Jump to content

radkoko

Ловец
 • Posts

  89
 • Joined

 • Last visited

About radkoko

 • Birthday 03/15/1979

Допълнителна информация

 • Име
  Радко Маринов
 • Оръжие
  ИЖ-27M,TIKKA T3 Hunter .30-06
 • Град
  София
 • ЛРД
  София

Recent Profile Visitors

1,266 profile views

radkoko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Здравейте!Търся да си купя бързи капачки-предна и задна за Aimpoint 9000SC!Проверих във ВИП-а в София,но нямат.Ако някой може да помогне - тел:0884947515 Радко Маринов
 2. Колега ,и аз ходих преди една седмица в ИАГ при г-н Джупаров с няколко удостоверения-всичките излизат по номера на други хора.На мене също ми казаха, че нов курс е единствения начин да се оправим и че КОС ще иска списъците с новите удостоверения в началото на Март,но също имам информация че в Министерството се работи по разрешаване на нашия случай срещу някаква административна такса /около 60лв./ ,въпреки да нямаме министър в момента.Имаме още малко време-поне до средата на Март и дано този казус се реши.Има и случаи с хора с протоколи и документи за платени такси за курс- също да им излиза номера на новото удостоверение на друг човек...
 3. Здравей колега!При положение че удостоверението ти липсва в системата и не се води на друг човек,има ли някакъв шанс да се издаде новото!
 4. Здравейте!И аз направих същата комбинация като накичих Тикка-та с Аймпойнт 9000SC!Стрелях на 50 и 80м.,показаната мишена е на 80м.!След малко корекции с кликовете резултата за мен е задоволителен - последните 3 изстрела са почти в центъра!Калибъра е 30-06,а патроните Lapua Mega 12g.!
 5. Здравейте!Знае ли някой от къде в България може да се закупи Tru-Oil или ако имате някоя опаковка в повече да си закупя от Вас!Благодаря Ви!
 6. Стрелях прав без да се подпирам някъде!
 7. Здравейте!Взех патрони LAPUA Mega 12g. .30-06 и пострелях малко с Тиката.Ето ги и резултатите на 60м. на механичен мерник на снимката,голямата дупка е от Rottweil Exact 12/70 32g.с ИЖ 27М. също от 60м.Мисля че е добре и това ще са патроните за тая зима на свинските гонки!
 8. Гледал съм ги в официалния сайт и сега на живо като ги сравнявам -няма никаква разлика!
 9. Здравейте колеги!И аз си взех от тези обувки-модела е Meindl Kansas GTX .Смея да твърдя че обувките са оригинални,имам Meindl на 4 години купуван от Италия и при тях етикета е само с номера и няма Made in ...,досега за 4 години с тях малко се поиздра кожата и вече пропускат след 6-7 часа ходене в роса или киша,но мисля че е нормално вече са стари.Получените от колегата обувки са без видими дефекти по кожа,подметка и вътрешна мембрана.Сложил съм ги вече 4 часа във водата-нямат пропуск,но това все пак не е критерий че няма да пропускат!Мисля че за тези пари си заслужават!Мое мнение... PS:Маринов съм и аз ,ама нямам нищо общо с колегата!!!
 10. Явно много малко стрелят с тези патрони???
 11. Колеги,стреляте ли с тези патрони на гонка?Ако някой има наблюдения от тях нека даде мнение!Мисля че цена от 3.50 лв. е поносима за качествени патрони като Lapua!Кой от двата вида предпочитате,от Mega има 12 g. и 13 g.!Досега ползвам на Сако СуперХамърхед 11.7г.,но искам да пробвам и Lapua!Карабината е Тикка .30-06!Благодаря Ви!
 12. Ята гъски унищожават реколтата в Бургаско DeltaNews - 18 Февруари 16:38 Нашествие на диви гъски е на път да унищожи реколтата на зърнопроизводителите в Бургаско. Хиляди декари, засети с пшеница, ечемик и рапица, са изядени от невиждани досега ята птици. Земеделските стопани обвиняват за пораженията забраната за лов заради шапа в областта, което ги обрича на фалит. Иван Генчев обработва 25 000 декара. Използва най-съвременна техника и семена, и изчислява загубите си на десетки хиляди лева. От 15 години, откакто се занимава със земеделие, не е виждал такива поражения. Земеделците казват, че са се превърнали в пъдари, но нищо не може да спре изгладнелите птици. Сравняват нашествието на гъските с природно бедствие, като градушката и настояват да получат помощ от държавата, за да се справят със щетите. От Областната дирекция «Земеделие и гори“ обещаха още днес да изпратят комисия, която на място да установи щетите и причините за тях Колеги как ще коментирате това?
 13. А дано да си имал късмет и да си хванал 6-цата,.....и да почерпиш!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.