мазалат

  почти не употребяван цена 100лв намира се в стара загора за контакт 0895 01 94 90
 2. 1 point
  предстои ми закупуване на б-р,който ще монтирам на БАР 9,3Х62 СПРЯЛ СЪМ СЕ НА НА ТЕЗИ 2 МОДЕЛА Aimpoint 9000 SC 2MOA И Micro H-1 в ВИП са на почти еднакви цени 875/910 лв -но за 9000sc трябва да се закупува и монтаж - икономически по-изгодно ми е микрото - в чужди сайтове има голяма разлика микро-588 usd 9000sc-406 usd -ЗАЩО ПРИ НАС СА НА ЕДНАКВА ЦЕНА ! .Ще съм благодарен на по-опитни колеги имащи преки впечетления от марката и моделите да дадат мнения и съвет КОЙ ОТ 2 ДА ИЗБЕРА ? БЛАГАДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
 3. 1 point
  maestroto

  чешко оръжие

  Ползвам такова оръжие от около 20 години. Изстрели много ... нямам си идея колко са точно. Чупил съм и двете игли, както и едната кука. Гладките и цеви на моята са с фиксирани шокове 0,75, така че не стават за калибрени "бренекета" включително и на комбинираната, с подкалибрени няма проблем. Групата на нарезната съм я докарвал до 1/2 МОА на 100метра от упора. Трудно съвпадат попаденията на бренекетата с групата на нарезната. Ползвал съм я и за гонка и на издебване, а с гладките на какъвто лов се сетиш. Спрямо съвременните пушки на пазара е малко тежичка, особенно оборудвана с оптика и т.н., но всичко е въпрос на свикване. Дано съм бил полезен и най-вече обективен. Наслука!
 4. 0 points
  Привет колеги! Офтопик!!! Искам само да допълня казаното от ЙОРДАН относно проследяващите устройства. Шведите в момента имат разработено GPS устройство, но наистина е като нашийник и лесно се сваля. Цената му е доста солена - около 1000 евро. При нас самите кучета не струват толкова, но въпроса е принципен разбира се. От водените разговори с eger знам, че има и друг вид проследяващи устройства и той е по ефтин и достъпен. Това са радари на принципа на радио вълни. Самият той има такива, които поставя на лайките за да се ориентира по бързо и лесно в необятната Тайга. Но и двата вида устройства не стават против кражба, защото се свалят лесно. Единствено може да усетиш посоката на кражбата. В момента отново Швеция разработва нов GPS предавател, който се имплантира като микрочип. Това вече наистина е супер, но със сигурност ще минат няколко години докато цената му падне и стане достъпна за нас, българите. А дотогава не ни остава нищо друго освен да опитаме да си помагаме в намирането на крадени кучета, наши и на колеги и разбиването на канали за такива. Каналите на повечето от нас са известни. От Добрич, Силистра идват в Търговище или заминават по на юг. А от Ямбол, Сливен идват при нас. Ако набарам кучекрадец на място, най малко ще му вържа мъдурите на фльонга, окачвам му ги на врата за да не ми пречат при поставянето на огнепроводния шнур в аналния отвор след като съм му налял етер в задника!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.