Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

cerber

Ловец
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

About cerber

 • Birthday 07/01/1978

Допълнителна информация

 • Оръжие
  zastava 30-06,ИЖ-27,ТУЛА-16
 • Куче
  няма
 1. не са лепени , по принцип са с корда , но са поставени на поставката само за снимката
 2. Хайде и от нас едно дунавско сукалче от изминалият сезон-133т CIC,
 3. Колего миналата година и пред мен стоеше същата дилема, сондирах доста мнения на колеги /работех в бранша с оръжия, но не се занимавах с продажби и не съм капацитет/ и 100% мнение беше за RUGER.Разгледах ги внимателно и двете и за непрофесионалист е видна по-добрата изработка на RUGER, за сметка на цената естествено.Сега съм притежател на мод 10/22 с оптика GAMO. Другият ми съвет/от опит/за по-големи дистанции/80м +/ не използвай патрони hiper velocity,защото групата се влошава, вероятно заради късата цев такъв куршум не може да се стабилизира. Като обобщение ако парите не са ти проблем си в
 4. Мир на праха му. Много неприятен инцидент, но замисялили сте се колеги че именно силата и опасният нрав на дивото прасе прави този лов най-емоционален и интересен.Мисля ,че всеки от нас тръгва на такъв лов с пълното съзнание за приятните емоции, но и за опасностите които крие. Руснаците имат една поговорка :тръгнеш ли за мечка си вземи пушка ,тръгнеш ли за глиган си приготви и ковчег. Съболелезнования на роднините и на членовете на дружинката, загубила своя другар.
 5. Мисля , че все още държим рекорда от благороден елен. Малко инфо за този елен /според стари служители на Комитета по горите/ Елена е убит /според официалната версия бракониерски от Христо Иванов/ ,тежи 16,20кг има 20 шипа и е оценен на 273,60 т по CIC на трофейното изложение в Нитра през 1990 год. Еленът е вдигнат по време на гонка за диви прасета от блок с царевица и подгонен от кучетата влиза в едно силистренско село посред бял ден.След крадко тичане по улиците на селото се спира в селския парк до площада.Доста хора са го видели и вероятно много са се уплашили, защото веднага отиват при
 6. Колеги, вчера в 7-ма палата на Пловдивския панайр се откри 5-тата национална трофейна изложба.Съветвам всички ,които имат възможност да я разгледат ,има какво да се види, а аранжировката е невероятна/дело на Михайл Бояджиев от СЛРБ/.Вчера след откриването офециално беше обявен и новият национален рекорд от сръндак отстрелян в Етрополе.
 7. коментарът ти не е лишен от логика ,но не съм напълно съгласен с теб ,че миналата година брачният период е започнал късно, защото от убитите от началото на сезона приплоди /а те са доста/ нямаше нито един "затворник", всичките бяхя по 40-50 кг-това говори за точно обратното/ранно свадбуване/
 8. Аз има такава пушка пройзведена 1994 год. и пак е с предпазител от срани.
 9. Преди да приемат закона за лова ,първо трябва да има нов закон за горите , а с оглед на това че има още доста гора за сечене предполагам ,че няма да е много скоро.
 10. Малка корекция 7,92х57. Имах комбинация ZH 304 в този калибър и мога да кажа ,че за прасета "много става"/по друг дивеч не съм стрелял/, а ако си гонач е перфектна поради късите си габарити.
 11. ЬЬ*/ote name='иж27м' date='May 17 2008, 16:01' post='131175'] а някои да има снимки на капани за къртица ако имате слагаите че имам проблем с тези гадинки !!! Колега сигурен ли си ,че е къртица а не сляпо куче.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.