Jump to content

shtirlic

Ловец
 • Posts

  407
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

shtirlic last won the day on October 23 2012

shtirlic had the most liked content!

About shtirlic

 • Birthday 04/26/1974

Допълнителна информация

 • Име
  Николай Иванов
 • Оръжие
  ИЖ-54/12;ZKM-452-2E;Win.SuperX2;Tikka-T3-.308win
 • Куче
  Ваймаранер
 • Град
  Стара Загора
 • ЛРД
  Ястребово

Recent Profile Visitors

2,273 profile views

shtirlic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

307

Reputation

 1. Това е твоя специалност . "Солташака" няма да го коментирам , под нивото ми си доста и на светлинни години от колегата Оld_hunter.
 2. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ayEC3duJaVg#t=211 влече Ви явно , ето така се прави
 3. Един много малък , опитай при някой оръжейник или в магазина от който си ги купил. С пръстените върви и такова ключе .
 4. Защото така му е по-евтино , на самоиздръжка са и не дава тек стотинка за храна . Вълкът не е виновен , че се е родил вълк !
 5. ....Но най-чудното — това е (вий ще кажете, лъжа е), че един ловец прочут, цял вмирисан на барут, ведно с пушката го схруска и го глътна на закуска. ...... Те го те ! http://chitanka.info/text/1900-strashen-vylk
 6. Днес е 12.08.2014 г. !!! Виж коригирай датата , нещо си се объркал .
 7. ........ какво друго очаквате ? В държава където за двама убити с превишена в пъти скорост на автобусна спирка се лежи 4,5 г. вие за "някакво си куче" ................! Няма такава държава ! Сега ще осъдят собствениците на кучето да платят щетите на луксозната "журналистка" и бития - бит , умрелия - умрял. Журналистката ще навре там де слънце не огрява и собствениците на кучето и всички вдигнали глас в подкрепата им от екраните на "Средствата за масова дезинформация" и толкоз . .......... какво тук значи някакво си куче ?!?
 8. Активни антифони на фирмата Howard Leight модел Impact Sport - нови , комплект с батерии и кабел за включване на външни устройства http://www.howardlei...fs/impact-sport - цена 120 лв. за брой. Тел за свръзка 0888 714774 или на ЛС. http://www.youtube.c...h?v=lkZvIXGohc0
 9. Стомана , твърдост , ТТданни ........ малко повече подробности .
 10. Надявам се , всички служби търсили пишман сървайварите да си потърсят от родителите на тез хаймани вложените средства за заплати , гориво и летателни часове .........надявам се , ама едва ли ще се случи . Пак ще го пишат на сметката на данъкоплатците. Едно време при едно такова "скриване" на приятел , хем в градски условия отнесохме (макар и невинни) по една кола бой по домова книга ........... ама сега настана повсеместна демолайнация и се осра целокупно пейзажа . Малко се бити тез пройдохи ! Ще се криеш , ще правиш на маймуни маса народ ......... я ги подайте на следствените органи да пишат 4 дни на студено , гладни и жадни "Именувам се " , да видим дали няма да лъсне истината !?! Питам се ако в същото време имаше други наистина загубили се и някой от тях беше загинал , или (пази Боже) да беше загинал някой от ПСС , парапланеристите или летците ? Какво правим тогава ?!? Съдбата е кучка , тя си знае работата ! Сега "сървайварите" ще ги изкарат герои и ще се сцепят да ги канят по сутрешните блокове и разните бози по ТВ , ама пусто се оплеска полит-ситуацията и ще ги оставят за друг път .
 11. ....... до година парад на победата и в Киев
 12. Пак ги подхвана , нямаш спирка !!! Честито за новата карабина .
 13. Колега , вземи си нещо адекватно , с този калибър ще мъчиш само "глиганите" . Остава да кажеш , че го търсиш за гонка ? Лошото на посоченият от теб боеприпас е липсата на разнообразие , ако въобще има някакви патрони в магазинната мрежа . Аз лично бих предпочел .223 rem .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.