Jump to content

lownia

Ловец
 • Posts

  90
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  iwanich
 • Оръжие
  narezno
 • Куче
  jagd terrier
 • Град
  София
 • ЛРД
  София

lownia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. А как изчиствате ръкохватката дето е набраздена, без да повредите грапавата повърхност?
 2. за да сваля dmmultiview 8.3 от линка ми иска пари, затова свалих някакво друго 'дето прилича на dmmultiview 8.3 ама при него нема хост и не става нищо. ако вие ползвате платената програмка аз се отказвам ако има възм. за ползване free моля дайте друг линк 'щото с компа май не сме чак такива приятели.
 3. инст. я и въвежд "user i pass" и до там казва ми, че нещо не е наред. Помагай за да надникна и аз в царството на лопатарите.
 4. Не успях да инсталирам dmmultiview 8.3 , не знам къде се въвежда хост:193.93.27.211. Помогнете моля!
 5. нося тях но се налага да ги пръскам през ден - два с един флакон от Метро, (Ердал се казва), ако не ги напръскам пускат вода.
 6. На 3 тата година моите пропускат вода, малко над борда. До тогава се държаха добре. Вземи си с лицева кожа, защото като се повреди мембраната, ако са набук требе яко мазане всеки ден(както аз сега правя).
 7. За кой век говориш колега? Кой плаши горските? Как се плашат горски?
 8. Обещал съм ти, ама съм забравил какво. .Пътя е главен и свързва Велинград със Сатовча , Гърмен , Гоце Делчев и т.н. За тези "момченца с Витарките" всички пътища са главни ама този май е горски път.
 9. От поста ти не разбрах може ли да мине МПС през бариерата когато си поиска или не? Т. е. има ли 24 часа кой да ти отвори или няма?
 10. Какъв документ ти издава полицая който ти гледа в багажника на колата?! Ако откаже проверка, субекта се задържа докато дойдат онези на които не може да откаже проверка.
 11. Ще започна да отговарям отзад напред дано (това не те обърка). Утре ще поглена кой беше чл. за уведомяването при прем. на МПС в гората. Че не си чувал за "техникуми по горско стопанство и за лесотехническия, та камо ли да учим там, пък да работим в горското" е видно от 100 км. "Добре че само ти си учил(може би), работиш и разбираш горското и ловното дело в тая държава та да ни ограмотиш и нас." Никъде не казвам че само аз съм учил и работя и ограмотявам вас. Моите опити са да поограмотя теб, ама понеже не съм педагог както ти не си горски или ловен се оказа трудна задача и аз се отказвам. Както се казва всеки със занаята си! Остани под сенките на крайпътните дървета и не се меси в неща които не са ти работа. Извинявам се за спама! Сега почти по темата: Прочети поне един конц. договор и тогава ще си говорим.
 12. Колега ника ми отговаря на професията, а това дали се харесва на "Търновските смели полицаи" хич не ми пука (щом искаш да не си говорим по темата). Позволи ми в района си по-добре да познавам местата за раждане и сватбовищата и токовищата и да мога да преценя дали 60 мотора и атв та на ден пречат на дивеча или не. Не съм казал, че животните раждат където се разхождат хората, а че мотористите са навсякъде в гората, което нарушава спокойствието на дивеча Твърдя, има начин концесионера да охранява наетата от него територия без да нарушава законите на РБ. Твърдя от опит, че след като конц. назначи охранители (денонощни) браконерските набези (по лова) намаляха поне на половина, по дърводобива е подобно положението. Дали има право да те проверява концесионера в територията върху която е наел дивеча - при определени условия има пълно право. (сега не ми се обяснява кога и как) Не слагайте всички конц. под знаменател Г. Д. Избягвай да ми подсказваш неща които не са ти достатъчно ясни (като искаш да се заяждаме) аз не те уча как се спират коли по същата причина.
 13. Кои закони нарушава концесионера охранявайки онова което е наел? Колега Forestar май ти се ще един да плаща а други ако може да ползват платеното от него. Какъв е този концесионер който си хвърля парите на вятъра?! Проблема както вие го представяте изглежда така "помощ вече не можем да браконерстваме, а преди можеше" не щем концесионери (те са престъпници 'щото ни проверяват джиповете за оръжие и трупчета) те внасят пари в Държавата и стрелят по дивеч който са платили. По начин ненарушаващ законите в РБ и ненакърняващ достойнството на преминаващите. В ЗГ пише, че за да преминеш автомобил през ГФ трябва да уведомиш съответното ДЛС или ДГС. Това разбира се никой не го спазва (по няколко причини) и през брачния период и сега когато всичко живо ражда през уикендите навсякъде е пълно с АТВ-та и мотори всякакъв калибър. Освен това пак в ЗГ пише че можеш да бъдеш да бъдеш проверяван по всяко време от всеки горски (ако проверката ти накърнява достойнството не ходи в гората). Горския или ловния като не им стиска, да си стоят на жената при д...то и да си сменят работата - от статисти няма нужда в охранителните структури. И каква е разликата между спиране на джип нощем и денем? Каквато е от земята до небето.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.