Jump to content

Wassilev

Ловец
 • Posts

  169
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Wassilev
 • Оръжие
  12kal.
 • Куче
  нямам
 • МПС
  джип
 • Град
  shumen
 • ЛРД
  parva
 • Skype
  нямам

Recent Profile Visitors

1,401 profile views

Wassilev's Achievements

 1. Кефи, че чак кърти колегата ... колко наивност и доброта има на този свят...! Сега нека сме сериозни ... Прострелване на оръжието/както гладкоцевно, така и нарезно/може да се направи на лицензирано стрелбище, както и в ловището, за което ловецът има писмено разрешенително за ловуване...ВСИЧКО ДРУГО - за да не си чешем езиците за глупости и за да си бъдем полезни - води до предвидените в законите санкции. Поздрави!
 2. Късмет желая заради ентусиазма в начинанието, а иначе, в "реалния живот" отговорът от решаването на задача при такива стойности и такива неизвестни е предизвестен.
 3. Нещата в горското са много по-ясни....по обясними причини - законови причини.
 4. Приятелю......и ние сядаме....и нашите не са по лоши, а тъкмо обратното а има и по-важни неща Едно от тях е да речем стрелба с карабина с оптика на средни и над средни дистанции
 5. Може и да не е качена, но като гледам от кого е резюлирана горе в ляво, поне ловците на РДГ Шумен/и разбира се на всички ДГС към него/ могат да ловуват спокойно на територията му до 10.01.2010
 6. Правил съм го на ЧЗ-550, но в 30-06. Смятам, че има смисъл. Единствено на него отдавам това, че на 200 м пушката си целеше кафена чинийка с диаметър 10-12 см, което за ловни цели си е достатъчно. За бенч или снайперова стрелба да ти споделят дали е достатъчно компетентните колеги от форума. Поздрави!
 7. Бих ти препоръчал БАЛИСТА. По много причини....да не затъваме и се обясняваме ненужно. Намери си подкалибрено 12/70. И опитай - за тези опити няма да ти отидат никак много пари. После, ако искаш сподели . ...Поздрави!
 8. За всяко нещо има време и място; важни са все пак балансирането и резултатите.
 9. Абсолютно същите патрони ги има и в Шумен, в магазина на Галин, до пазара. Днес пазарувах. Цената е също 50 ст. А 9-те/с концентратор/ са на 48 ст.
 10. Бележката/разрешителното за ловуване/ се издава за конкретно ловище. Няма пречка срещу още 6 лева да си вземете и за второ ловище или за повече дори/стига да ги имате де/. Ако обаче имате примерно 3 ловища и двете от тях са Ви гора - резонно е да ви дават бележки за пъдпъдък и гургулица само за това/в полския или смесения район/, което логично се обитава от разрешения в момента дивеч. Поздрави!!!
 11. Извинявам се за това в кавичките; незнам как съм го написал: след адреналин....нормалното е "релакс" и енергията "чи"
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.