Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

shtirlic

Ловец
 • Мнения

  407
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

shtirlic last won the day on Октомври 23 2012

shtirlic had the most liked content!

Относно shtirlic

 • Рожден ден 26.04.1974

Допълнителна информация

 • Име
  Николай Иванов
 • Оръжие
  ИЖ-54/12;ZKM-452-2E;Win.SuperX2;Tikka-T3-.308win
 • Куче
  Ваймаранер
 • Град
  Стара Загора
 • ЛРД
  Ястребово

Последни посетители

1942 профилни разглеждания
 1. Това е твоя специалност . "Солташака" няма да го коментирам , под нивото ми си доста и на светлинни години от колегата Оld_hunter.
 2. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ayEC3duJaVg#t=211 влече Ви явно , ето така се прави
 3. Един много малък , опитай при някой оръжейник или в магазина от който си ги купил. С пръстените върви и такова ключе .
 4. Защото така му е по-евтино , на самоиздръжка са и не дава тек стотинка за храна . Вълкът не е виновен , че се е родил вълк !
 5. ....Но най-чудното — това е (вий ще кажете, лъжа е), че един ловец прочут, цял вмирисан на барут, ведно с пушката го схруска и го глътна на закуска. ...... Те го те ! http://chitanka.info/text/1900-strashen-vylk
 6. Днес е 12.08.2014 г. !!! Виж коригирай датата , нещо си се объркал .
 7. ........ какво друго очаквате ? В държава където за двама убити с превишена в пъти скорост на автобусна спирка се лежи 4,5 г. вие за "някакво си куче" ................! Няма такава държава ! Сега ще осъдят собствениците на кучето да платят щетите на луксозната "журналистка" и бития - бит , умрелия - умрял. Журналистката ще навре там де слънце не огрява и собствениците на кучето и всички вдигнали глас в подкрепата им от екраните на "Средствата за масова дезинформация" и толкоз . .......... какво тук значи някакво си куче ?!?
 8. Активни антифони на фирмата Howard Leight модел Impact Sport - нови , комплект с батерии и кабел за включване на външни устройства http://www.howardlei...fs/impact-sport - цена 120 лв. за брой. Тел за свръзка 0888 714774 или на ЛС. http://www.youtube.c...h?v=lkZvIXGohc0
 9. Стомана , твърдост , ТТданни ........ малко повече подробности .
 10. Надявам се , всички служби търсили пишман сървайварите да си потърсят от родителите на тез хаймани вложените средства за заплати , гориво и летателни часове .........надявам се , ама едва ли ще се случи . Пак ще го пишат на сметката на данъкоплатците. Едно време при едно такова "скриване" на приятел , хем в градски условия отнесохме (макар и невинни) по една кола бой по домова книга ........... ама сега настана повсеместна демолайнация и се осра целокупно пейзажа . Малко се бити тез пройдохи ! Ще се криеш , ще правиш на маймуни маса народ ......... я ги подайте на следствените органи да пишат 4 дни на студено , гладни и жадни "Именувам се " , да видим дали няма да лъсне истината !?! Питам се ако в същото време имаше други наистина загубили се и някой от тях беше загинал , или (пази Боже) да беше загинал някой от ПСС , парапланеристите или летците ? Какво правим тогава ?!? Съдбата е кучка , тя си знае работата ! Сега "сървайварите" ще ги изкарат герои и ще се сцепят да ги канят по сутрешните блокове и разните бози по ТВ , ама пусто се оплеска полит-ситуацията и ще ги оставят за друг път .
 11. ....... до година парад на победата и в Киев
 12. Пак ги подхвана , нямаш спирка !!! Честито за новата карабина .
 13. Колега , вземи си нещо адекватно , с този калибър ще мъчиш само "глиганите" . Остава да кажеш , че го търсиш за гонка ? Лошото на посоченият от теб боеприпас е липсата на разнообразие , ако въобще има някакви патрони в магазинната мрежа . Аз лично бих предпочел .223 rem .
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.