Jump to content

Krasimir Nenkov

Ловец
 • Posts

  519
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Krasimir Nenkov

 1. Още една снимка на майстора с убития глиган.
 2. Ето и един глиган отстрелян на 6.януари 2013 в района на град Шивачево оласт Сливенска.
 3. Един глиган убит в Странджа който имаше голяма рана нанесена от друг глиган.
 4. Колеги на 31 Декември по време на лов изчезна ловно куче мелез между барак и териер в района на град Шивачево област Сливенска.Ето снимка на кучето предлагам възнаграждение.
 5. Невероятен актьор вечна му памет.
 6. Честит рожден ден Петьо желая ти много здраве щастие и успехи в живота и много слука през ловния сезон.
 7. Искрено съжалявам за загубата ти колега бил съм на твоето място и знам как се чувстваш.Но има много истина в думите ти че най добрите винаги си отиват първи.
 8. Колега къде в Стара Загора се намира випа.
 9. Евала колега невероятни бараци сигурен съм че ще те радват с много незабравими моменти в лова.Имах един такъв барак трицветен като твоите голямо сърце имаше и невероятни емоции съм изпитвал с него по време на лов.За съжаление го откраднаха но моментите прекарани с него останаха незабравими.
 10. Мир на праха на колегата.Надявах се тази година да се разминем с трагични инциденти но не се получи.Жалко за колегата и близките му.
 11. Аз бих казал просто една пушка която отговаря на всички изисквания на един ловец.
 12. А аз съм ги използвал и за гризачи ама не остава нищо после за дране.
 13. Благодаря имам около дедеттина такива останали но досега с този куршум съм отсрелвал само сръндак тази година смятам да го пробвам и по прасета.Честита слука още веднъж.
 14. Честито на колегите имали слука през уйкенда и още по голямя такава ви желая през следващият.Бих искал да попитам Найден с какъв патрон е отстрелял нерезчето и да му пожелая следващия път да отсреля три пъти по голям.
 15. Колега аз давам своя вот за Тика не съм притежател на нито едната от карабините но съм имал възможност да ги огледам по ловни изложения и магазини.Ако имаш възможност пробвай ги в някой магазин презареди ги и ще видиш защо ти препоръчвам тиката просто затвора и се движи много по добре от на останалите две.А това е знак че изработката и е много по добра.Желая ти успех в покупката и избора на карабината и много слука с нея през новия ловен сезон.
 16. Невероятен Кубрат един от малкото спортисти които ни карат да се чувстваме наистина горди от това че сме българи.
 17. Изроди мръсни.Просто нямам думи с които да нарека такива нищожества способни на такива постъпки.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.