Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

bobiander

Ловец
 • Мнения

  757
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  2

Относно bobiander

 • Рожден ден 1.09.1981

Допълнителна информация

 • Име
  Боян
 • Град
  София
 • Skype
  bobiander

Последни посетители

3537 профилни разглеждания
 1. Аз съм на същото мнение, че дали в стопанство или не си плащаме и то не ни излиза малко. Мисля че преди време колега от форума беше писал, че вместо ходене по дружники и плащане на всичко е същото човек да си удари по някой приплод в стопанство, а някои и малко повече. Така че може да се обобщи - всеки сам избира къде да даде парите си, дали в стопанството или по гонки с дружинки, подхранване, обикаляне и т.н и т.н. Има разлика от планет лов до платен лов, както и от гонка до гонка, но все пак както Генов се изпусна, повечето колеги пишещи тук , няма къде да ходят на лов и завиждат За окайване сме Генов да знаеш
 2. Не трябва така да се разсъждавай, окайвай колегата Карлито с гайдити и така и не обръщай толкова навътре нещата.
 3. Не го давайте толкова сложна с народната милиция, че няма да ви разбере. И на кое по-точно хората завижда, на прасето къде се блъска по оградата ли ? Не виждам каква толкова голяма драма се прави от това, че някой искайки да задоволи елементарното си желание да убива се е наврял в някоя ограда и хората които не им харесва си пишат, че това не им харесва. Мисля че поне 50% от писалите може да си позволят по някой друг приплод ( за разлика от Крумофф според мен, който толкова вещо се изказва, до колкото съм запознат милиционерите не им е позволено да заработват допълнително ) и не го пишат от завист. Върбане, колагата ако има с какво да се похвали нека се хвали , ама не и с това , аз ако бях нямаше да позволя да ме снимат ... Това че клипа е смешен , да не казвам жалък е видимо, нека поне го пуснат да си гледат хората или искате да го пусна аз Нека видят хората какво е в оградата на Искър и после да погледнат някой друг рекламен филм,примерно на Aimpoint, пак направен по стопанства в Унгария, но сниман поне така че да не се виждат мрежи примерно, ама то и до "режисоьра" опира работата :)
 4. Ааа да си дойдем на думата. Двете вина, които е казал Краси ( Енира и Жребчето ) съм им фен определено. Брат му се е доказал като майстор. А като един от резервните ми варианти е това: Кастра Рубра 2007 http://www.bgwinesho...stra-rubra.html След това съм попадал и на хубави неща от Чили, Аржентина, Австралия и Калифорния, но там май е по-епизодично, като го намеря и втори път го няма. П.П. Иначе тука май ще се съберем пияниците
 5. Аз заради това не критикувам марки оръжия никога, а просто някои модели, които са се "доказали" с инженерна мисъл. Ти например сигурно имаш чист 202 не тейк даун ?
 6. Нещо измествате темата, онея клипове са си силно рекламни, така че кой с какво стреля и как стреля на тях не ни засяга много. А и кой какво цели с блазер, зауер, маузер , иж, тоз и т.н. пак е все едно. Темата беше за сравнение между блазер и зауер. Мисля че малко от хората тук са пипали и двете пушки и са ги използвали в реални условия ( R93 и 202 ), за да може някой да е напълно обективен в мнението си. Иначе по мое мнение R93 е направо скучна пушка, налгасиш я веднъж и повече пипане няма , само някое изчистване от време на време ( от стояне в касата да не помислите че ходя на лов с нея ). Измислена е изключително практично и за това говори пазарния й дял не само в нашата родина, а по целия свят. Нещо което е оценено в този толкова консервативен пазар и е отвяло по продажби своите преки конкуренти не мисля че може да бъде толкова явно наплюто че е по лошо от 202 на зауер. Просто за мен хората които си купуват 202 искат задължително да не си купят блазер
 7. А защо не се е наложила като я е имало и преди ? Защо като линейните затвори ги е имало и преди не са се наложили, защо като е имало оръжия със заменяеми цеви не са се наложили на пазара и сред ловците ?
 8. И кое му е предизвикателното на това , при всяка смяна на цев да тичаш на стрелбището ли ? И към колегата за предложил Меркела с линеен затвор , случай да си го разглеждал на живо това инженерно чудо продукт на някакъв напън да се направи някакво оръжие с линеен затвор, че да вземат Меркел да направят нещо, а не да лежът на стари лаври? Поне Зауер си правят маузеровия затвор и не се пънат за това. Един съвет, не плюйте нещо, което или не сте барали, или не сте дооценили простотата и практичността му, само и само да изтъкнете нещо друго на което единствения аргумент може да бъде: Харесва ми защото на него не пише Blaser.
 9. Много добре, по Марица нещо не даваше, записахме едно малко расперче и дребни щуки, но нищо интересно. Гледам че Тунджа е била по-щедра
 10. Разумно, иначе колкото повече питаш , толкова повече мнения ще получиш. Аз лично на гладко не съм слагал нищо, на карабина съм използвал и оптика и бързомер и механики, в момента стрелям само с оптики, защото така съм преценил, че ми е удобно и успешно.
 11. Той си е направен за Доктер, а друг е въпроса защо му е бързомер на гладкоцевно, но щом си е решил човека, за мен по-удачния избор е панорамен Доктер или някои негови опити за копие. Като съдя по оръжието на което колегата иска да си го сложи Доктера няма да е голям проблем, така че монтажче на мерната планка и едно Доктерче, прострелка и да чака октомври.
 12. Има и опция директно върху мерната планка, монтжчето е на Шамана, а аз съм виждал с такъв монтаж поставен бързомер Доктер.
 13. А тази снимка е леко тъмна ама от скалата директно отиде в тавата
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.