Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

GEORGI

Ловец
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Всичко публикувано от GEORGI

 1. Как да се свържа с вас? Забранили ли сте личните.
 2. Веско, прегледах какво си писал до сега.. и то е само в тази тема, очерняйки всичко направено с безплатен труд на членовете на сдружението в Съединение и финансовата помощ на БЛРС. Предпочели са вместо скъпо платен офис да направят развъдник. Относно цената не виждам никъде да е коментирано каква ще бъде, навярно ще е по-ниска за членове на съюзът, но това е в бъдеще, при постигане на заложените резултати. И последно: Асен Пиперков изпълнява длъжност-председател на БЛРС а тя по устав не е платена. Погледни доброто!
 3. Предполагам,че до настъпването на едрия лов ще утепаш некой пъдпъдък.Наслука.
 4. Колега като ги пробваш сподели с нас как са.Наслука
 5. Колега първо честита придобивка.За да запазиш приклада на пушката вземи си спец.калъфи които са за приклад.Наслука през идния сезон.
 6. Честито,колега,наслука през настоящия сезон 2007-2008г.
 7. Колега патроните 1-ви партизан с мек връх ти препоръчвам.Те са с много добър стопиращ ефект.
 8. СПОРЕД МЕН ГРАБЛИВИТЕ ПТИЦИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СТРЕЛЯТ ЗАЩОТО ТЕ СА ПОВЕЧЕ ПОЛЕЗНИ ОТ КОЛКОТО ВРЕДНИ ТЕ СА МИ ЛЮБИМИТЕ ЖИВОТНИ НЯКОЙ ХОРА ТВЬРДЯТ ЧЕ ЯСТРЕБИТЕ ОПУСТОШАВАТ РАЙОНА В КОЙТО ЖИВЕЯТ НО ТОВА СА ПЬЛНИ ГЛУПОСТИ
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.