Jump to content

Gal1n_88

Ловец
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

About Gal1n_88

 • Birthday 08/11/1988

Допълнителна информация

 • Име
  Галин Захариев
 • Оръжие
  ИЖ 27M
 • Куче
  Epagneul Breton
 • МПС
  купено на старо
 • Град
  Ловните полета на България
 • ЛРД
  "РУЙ" град Трън

Recent Profile Visitors

1,912 profile views

Gal1n_88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Плачи! Там близо край град София стърчи, аз видях, черно бесило, и твой един син, Българийо, виси на него със страшна сила.

 2. Защо никой не излиза да отговаря на въпросите?
 3. малко скъпичък подборния лов.Можеш ли да разясниш дали са влезли в сила новите разпоредби за провеждането на курсове за подборно ловуване и дали цената се повишава от това.
 4. няма ли най-накрая някой да излезне с нещо официално.Или типично по български ще се разпространява от уста на уста както е и за бележките за хищник и за много други неща.Значи когато прибират парите нищо никой не казва за промени, а като вземат хората да се заинтересоват какво се случва - тогава почва едно шикалкавене, мълчание и вдигане на рамене.
 5. Незнам закакво наистина.Дойде един човек и ми каза има курс в Кубрат, искаш ли да те пиша викам искам и му дадох парите и документи ксерокс копия и това беше.Оттогава мълчание и реших да се поинтересувам сам.Имам бележка някаква за внесените пари
 6. И да попитам с риск да не ставам нахален, 1во:кога и изобщо ще стане ли някога това да може да се закупува нарезно оръжие без курс за подборен лов? 2-ро: Какво се случва и занапред ще се случва ли това определено дружество да събира пари за курсове ( подборен лов в моя случай) отпреди една година и накрая да става ясно, че курс няма да има!!!! И то след като аз съм правил безброй опити и съм търсил начин да се свържа с тях!!!! Иначе типично по български "мълчание докато отмине проблема"
 7. Искам да попитам какво би се случило, ако държавата разпусне всички хрантутници и от икономията на пари за заплати, служебни коли, телефони и банкети на чиновници и управници зад бюра, назначи хора директно в служба на лова, на които ние да разписваме заплатата на базата на извършен от тях труд?Така ще се знаят навсякъде наболелите проблеми, а не че г-н Депутат обича да ловува например във Бургаско и хоп готово, ще пуснеме там 1000000 фазана, яребици, слон ще доведеме....другите да се спасяват.Това поражда и проблема с таксите "гост" защото всички сме жители на една страна и никой не е виновен, че не може да ловува яребица примерно, а на 50км от него бият и газят с колите на поразия!Ако трябва да се въведе диференцирана такса т.е. според дивечовото разнообразие и следователно като ходиш гост бележката да е фиксирана, законна и на база норма; ако е голяма популацията и дружината е съгласна може и на брой или т.н.
 8. еми казаха че щели да ги връщат.Ако си пазите разписките сигурно ще стане по-лесно.Аз съм далече и не знам как и кога ще си получа моите пари.Успех
 9. получих информацията, която ме интересуваше.Само да кажа, че курс там няма да се състои поне до 2012 2013 година.Темата може да бъде закрита или заключена
 10. Как ако бяха казали, че ще раздават пастърма и вино сигурен съм че нямаше да има такива дето не ползват форума, не знаят какво е интернет и така.Щеше да има убеден съм над 30хил човека. Наистина ме извинете, но няма да мога да дойда, понеже имам доста задължения а и съм далече, но ще участвам ако се организират протести дори и не във всеки град а по области.УСПЕХ НА ВСИЧКИ, ЗНАМ ЧЕ НЯМА ДА Е НИКАК ЛЕСНО, НО ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ.РАЗЧИТАМ ДА СЕ ОТЗОВАТ МНОГО ХОРА
 11. Истина е може би, че старите са по-добри ама е малко преувеличено.Аз ловувам с 27М от новите и мога да кажа, че нямам проблем с оксидацията а какви дъждове и снегове са ме валели по 7 8 часа и не съм я смазвал след това а само съм я слагал до печката да изсъхне.Има и сменяеми шокове.Забравих да кажа че съм я купил от човек, на 2 3 години.Дано и занапред да нямам проблеми с нея.Успех и на тебе и много слука и здраве да имаш!
 12. Има колега много изписано и много може да се каже и за двете пушки.Вземи огледай ги която ти пасне тя да бъде.С риск да ме обвинят в СПАМ ще кажа, че можеш да видиш и други пушки в този ценови клас като например F.A.I.R. Premier за около 1500.
 13. ааххаха този май не е бил болен от шап, а от бяс
 14. На лов ако отидеш и ракия не пиеш, сигурно е че свине нема да убиеш...

  1. revera

   revera

   ...а с ракия ,най-много твой колега да затриещ!!!

  2. Gal1n_88

   Gal1n_88

   Стига де, това в кръга на шегата :)

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.