Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

4obi

Ловец
 • Мнения

  71
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Допълнителна информация

 • Име
  Димитър
 • Оръжие
  Меркел
 • Куче
  ягтериер
 • МПС
  Feroza
 • Град
  Silistra
 • ЛРД
  Babuk

Последни посетители

1271 профилни разглеждания
 1. Благодаря на изпълнителния директор на ИАГ инж. Кръстев, че обърна внимание на молбата на "малкия" човек от Североизтока и постави закона над вътрешни наредби, след жалбата му https://www.facebook.com/groups/zapalenilovci/permalink/1617188414973970/?pnref=story
 2. Благодаря колега, да тук го изписах под въздействие на емоции. Не ми е минавало през ум да искам от ловното ни дружество, с писмено заявление да ми бъде издадено такова разрешително и съответно в писмена форма да ми върнат мотивиран отказ. С надлежните реквизити, входящи и изходящи номера. Мен ме е яд, че всички осъзнават , че тази наредба е стара и противоречи на това което дава закона, ама казват ще я спазваме защото не е отменена.
 3. Наредба на РДГ-Русе от 2006 г. тормози ловците от Североизтока https://www.facebook.com/groups/zapalenilovci/permalink/1617188414973970/?pnref=story
 4. Мадмладяване на състава, ново женско попълнение
 5. Колега дай телефон за връзка
 6. 4obi

  Драхаар

  Колега , публикувай телефон за връзка и населено място където са кученцата, проявявам интерес
 7. Както каза Б.Б. в Чикаго "С такъв материал разполагаме, с такъв работим" хахаха
 8. Благодаря за изчерпателния отговор, но след всичко което ми споделихте, трайно се загнездва в главата ми мисълта да го разтикам, на някои млад ловец да се учи да пуца. И да вложа пари в нещо немско, но моите колеги ме побъркват със спора, дали болтова или полуавтоматична карабина. Направо незнам.
 9. По скоро е отклонен от поръчката, защото го купих от един бивш вишестоящ административен ръководител на града, а той го е закупил през 1998г.
 10. Колеги, можете ли да ми кажете, дали това което имам е част от някаква лимитирана серия на "Арсенал" за американския пазар, Интересно е, че е изписано точно гр. Мичиган, в щата Детройд, има ли нещо по спец. в него, при влагане на материалите или си е като всички останали. Интересно ми е приклада от какво, някакви лепени дървени плочи ли е?
 11. Мелезчето по-горе вече на 61дни и агресията му към пернати, още няколко месеца и го обръщам на домашно прасенце да се учи
 12. Мелезче на 55дни от майка овчарка и баща свинар /пак мелез-приличащ на "Динго"/ , той също е с изправени уши ,но е кофти снимката, малкия е събрал доста злоба от родителите си родители и той ще изправи ушите , надявам се че ще го направя дзвер отвсякъде..
 13. Колеги, можете ли да ми дадете по-тончо инф. за евентуалното провеждане на изпитание за мелези, в някакво село край Варна тази събота на 09.04.2011г. Ще има ли нещо такова, къде и кога? Само чух ,че нерезите там били няколко и ги сменяли през интервал от време ,но били много злобни и цепели яко кучетата.
 14. Да умеят да се пазят, виж на диви котки и лисици са много по-добри, но предпочитам да не са толкова остри, за да не ги шия по-често и да живеят по-дълго сега навършват 4години. Но определено подземният лов не ми проеритет, много тревоги и ядове после, копал съм достатъчно навремето.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.