Jump to content

W.KRUMOFF

Ловец
 • Posts

  758
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

W.KRUMOFF last won the day on November 18 2013

W.KRUMOFF had the most liked content!

Допълнителна информация

 • Име
  KRUMOV
 • Оръжие
  Истинско
 • Куче
  Setter
 • МПС
  GAZ 69

Recent Profile Visitors

3,832 profile views

W.KRUMOFF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1.3k

Reputation

 1. Леко освежаване на темата със Зауер 303
 2. Браво др.Ценков.Чеистита радост и следващата събота да ви даде Господ по по две на мушка.Комбайна който влезе в 9.00 ч да жъне царевицата до орехите изигра своята роля в това да натика една друга група около 7-8 прасета над "Кошерите",но какво стана с нея не разбрах.Нашия лов няма да го коментирам по обясними причини. Ти знаеш защо.....
 3. Стожерчето замени полимерната пижама с дървени дрешки...
 4. На ляво и на дясно се отправят упреци през последните два три дни към "КОС".В случая "Петко Савов" няма как служба "КОС" да не си е свършила работата навреме при толкова сигнали от страна на гражданите в Лясковец.Тя е първата,която подава сигнал по веригата,че Петков вече е "нередовен"...От там нататък веригата се е разтегнала и скъсала,както обикновено в последно време въпреки,че отговорността за бездействията за тези три години е на друг от системата на МВР. И сега същата служба ще е на пънгара да докладва кой,какво и за какво притежава разрешително за носене и съхранение на огнестрелно оръжие.
 5. Въпросите са прости: 1.Защо от 2012г.след като "КОС" докладва по надлежния ред,че лицето НЕ отговаря вече на изискванията за притежание и носене на ловно оръжие не е направен адекватен опит за "задържането" на това лице,след като има предварителна информация,събрана пак по надлежния ред и докладвана,че въпросното лице няма да предаде доброволно ловно си оръжие? 2.Защо никой не прояви малко професионална оперативна мисъл и да се възползва от възможността,че все пак майката на Петко излиза от бърлогата да пазарува ????????? /Старите ченгета вече са пенсионери,но повечето от тях все още са живи и здрави и психически повече от нормални,но никой от "новите" не ги ебава за слива/. 3.Защо все още никой не излезе официално от властимеющите в сектора и да каже Петко с какво е стрелял?С куршум,с с 8/0,с 10/0,с12/0,с 13/0 или с нарезно оръжие,па било то законно или незаконно.Пълна мъгла!Всеки втори от тук четящите си задава този въпрос. Коментира се,че е забранено на всички лекари, участвали в операциите на ранените,включително и на стрелеца да кометнират проектилите,извадени при операциите.Може би защото отново ще бъде образувано престъпление срещу неизвестен извършител??? Журналята при всеки репортаж правят отвратителни интерпретации относно калибър,милиметър,гилза,патрон и тем подобни. ОТГОВОРИТЕ СА ЯСНИ!........НО ДОКОГА ТАКА???
 6. Обичаите ни най-различни,балканска му работа.По пътя към Европа постоянно губим по нещо типично нашенско,което ни отличава от останалите народи.Доказано! ....И си задавам въпрос: Като сме от няколко години в Европата кой и защо аджеба чак таз година изпрати полицията срещу традицията? А какво правим с ГЕРГЬОВДЕН?????
 7. И ТОЗ 57,нещо нестандартно за един подрастващ,но с големи надежди трападжия...
 8. Започнал съм си една от миналата година,но нали е замен все не ми остава време.Явно ще трябва да я финиширам. Наслука и на теб и пази кучетата,че без тях няма радост.
 9. Благодаря колеги!Искрено Ви го пожелавам х 2
 10. Отново един прекрасен лов с приятели на територията на ЛД Угърчин. Сърдечно благодаря на професионалните гоначи,които ми предоставиха прекрасната възможност да реализирам отстрела на този прекрасен екземпляр.
 11. Благодаря ти майсторе.Да ти се връща двойно!Чакаме с нетърпение бялата премяна на гората.Истинския Цар-лов на диво прасе....
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.