Jump to content

gigles

Ловец
 • Posts

  313
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  hristov
 • Оръжие
  remington
 • Куче
  gonche
 • Град
  Plovdiv
 • ЛРД
  Socol

Recent Profile Visitors

2,202 profile views

gigles's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

 1. Купувам стойка за слр на вая със стоманена основа.0889636239 Георги.
 2. извинявай колега, каква е скалата, мил дот или радиани?
 3. с каква скала е таското?
 4. Продавам най-добрата преса на българския пазар зареждаща всичко от 6.35 до 50-ти калибър.Става и за производство на куршуми. Изключително мощна и прецизна без никакви луфтове, движи се по паралели.Тел 0889636239. Георги, цена 450лв.
 5. Продавам преса за пълнене на нарезни патрони.Много прецизна и здрава с ход 120мм., дозатор за барут регулируем от 0 до 7 кубически сантиметра и уред за поставяне на капсули за всички популярни патрони, нямащ нужда от допълнителни шелхолдъри. Цени 240лв преса, 170лв. дозатор и 80лв. капсуловачката. Пловдив, георги, тел 0889636239
 6. Продавам два комплекта за релоудинг на нарезни патрони на фирма custom reloadig service.Състояние ново.Първия съдържа стоманена преса с бронзови водачи на поансона и с ход 4 инча и половина, достатъчен и за най-дългите магнуми, изключително прецизна и здрава, дозатор за барут, универсална фуния за барут, везна, уред за поставяне на капсула бенчрест тип, универсален блок с 50 гнезда,тампон със специална смазка за гилзите, кутийка смазка и уред за правене фаска на дулцето на гилзата.Цена 620лв.Втория е като първия плюс всички принадлежности за обработка на гилзата-стругче, водачи, експандери, фрезер за почистване и уеднаквяване гнездото на капсата за малък и голям капсул, уред за скъсяване дулцето на гилзата, микромер и шублер.Цена на мастър кита-920лв.Тел 0889636239
 7. защо е тоя интерес колега като не званиш до попиташ?

 8. този тел. е моя 0886836200 а този на продавача най добре да говориш с него ако ...

 9. Гъбичките се лекуват, но иска и обеззаразяване на къщата и почвата наоколо.
 10. справя се.Малко прекалено едър е.Висок е около 65-6 см. и тежи слаб 38кг.На снимката е надебелял и е доста над 40кг.Умерено разтеглен формат е и когато е във форма не му личат килограмите.Собственика му се жени преди две години и го беше оставил за десетина дни у нас и тогава го притеглих.Изключително здраво магаре.
 11. Син е на майк, кучето от аватара и една софийска кучка.Полубрат е на твоята. Има много кучета от този тип но не ги показват по форумите.Оня пес от Михалково дето се беше разчул му е брат. Кучето на Венци от Осиково което им прави лова след като продадоха Кастро е от същото кучило . Има и едно братче от другия край на Персенк.Мисля, че чак груби не са, просто са много едри, със здрава костна система.Вървят по стария тип гончета, никога не се подбиват спят на снега и гласовете им са истински-мелодични без дрезгави нотки. Колкото до майстора, ти май си го имаш, ама му трябват още един-два сезона и да не и се бият сърни.Почвай да я тренираш да идва безотказно при повикване. Ще ти отнеме около два месеца.
 12. като говорим за селекции кажи си мнението за един родственик на твоета
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.