Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

roko.1975

Ловец
 • Content Count

  1,343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

roko.1975 last won the day on March 16 2011

roko.1975 had the most liked content!

About roko.1975

 • Rank
  Запален ловец

Допълнителна информация

 • Оръжие
  атомна бомба
 • Куче
  тазманийски тигри

Recent Profile Visitors

7,959 profile views
 1. снимки може ли на напуканото място
 2. Много правилно тази кучка не е чистопородна има намеса от друга порода,не е само ушите то се вижда и по главата .Няма място за сравнение с лудогорското гонче.А тия дълги и кръгли уши са капак на всичко.
 3. най-злобното,остава в развъдника Всичките са с много бяло по гърдите като Тарзан,май тази скачка е много сполучлива ,живот и здраве ще видим и работните качества
 4. малките тарзанчета на 25 дена-пра внуци на Тарзан по майка и по баща
 5. Жел кучето си е директен син на Чалдо,а и ми писна да да отговорям на глупостите.Не искам никой да го убеждавам нито да го регистрирам някъде това куче .Не го карам по изложби ползва се единственно за лов ,на някой ако му харесва да си запложда кучката да заповяда .Не насилвам никого за нещо . Но като гледам някои форумни герои още малко ще се късат от завист.Атакуват все едно,че съм им дал куче от него.Това не мога да си го обясня от къде е тази завист и да падат толкова ниско,които имат много претенции за разбирачи и кинолози. Знаеш ,че уважението ми към тебе , Бат Сълко,Тривски,
 6. Завист завист и пак завист,някои си говорят ей така измишльотини.ЕЙ ГОСПОДИ ПРЕБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-РАНО ИНАЧЕ ОТ ЗАВИСТ ЩЕ СИ ОТИДАТ.
 7. Мислят,че знаят и разбират от кучета ,а още вчера си вземаха кучета.Като видеха лодогорец мислеха го за овчарско куче.Ей ГОСПОДИ ПРЕБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-РАНО.Колеги това го правят само и само да накърнят дадено куче защото не могат да имат таково куче.Такъв е ГАНЬОВЕЦА АКО ТОЙ НЯМА И ДРУГИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ.
 8. Гледайте сега какво става ква атака от завистливците ,сега ще му намерят куп кусури ще се правят на съдии и кинолози,а са пълна гола вода.Тези същите до вчера питаха за разплод,а сега като видяха нещо сериозно и атаката почва.Бай Ганьовска работа !!!
 9. завист момчета завист ,един истински боец на породата,копие на баща си Чалдо
 10. Лошо много лошо,а казват,че милеят за тази порода.Всеки има по малко завист,но да го покажеш така ярко е много лошо.При нас старите хора казват така ,,убий завистливя човек с мълчание,, за да разбере ,че е безгласна буква. За колегите които ми се обадиха- кучета ще имат родословия ,но има един проблем .Проблема е ,че Рита 1 също има родословие,но кучката е при мене ,а родословието е при друг и не знам как ще оправим тази каша.
 11. Завистта няма край ,спокойно момчета само вие имате кучета ниие гледаме помияри.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.