Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

W.KRUMOFF

Ловец
 • Мнения

  758
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  16

W.KRUMOFF last won the day on Ноември 18 2013

W.KRUMOFF had the most liked content!

Допълнителна информация

 • Име
  KRUMOV
 • Оръжие
  Истинско
 • Куче
  Setter
 • МПС
  GAZ 69

Последни посетители

3588 профилни разглеждания
 1. Леко освежаване на темата със Зауер 303
 2. Браво др.Ценков.Чеистита радост и следващата събота да ви даде Господ по по две на мушка.Комбайна който влезе в 9.00 ч да жъне царевицата до орехите изигра своята роля в това да натика една друга група около 7-8 прасета над "Кошерите",но какво стана с нея не разбрах.Нашия лов няма да го коментирам по обясними причини. Ти знаеш защо.....
 3. Стожерчето замени полимерната пижама с дървени дрешки...
 4. На ляво и на дясно се отправят упреци през последните два три дни към "КОС".В случая "Петко Савов" няма как служба "КОС" да не си е свършила работата навреме при толкова сигнали от страна на гражданите в Лясковец.Тя е първата,която подава сигнал по веригата,че Петков вече е "нередовен"...От там нататък веригата се е разтегнала и скъсала,както обикновено в последно време въпреки,че отговорността за бездействията за тези три години е на друг от системата на МВР. И сега същата служба ще е на пънгара да докладва кой,какво и за какво притежава разрешително за носене и съхранение на огнестрелно оръжие.
 5. Въпросите са прости: 1.Защо от 2012г.след като "КОС" докладва по надлежния ред,че лицето НЕ отговаря вече на изискванията за притежание и носене на ловно оръжие не е направен адекватен опит за "задържането" на това лице,след като има предварителна информация,събрана пак по надлежния ред и докладвана,че въпросното лице няма да предаде доброволно ловно си оръжие? 2.Защо никой не прояви малко професионална оперативна мисъл и да се възползва от възможността,че все пак майката на Петко излиза от бърлогата да пазарува ????????? /Старите ченгета вече са пенсионери,но повечето от тях все още са живи и здрави и психически повече от нормални,но никой от "новите" не ги ебава за слива/. 3.Защо все още никой не излезе официално от властимеющите в сектора и да каже Петко с какво е стрелял?С куршум,с с 8/0,с 10/0,с12/0,с 13/0 или с нарезно оръжие,па било то законно или незаконно.Пълна мъгла!Всеки втори от тук четящите си задава този въпрос. Коментира се,че е забранено на всички лекари, участвали в операциите на ранените,включително и на стрелеца да кометнират проектилите,извадени при операциите.Може би защото отново ще бъде образувано престъпление срещу неизвестен извършител??? Журналята при всеки репортаж правят отвратителни интерпретации относно калибър,милиметър,гилза,патрон и тем подобни. ОТГОВОРИТЕ СА ЯСНИ!........НО ДОКОГА ТАКА???
 6. Обичаите ни най-различни,балканска му работа.По пътя към Европа постоянно губим по нещо типично нашенско,което ни отличава от останалите народи.Доказано! ....И си задавам въпрос: Като сме от няколко години в Европата кой и защо аджеба чак таз година изпрати полицията срещу традицията? А какво правим с ГЕРГЬОВДЕН?????
 7. И ТОЗ 57,нещо нестандартно за един подрастващ,но с големи надежди трападжия...
 8. Започнал съм си една от миналата година,но нали е замен все не ми остава време.Явно ще трябва да я финиширам. Наслука и на теб и пази кучетата,че без тях няма радост.
 9. Благодаря колеги!Искрено Ви го пожелавам х 2
 10. Отново един прекрасен лов с приятели на територията на ЛД Угърчин. Сърдечно благодаря на професионалните гоначи,които ми предоставиха прекрасната възможност да реализирам отстрела на този прекрасен екземпляр.
 11. Благодаря ти майсторе.Да ти се връща двойно!Чакаме с нетърпение бялата премяна на гората.Истинския Цар-лов на диво прасе....
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.