Jump to content

kum4o val4o

Ловец
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

About kum4o val4o

 • Birthday 03/03/1971

Допълнителна информация

 • Име
  Milen
 • Оръжие
  ИЖ-27, ZKM-452-22lr,Браунинг БАР лонг трак 30-06 Spr
 • Куче
  drathaar
 • МПС
  feroza
 • Град
  Варна
 • ЛРД
  varna

Recent Profile Visitors

1,154 profile views
 1. Това обикновенно е записано в устава на сдружението към което е вашата дружинка.
 2. Ами очите са дадени за гледане, а форума е да си пишем и коментираме КЪДЕ КАКВО КАК и т.н. който не му харесва може да не чете. А иначе преди лова давах Беленци за пример. Дежуряха нощно време да не влизат бракониери (външни) в техния район. Ама като чух каква са я свършили на откриването .... Наслука П.П. Ама не са само те... в Тръстиково едни юнаци изгоряха с три заека, други с елени, а и колко още тарикати има един господ знае
 3. Доколкото подочух в Бяла Варненско са ги изловили в гората докато гонят прасетата.
 4. Щом си DuckCommander взимай 71 см. няма да сгрешиш.
 5. Не съм ползвал оптиката но при малкия откат на 22 лр едва ли някоя оптика би мръднала. Имам същата пушка. За монтажа виж на теб кай ще ти е удобен. Аз съм с висок монтаж на ВАЯ 91 и ми е удобен.
 6. Абе га забиваш колчето си е убаво да е влажничко
 7. Стига сте ревали за ДОГОТО бе, единствено и само собствениците му са виновни за случката която се е разиграла. Всичко друго е АЛА БАЛА. Всичко описано от собствениците е пълен цирк. И моето куче не хапе МЕН и много МЕ обича и ми се радва. Ама това не е гаранция че няма да се нахвърли върху някой непознат и затова, НА ПОВОД.
 8. Браунинг Бар Лонг Трак 30-06 е Страхотно оръжие. Няма да сбъркаш. Аз имам такава и съм страшно доволен от нея.
 9. Пожелавам на всички колеги, за закриването на лова, на всеки поне по едно приплодче да няма спор кой трепе кой влачи А трофея си е на човека който е убил (а не ранил) прасето. Пожелавам Ви много слука през оставащите два излета НАСЛУКА
 10. При нас не взимаме така наречената "такса" от гостуващи ловци. На много места съм канен на лов из милата ни родина, е случвало ми се е да си плащам някъде било 5 било 10 лв. като гост и не се чувствам като навлек защото все пак аз не съм полагал грижи за дивеча в този район. ОБАЧЕ..... Когато ми поискаха в Шабла 25 лв такса освен парите за бележката за лов на гъски, е да ти е...м и лова и чудото. Бил си 200 км да идеш на лов за нещо дето само се мярка из нашите ширини кога забръска студа на север. Сигурно ходят из папурите да ги гушат тия патки да го е...а. Може ли някой да ми обясни смисъ
 11. Прекрасно оръжие имам такава, и много гадове е натръшкала. Успех с продажбата колега.
 12. Ами и той има шесто чувство и затова те е погледнал и си е рекъл ... жалко че това маце няма да може да ме улучи :-Р (признай си че това прочете в погледа му)
 13. Tina следващия път, нацелувай всички дето са стреляли по прасета пък това може да ти е кадема
 14. Тина пиши си спокойно и хич да не ти пука :-) по важното е да си с малко грешки (то безгрешни хора няма) по време на лова отколкото когато си пред клавиатурата. Наслука и нека лова да ти носи само приятни емоции. Наслука и на всички останали колеги.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.