Jump to content

4obi

Ловец
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Димитър
 • Оръжие
  Меркел
 • Куче
  ягтериер
 • МПС
  Feroza
 • Град
  Silistra
 • ЛРД
  Babuk

Recent Profile Visitors

1,426 profile views

4obi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

 1. Благодаря на изпълнителния директор на ИАГ инж. Кръстев, че обърна внимание на молбата на "малкия" човек от Североизтока и постави закона над вътрешни наредби, след жалбата му https://www.facebook.com/groups/zapalenilovci/permalink/1617188414973970/?pnref=story
 2. Благодаря колега, да тук го изписах под въздействие на емоции. Не ми е минавало през ум да искам от ловното ни дружество, с писмено заявление да ми бъде издадено такова разрешително и съответно в писмена форма да ми върнат мотивиран отказ. С надлежните реквизити, входящи и изходящи номера. Мен ме е яд, че всички осъзнават , че тази наредба е стара и противоречи на това което дава закона, ама казват ще я спазваме защото не е отменена.
 3. Наредба на РДГ-Русе от 2006 г. тормози ловците от Североизтока https://www.facebook.com/groups/zapalenilovci/permalink/1617188414973970/?pnref=story
 4. Мадмладяване на състава, ново женско попълнение
 5. Колега дай телефон за връзка
 6. 4obi

  Драхаар

  Колега , публикувай телефон за връзка и населено място където са кученцата, проявявам интерес
 7. Както каза Б.Б. в Чикаго "С такъв материал разполагаме, с такъв работим" хахаха
 8. Благодаря за изчерпателния отговор, но след всичко което ми споделихте, трайно се загнездва в главата ми мисълта да го разтикам, на някои млад ловец да се учи да пуца. И да вложа пари в нещо немско, но моите колеги ме побъркват със спора, дали болтова или полуавтоматична карабина. Направо незнам.
 9. По скоро е отклонен от поръчката, защото го купих от един бивш вишестоящ административен ръководител на града, а той го е закупил през 1998г.
 10. Колеги, можете ли да ми кажете, дали това което имам е част от някаква лимитирана серия на "Арсенал" за американския пазар, Интересно е, че е изписано точно гр. Мичиган, в щата Детройд, има ли нещо по спец. в него, при влагане на материалите или си е като всички останали. Интересно ми е приклада от какво, някакви лепени дървени плочи ли е?
 11. Мелезчето по-горе вече на 61дни и агресията му към пернати, още няколко месеца и го обръщам на домашно прасенце да се учи
 12. Мелезче на 55дни от майка овчарка и баща свинар /пак мелез-приличащ на "Динго"/ , той също е с изправени уши ,но е кофти снимката, малкия е събрал доста злоба от родителите си родители и той ще изправи ушите , надявам се че ще го направя дзвер отвсякъде..
 13. Колеги, можете ли да ми дадете по-тончо инф. за евентуалното провеждане на изпитание за мелези, в някакво село край Варна тази събота на 09.04.2011г. Ще има ли нещо такова, къде и кога? Само чух ,че нерезите там били няколко и ги сменяли през интервал от време ,но били много злобни и цепели яко кучетата.
 14. Да умеят да се пазят, виж на диви котки и лисици са много по-добри, но предпочитам да не са толкова остри, за да не ги шия по-често и да живеят по-дълго сега навършват 4години. Но определено подземният лов не ми проеритет, много тревоги и ядове после, копал съм достатъчно навремето.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.