Jump to content

rinklov

Ловец
 • Posts

  524
 • Joined

 • Last visited

About rinklov

 • Birthday 04/19/1971

Допълнителна информация

 • Име
  НИКОЛАЙ
 • Оръжие
  кремъклийка
 • Куче
  гюмтериер
 • МПС
  двойката
 • Град
  някъде в ЕС
 • ЛРД
  1рота
 • Skype
  rinklovv

Recent Profile Visitors

2,697 profile views

rinklov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

318

Reputation

 1. Кеф!Не се делим, при нас половината хора са от селото ,другата половина сме външни,даже ни имат за местни.
 2. Може и да те изхвърли.На годишното събрание се гласува предложение за изкл. и ловното го маха от дружинката .Па да си търси нова.Ловният излет не задължителен но мероприятията ДА.При нас е така не идваш на мероприятия финансова санкция.И да видиш как се започна да се идва на мероприятия.
 3. Само в Лвов и околностите му са посрещани като освободители.
 4. криза в Гръцко и глад ги пере.нали тук сме рай и има манджа.
 5. когато някой ти каже истината в очите започваш "пиши грамотно" много те боли от истината.а дали ще седна на празнична маса е мой а не твой проблем!а поне да беше отишъл в църквата да запалиш свещичка за загиналите,че да можеш ти да седнеш да ядеш и да пиеш.ясен си като бял ден след като не слагаш българското знаме.това е олицетворението на "забравил".не всеки в БГ може да е бил комсомолски секретар или "ШОФЕР" на некой партиец.неграмотно ти ги написах.
 6. известно време само четях какво пишеш.пишеш личната позиция се покривала с колективната.че то май само ти няколко клакйори си правите аплаузите.нали знаеш ,че колиективната отговорност води до лична безотговорност.започна да звучиш като виц.а стига се прави на ментор.и остави хората да се изказват както желаят.а мене са ме възпитавали да обичам България.
 7. Честит празник РОБИ!! казвам РОБИ защото е истина.и когата честитиш 3-ти МАРТ развей Българското знаме ане някакви халби.традициите са това да ни показват кои сме!казваш ,че всички искат да работят в Европа.че нали тЕвропа ни унищожи заводите ,армията и с.стопанстов ,че да работят техните фабрикиа ние да сме роби.какво направи Европа?раздели Сан Стефанска България за да сме им зависими.и сега ще ни налага разни гейски и кръвосмешателски закони.като тие скъпа Европата живей там.
 8. ами напиши къде.що ако си от Балчик и ти предложат в Петрич.
 9. докажете се.и тогава ще ви повярваме.колко елена и кошути съм закупил и разселил.
 10. айде до къде се докарахме.браво!!! щом казваш,добре.и когато докажете че вие сте коректни тогаве ще ви повярваме.лобистките закони приети по времето на ГЕРБ са ясни.дерзайте и се доказвайте.
 11. защото живеем в БГ.и обществена тайна е как се правят търговете.ще се радвам че познавам "макЪр" и задочно един честен частник.участвал съм в търгове и ми е ясно.вярно за дребни работи.
 12. а процедурите по търговете се правят ама"много прозрачно".мойм да сме от село ама доматите не ги ядем с колците.
 13. че всички използват капани използват.но баровците нека да отидат да ловуват в "Бялка "или други като нея ама не им стиска що там правилата са други.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.