Jump to content

BoXeR

Ловец
 • Posts

  134
 • Joined

 • Last visited

About BoXeR

 • Birthday 07/24/1987

Допълнителна информация

 • Име
  Георги Петров
 • Оръжие
  Stoeger
 • Куче
  Курцхаар, Пойнтер

Recent Profile Visitors

1,308 profile views

BoXeR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputation

 1. Колеги, имам нужда от оптика спешно, по стечение на обстоятелствата останах без.. Нямам възможнст в момента за по-качествена оптика и реших да поръчам Зутер. Искам мнение от собственици/ако може/ дали да е 8х56, с оглед на това, че при нискобюджетните оптики не знам как е вариото? Или да взема 3-12х56 и двете с подсветка? Ще се ползва на Бъно Фокс в калибър .222 Ремингтон, само и единствено за хищници. ПС Също така търся колеги за колективна поръчка да намалим малко доставката.
 2. Здравейте колеги, вчера около 6 часа излезна мъжка лисица, на която и се ядеше заешко, и от 80тина метра получи 50 грейново куршумче от моето бърно Фокс .222 рем. Стана пробяга 10-15 метра само на предните си крака, но я пресрещнаха 6/0 на приятеля, с който бяхме на варда
 3. Борка вземи малкия звяр утре, трябват тренировки, ако не накуцва и са заздравяли раните няма от какво да се притесняваш. Ще идваш ли в Труд утре?
 4. Колеги, 100 прегледа на темата, а няма отговор? Никой ли не ползва този калибър или оръжие?
 5. Колеги, итересува ме някой има ли преки наблюдения над тази карабина? Искам да науча повече и за калибъра, не мога да открия и балистични таблици и т.н. Забелязвам, че няма много патрони на пазара и са от 1лв до 3.5лв. Това ще ми бъде първа карабина и ще се ползва само за лов на лисици и чакали. Надявам се да споделите всичко което знаете за карабината и калибра. Благодаря ви предваритело.
 6. Колега, имам 4 годишен мъжки. Работи много добре кафяв с бяло е, но няма родословие. Кучето се намира в Граф игнатиево но редовно съм и в Труд Ако те интересува пиши ми Поздрави Георги
 7. Колеги, то само акциза на алкохола да беше, ами унищожаването на земеделието, ами гаф, след гаф на министри... и тея като онея, но с ново име...
 8. xaxa Скоро ми се наложи да гледам за едни реклами на А4 формат цветно на хубава хартия(дебела и гланцирана) и ми искаха по 3 ст. на лист !
 9. Аз пък останах изненадан и доволен от Рио 11ки с кръстачка. В събота направихме доста силен лов на пъдпъдък и се наложи на обяд да ходя за патрони за неделя. Бях във ВИП Пловдив и единствените патрони, който отговаряха на изискванията ми бяха Рио. Взех си няколко кутии. На следващия ден се изненадах (може и да си внушавам), но нямах нито един не ударен пъдпъдък, имаше някои живи, но кучето си ги намери. Мисля да взема още от тях!
 10. Аз на марки не робувам колеги. Взимам си една кутия пробвам, ако съм доволен взимам още. Мисля, че по скоро няма лоши марки има некачествени партиди. За това не разчитайте на това, че миналата година патроите са били добри. Наслука ви пожелавам през новия сезон и не забравяйте, че е важно да уцелиш.
 11. Според мен пък, нещата хич не са се променили, само дивеча е понамалял.
 12. Колега знаеш, че тук това не може да стане. Ясно ти е защо, нали?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.