Jump to content

indi ®

Ловец
 • Content Count

  456
 • Joined

 • Last visited

 1. kolega obadi se i 6te re6im problema s jzofcite

 2. Между другото, днес "Съюва на командосите в България" награди Михаил и другите момчета от екипа. Но ордена беше връчен на бащата (хвала на бащата, какъв син е отгледал и въпитал), защото от МВР-то им издали забрана да присъстват!!!!?????!!!!! Ехххххх..... Боже, Боже........! Ела по скоро си прибери вересийте, че да не ги прибира друг!!!
 3. Видях и на какво сито стана и моторното корабче, дето много корназ даваше пълна газ - да цепи морето! Три предупредителни ракетки, после нещо изведнъж взе да се взривява в моторния отсек и асланите се оказаха насрани с напълнети шалвари плуващи върху гивгир и гледащи като пребозали телета майките си.
 4. Поръчковото прокурорче е за каторта! Може би най добре в Диарбекир- там ще му хареса! Най болно ми е обаче, че нашите момчета гонят тая паплач с гумени ??? лодки а граничния катер е на котва в Созопол??? Вчера по СКАТ "онлайн" показаха кадри от боруна в Резово. Три гемий отново крадяха и бяха навлезли в наши териториални води, но ЗАБЕЛЕЖЕТЕ до боруна стоеше и ги пазеше турски военен катер! После за утеха на моята душа показаха и два клипа онагледяващи как постъпват в аналогични ситуаций руснаци и украинци! ПОВЯРВАЙТЕ, много, ама много ми хареса!!! И така трябва да бъде!
 5. Този опит за съдебно преследване на доблестен Български гражданин и държавен служител, е просто УМОПОМРАЧИТЕЛЕН! Не само,че знаем но и правим всичко възможно за помощ и подкрепа на човека. Да защитиш родния си дом и да защитиш родината си - това са просто две лица на една монета! За всички доблестни и здравомислещи: - присъединете Вашия глас в тази ПЕТИЦИЯ в подкрепа на сержант Михаил Цонков!
 6. Разгледай ТАЗИ тема! Със сигурност, ще намериш много отговори на въпроси които те интересуват.
 7. Специални поздравления за поста shot1 !!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, които се чувстват българи! И нека да пребъде!!!
 8. Брейй какво съвпъдение!!!!! На мен също!!!!! Само че аз пък мразя някой да тъпче по килима с кални, мазни кундури!!!
 9. Абе Димитре, що се правиш на пиленце и на света вода не напита??? Знам, че изобщо чувството на срам в случая ти е непознато но кого лъжеш в момента??? Себеси ли или тези които не са имали нещастието да наблюдават проявите ти в комбина с лудия с очилцата???? Колко пъти до сега ти лично беше абсолютно заслужено БАНнат и в последствие допускан отново да правиш простотий??? Не беше ли ти един от първите които всячески се опитвахте да вредите на форума. Тези приказки сълзливи не ги ли плямпахте с още няколко "особени" индивида в съпровод от грандомански изискания, изнудвачески условия, лични напад
 10. Христос воскресе! Воистина воскресе! Христос воскресе из мертвих, смертию смерт поправ и сущим во гробех живот даровав. Честит празник на всички - вярващи и невярващи!
 11. Мога да ти кажа как да се отървеш от срамни въшки (ако си хванал). Намираш някой с обувки 45 и нагоре номер. Обуваш го с кубинки и го молиш да ги рита докато и последната изпадне бездиханна от крачола ти! Не злоупотребявай с тъпи теми и писания във форума!!!
 12. Двама на тренировка: Секундират на третия.
 13. Предполагам, че случая е аналогичен с този - http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=11947
 14. Защо да е крайно? Какво още трябва да се случи и да се търпи в собствената ни държава враждебни и чужди на народа дебили да си разиграват катърите, да ни мислят и да гледат на нас като на говеда???? Но защо само гнусния мангал??? Ами кенан-рязан бургелар и другата пасмина като него??? Ами оня гнусен помак, който участва при правене на бомби за атентатите, а сега взима народна пенсия защото бил репресиран и сигурно чака и неговото име да бъде сложено на "кървавата чешма" в с.Търнак??? Ами такива, които в прав тескт ехидно и злобно заявяват, че на България и трябвало 45 мин!!!!???? На тях гер
 15. Я сега един ПоЗдрав от БАЛКАНА, за резняк-карабин-45мин!!! Вземи това послание: и отгатни съдържанието му! Когато/ако го разбереш, иди на оджа да ти лее вощеница и дръж ибрика в изправност!!! p.s. Давам жокер: Фрагмента от фотографията е от ТУК !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.