Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

roko.1975

Ловец
 • Мнения

  1343
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

Всичко публикувано от roko.1975

 1. снимки може ли на напуканото място
 2. Много правилно тази кучка не е чистопородна има намеса от друга порода,не е само ушите то се вижда и по главата .Няма място за сравнение с лудогорското гонче.А тия дълги и кръгли уши са капак на всичко.
 3. най-злобното,остава в развъдника Всичките са с много бяло по гърдите като Тарзан,май тази скачка е много сполучлива ,живот и здраве ще видим и работните качества
 4. малките тарзанчета на 25 дена-пра внуци на Тарзан по майка и по баща
 5. Жел кучето си е директен син на Чалдо,а и ми писна да да отговорям на глупостите.Не искам никой да го убеждавам нито да го регистрирам някъде това куче .Не го карам по изложби ползва се единственно за лов ,на някой ако му харесва да си запложда кучката да заповяда .Не насилвам никого за нещо . Но като гледам някои форумни герои още малко ще се късат от завист.Атакуват все едно,че съм им дал куче от него.Това не мога да си го обясня от къде е тази завист и да падат толкова ниско,които имат много претенции за разбирачи и кинолози. Знаеш ,че уважението ми към тебе , Бат Сълко,Тривски,Илия Зозиков и още двама е голяма и винаги така ще си остане.Щото знам,че сте навътре в нещата,но новородили се кучкари тука да ми пишат глупости и да се изявяват като форумни герио знаиш ли колко ми е през оная работа.
 6. една дъщеря и син на Астра,инбридинг по Чалдо 3/2
 7. Завист завист и пак завист,някои си говорят ей така измишльотини.ЕЙ ГОСПОДИ ПРЕБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-РАНО ИНАЧЕ ОТ ЗАВИСТ ЩЕ СИ ОТИДАТ.
 8. Мислят,че знаят и разбират от кучета ,а още вчера си вземаха кучета.Като видеха лодогорец мислеха го за овчарско куче.Ей ГОСПОДИ ПРЕБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-РАНО.Колеги това го правят само и само да накърнят дадено куче защото не могат да имат таково куче.Такъв е ГАНЬОВЕЦА АКО ТОЙ НЯМА И ДРУГИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ.
 9. Гледайте сега какво става ква атака от завистливците ,сега ще му намерят куп кусури ще се правят на съдии и кинолози,а са пълна гола вода.Тези същите до вчера питаха за разплод,а сега като видяха нещо сериозно и атаката почва.Бай Ганьовска работа !!!
 10. завист момчета завист ,един истински боец на породата,копие на баща си Чалдо
 11. Лошо много лошо,а казват,че милеят за тази порода.Всеки има по малко завист,но да го покажеш така ярко е много лошо.При нас старите хора казват така ,,убий завистливя човек с мълчание,, за да разбере ,че е безгласна буква. За колегите които ми се обадиха- кучета ще имат родословия ,но има един проблем .Проблема е ,че Рита 1 също има родословие,но кучката е при мене ,а родословието е при друг и не знам как ще оправим тази каша.
 12. Завистта няма край ,спокойно момчета само вие имате кучета ниие гледаме помияри.
 13. Кучето го закупихме за лисичар като беше на година и 3-4 месеца за 700лв това беше декември месец,но при нас лова малко по-дълго продължава още същия сезон се отвори много яко на прасе и следващия сезон с кучетата на брата се доказа .Даже сегашния собственик е много доволен и преди десетина дни показал какво може.Ако познавате добре Чалдо няма как да бъркате,че е негов син,но това кучкарите го знаят едва и аматьорите ще го разберат и завистливците.
 14. Светославе информацията ти е грешна -сина на Чалдо и на Бомба го разменихме за зайчар куче след като се видя,че кучката е бременна и тази размяна стана преди 25-30 дена .Имаме още една кучка която всеки момент ще ражда също е заплодена на него ,а тя е внучка на Петя на Бат Ванчо ,преди време бях купил от него едно мъжкарче той може да го потвърди и от Рита 1.
 15. Завистта е болестно състояние може да се излекува в начален стадий,но ако е късен стадий просто няма спасение.
 16. една много работна и много злобна кръв ,внуци на Чалдо и на Рита
 17. Ивайло женската кучка много ми хареса на каква възраст е тази кучка???
 18. Бат Сълко старите кучета на времето всичките бяха с издължени вратове ти по-добре ще ги знаеш ,промяната настъпи след 2000година за последно в панаира в Пловдив 2000година видях от типа старите кучета с по удължени вратове и по тънки вратове и по-стройни кучета.
 19. едни мълчугани от РИТА-1 и от сина на данчовия Арап ,която е дъщеря на Манчо/на Милен/ и на Рита /на Митошев/,за съжеление родословието на кучката е в друг колега,който си мисли,че неговата кучка е Рита-1
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.