Jump to content

hamzi

Ловец
 • Posts

  155
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hamzi

 1. Здравейте! 

  Въдях, че сте собственик на модел Кентъки, мисля че е на Пердесоли производство.... 

  Можете ли да ми каже ето нещо повече че за нея, защото мисля да закупя същата, само че с капсулен механизъм. Всичко, което можете да ми кажете ще ми е от полза.... Аз писах на този от Велико Търново, който ги продава, но той иска да се чуем за да ми обясни. А, аз съм в чужбина, което даже не е в Европа и няма как... 

  Просто ако споделите, какви са ви впечатленията ще ви бъда задължен

  Благодаря

 2. Колеги здравейте Въпросът ми е свързан с горепосочената оптическа система и по-скоро модела с увеличение до 22х56 или 50 изходна леща.Това е модела , който искам да купя.НО. във Випа струват 5000 лева а в Щатите са около 1500 долара,сега аз знам,че не съм в Америка,но няма ли друг представител в БГ , който да продава малко по-евтино.Дори и в Англия излизат по на сметка,егати.От щатите ми казаха,че доставката до тук е 25 процента от стойността,но трябвало да проверят за рестрикции.Пък аз знам,че какъвто съм късметлия,най=вероятно няма да могат да пратят,за Оптикс планет говоря.Или пък ако знаете някой доказан сайт от който няма проблем да пратят до тук,моля пишете
 3. Аз имам Ремигтон 700 LTR POLICE .Групите които ми дава с HBPT на Сериел и Белот са редовно 11мм.Ако Заставата ти даде такава група ще е супер,ма не вярвам.Преди имах СЕВИДЖ също много добри групи с патрони PTS.Цената му е около 1500 лв.
 4. Колега имам ложа и полуложа на АТI,които не ми трябват.Ако те интересува на 0896 077 347.С четири пикантини релси са.
 5. Дали няма да може по поръчка да се внесе
 6. 308 WIN.Става въпрос за ето тазиhttp://www.defence.bg/index.php?m=320〈=1&defence=17767&pc_=17825&firma_defence=2181&defence_id=448
 7. Здравейте.Може ли някой да сподели преки впечатления от този модел на РЕМИГТОН.Подобен е на SPS TACTICAL,но има разлики,както в цената,така и в изработката.Благодаря.
 8. Колеги ,моля ви дайте ми размери за стойка за прострелка на нарезни оръжия (карабини).Прегледах темата свързана със стойките,но размери и използвани материали нямаше .Благодаря предварително.
 9. Знае ли някой колко струва в момента Цайс Конкуест-нов.Става вапрос за модела с увеличение 3-14 без просветка на скалата.За увеличението не съм сигурен дали започваше от 3.
 10. Мен ме интересува същото.Преди време един колега беше си монтирал мех. мерни прибори на същата ,като твоята карабина-Ремингтон 700 SPS.Моята е Севидж 10.Интересно ,кво ще кажат майсторите.Предполагам,че грамотен фрезист ще може да го направи.
 11. Групи,които съм постигал с 308 ВИН. НА АРСЕНАЛ на 100м. внаги са били не по-малко от 6-7 см.на 100м. За сравнение със Сериел и белот,с куршум PTS - 11 мм.на 100м.Оръжието ми е SAVAGE МОД.10FP,дължина на цевта-50,8см. Оптика с 6 кратно увеличение.Патроните са евтини наистина и това май е най-голямото им предимство.Между другото и с патрон на Първи партизан SP групите са ми същите,като на АРСЕНАЛ.
 12. Колеги,имам модела на Жоли.Ами какво да ви кажа-невероятна обувка.Моя модел е по ниския със сметални бомбета.Военен съм ,купих ги за лов,но исках да ги пробвам веднага.Обух ги една сутрин и с тях отидох на работа. Четири години по-късно още ги нося постоянно,само ги мажа с боя за обувки,никаква специална подръжка.Едва тази година дясната пропусна в големите киши.Разберете,че сам ги смазал от ходене и са перфектни.А за лов също ги ползвах до миналия сезон,от този сам с едни туристически модел на норт фейс,които не са никак лоши,но жолито си е жоли,особено за цена каквато има
 13. Моите изводи са същите.Купихме на един приятел СЛР късата цев. 4,5 см. на 100 м. с механичния мерник.Скороста на куршума не съм мерил.Отката е почти нулев.Патроните бяха от тези с напълно облечени куршуми .
 14. Колеги ,никаде не намерих такова ленено масло.В аптеките продават за пиене и не съм сигурен дали става.Купих едно за готвене от Била .....и за него не съм сигурен дали става.ЖЪЛТО НА ЦВЯТ.ако има значение
 15. Напротив.Още на първия ми излет след като я купих и оборудвах падна едно 120-140 кг свинче.След това 2 лисици и то в движение.Просто е тежка но, се свиква.
 16. прижавам модела 10 fp.Доволен съм много и от групите и от самото оръжие.Единствено цевта е много тежка и това нарушава баланса на оръжието,но това беше моят избор.
 17. Поздравления за отличните групи.8 см. е минимума по ръководство,от там на долу добре дошло И между другото,показаните от теб групи са по малки от колкото ги изписваш.Познай защо
 18. ПСО,ПСО-1,ПСО-1М И Т.Н.Сегашните модели са ПОСП и неговите разновидности.Има ги у нас.ПСО,струва от около 250лв.до 350лв.-зависи.ПОСП,до около 600лв-пак зависи от модела.
 19. Справил си се идеално ,приятел.Не слушай кой,какво ти казва.Обърни внимание на съветите които ти дават и не се връзвай на глупости
 20. Колеги,от къде мога да си намеря Би-6 и колко струва
 21. Не не мисля, че точно като моите ще станат.При теб монтажната база е мисля лястовича опашка ,а при мен пикантини.Може и да има някакав модел на Леуполд,незнам.На твое място бих заложил на ВАЯ.Трябва и да не забравяш,че тубусите ти са 3 см.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.