Jump to content

tanran

Ловец
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About tanran

 • Birthday 02/20/1972

Допълнителна информация

 • Име
  tantan
 • Оръжие
  BERETTA 12kl,Winchester SXR Vulcan
 • Куче
  pointer
 • Град
  plovdiv
 • ЛРД
  chernichevo

Recent Profile Visitors

668 profile views
 1. Колеги, извинявам се моля да разесня. Дружинката е от 40 члена, когато имаме ярбица се събираме едва едвам 8 душ за да има лов. Когато е дива свиня и хишник никои. Това го знаят околните и са постояно в наща територия, едните даже едното ловно поле го имат за тяхно. Това е проблема, аз спецялно мога да ходя на много други места на лов но си обичам моя краи и се дразня много.
 2. Моля които има опит да сподели, какво да се направи с ловците които никога несасе вясвали в дружинката?
 3. приготвил съм и аз една въздушна та Чакам събота да я пробвам по свраките, за примамка търсех бухал но искат много пари хем керамика
 4. Разделянето може да стане ако на общо събрание на дружинката това се гласува.След това се подава заявления и протокол от събранието към ловното дружество.Ловното дружество го гласува на управителен съвет и ако са съгласни се предава за заповед подписана от министара на замеделието и готово.
 5. ХОРА моля Ви се прочетете темата нямах предвид дая обръщам на "индивидоален лов на хишник и имали белешки ".Но явно това е в момента най-интригуващото за нас след края на ловния сезон.
 6. Проблема е досега 6 години не е имало събрание.Направихме и сменихме ръководството та сега се опитвам с ваша помош дасе ориентирам в нещата.Защото то отчет нямаше и парите нали се сещате.
 7. Колеги можели да кажи те какви приходи има една дружинка.Имам впредвид какви пари идват в дружинката от такса билет,билежки годишно.Ако несе използват за годината губятлисе или се натрупват.
 8. Абе хора за какви хишници говорите.То нямаше белешки за пернат нито за патки и гривици.Даваше само на себеси и на още двама трима на които им изнася.
 9. Здравейте! Направихме събрание едвам изнамерих адресите на хората, че от 6 години такова нещо е нямало.Събрахмесе и гласувахме ново ръководство сега вече всички се надяват нещата да потръгнат.Благодаря на колегата от горния пос щевземя от него добри насоки за даги споделя с новия председател.Стария председател се закани, че сега щял да следи изкъсо нещата и само някои да кривни от правия път веднага ще има донос за него.Всички се съгласихме че и от такъв човек има нужда нали някои трябва да следи изкъсо браконерите
 10. Здравейте колеги от много времи мисля да споделя с вас едно много често срещано нещо по нашите дружинки,става въпрос за едни хора, но много особени хора които по някакъв начин са се домогнали до председателското място в ловната дружинка.Та тези хора са едни мижитурки в нормалния живот извън лува но там колят и бесят и краи никои не е над тях.Тези хора съсипват удоволсвието на лова и гонят нормалните ловци. Та питам иматели такива и какво можем да направим с тях????
 11. абе хора кучето полудя вече и жената е наострила ушите, немога даги оспокоя детето гарми с пистолета несе трае вече
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.