Jump to content

aldo69

Ловец
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Бончо
 • Оръжие
  ИЖ 58, ИЖ 27 Е, CZ 584 7х65R+12/70, 12/70+12/70
 • Куче
  Курцхаарът от аватара
 1. Темата позамря малко и качвам тая снимка специално за Раев. Нека Бела го радва така, както мен ме радва по големият и брат - Алдо от Черни лом. Сниката е правена вчера на излет. Среща се още пъдпъдък.
 2. здравей колега,браво на вас. искам да попитам ти и konak да несте от антоновския край,районат ви да граничи с коноп и капдите? аз също ловувам там. Зравей колега граничим с двете села както и с още други и сме от Поповския край.
 3. Здравейте, колеги спрямо нарезното уръжие от хуманна гледна точка е по добре за самото животно,защото кадето го гръмнеш там си остава.В събота пресъствах на такъв истрел от 80 метра 140кг прасе не мръдна, но това е на открито. Но за какъв чеп тие нарезно ако си в некой дранкалак в който прасе ти излиза на не повече от 20 метра, ето там ти трябва глаткоцевно.Аз също не съм съгласен със съчмите дори в повечето случаи него нараняват вътрешно.Такаче докато можем ще ловуваме със старите пардии пък после ще му мислим. НАСЛУКА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ
 4. Сажалявам, че неможах да ги снимам с прасетата закаснях . Пък когато отидох тях ги нямаше.
 5. Съжалявам залашото качество на снимката но резолюцията на мобилния е слаба.
 6. Здравейте колеги и аз да се похваля с добра слука. Вчера при нас бяха отсреляни три прасета. Това се далжи както на добри стрелци, така и на подобри кучета. Ловувах ме с две лайки и четри мелеза, познайте на кого бяха лайките? А след всичко написано до тук, се получава това. Ашколсун на кучетата и майсторите. Направиха страхотен лов. Три гонки на които три прасета
 7. спорет мене колега СZто е по разпространено и аз имам CZ 584 7.65R
 8. А това е моето куче Алдо от Черни Лом. И искам да споделя радостта си, че днес на 3 пъти си секундираха с Аргос от Черни Лом. Наистина моля за извинение за лошото качество на снимката ,но отново е правена с мобилен телефон. Ще се опитам в най-скоро време да направя добри снимки , които да кача в този хубав форум. Наслука на всички колеги. П.П. Мисля, че още едно хубаво качество на тези две кучета е това, че работят в голяма степен с висок нос, което е видно и на снимките.
 9. Колега ще ни споделиш ли как се представи брата на Аргос? Ако разбира се това не представлява някаква трудност за теб.
 10. Привет колеги! Днес бяхме на лов с приятел, който притежава курцхаар от развъдник Черни Лом и го снимахме на полето. Кучето работи прекрасно за крехката си възраст. Снимката е правена с мобилен телефон. Познаваме се с Конак отлично кучето се казва Аргос от Черни Лом
 11. aldo69

  Вицове

  Eдин виц и от мен. Двама рибари се събуждат след тежък махмурлук. И вижда покрай тях разхвърляни мрежи. И попитва приятеля си - Абе ти снощи каде си хвърлил мрежите,а другият отговорил.- Там кадето ти греба с лотката.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.