Jump to content

357Magnum

Ловец
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

About 357Magnum

 • Birthday 06/02/1968

Допълнителна информация

 • Име
  Николов
 • Оръжие
  Marlin357LeverAction, Medved 9x53R,IZH-58MAE
 • Куче
  гонче
 • МПС
  джип
 • Град
  София
 • ЛРД
  София Запад
 • Skype
  нямам

Recent Profile Visitors

1,340 profile views
 1. Продавам карабина левър екшън Winchester'94AE(angle eject) cal.357Mag. Монтаж за оптика на Leupold, антабки на Uncle Mike. Карабината е на 30-тина изстрела. София. mail: [email protected], GSM 0884 301718. Цена - 950 лв.
 2. Продавам левър екшън Winchester mod.94AE cal.357Mag. С монтаж за оптика на Leupold. Антабки на Uncle Mike. Цена - 900лв.
 3. Левър екшън Winchester mod.1894 cal.357Mag , дължина на цевта - 61 см. Монтаж за оптика на Леуполд, антабки на чичо Майк. Цена 1000лв. Мейл за контакт [email protected] или на "Лични".
 4. Продавам карабина Winchester mod.1894AE cal.357Mag левър екшън. Пушката има монтаж за оптика на Леуполд и антабки на чичо Майк. Пушката е на 30 изстрела. Цена 1100лв. Контакт на Лични.
 5. Здравейте, колеги!!! Ловувам с Марлин 357Маг от 2004г и съм много доволен от пушлето. Фен съм от дете на уестърните и тази любов ме накара първата карабина да е левър. Калибъра, макар и чисто револверен, е достатъчно добър за нашата географска ширина. Проверен е на сърна и диво прасе (около 80кг). За по-едри животни със сигурност ще се наложи да повториш(потретиш ). Качеството на изработка е много високо. Механиката работи много добре ,изхвърлянето на гилзата е силно и насочено настрани.Цевта е 51см и оръжието е изключително маневрено.При този калибър отката е много приятен, скороста на през
 6. И какво сега колеги....!!! Бла,бла,бла ....20стр. пустословие и празнодумие......богати,бедни, умни,прости.....морални,неморални .......за и против карабините......Европа ще ни оправи.....може ама изотзад.....Няма кой друг да ни защити правата освен нас самите .....а тук става дума за отнемане на право от държавата.......нито повече нито по-малко...... Така че вместо да си чешаме езиците, в иначе полезния форум, да вземем и да предприемем нещо....стига сме се гушили зад някой или нещо.Колега беше предложил да дадем по 1лев и да наемем добър екип от адвокати и да им скъсаме задниците на плитко
 7. Wow!!!! Както винаги българина има 6 мнения по 1 въпрос!!!! Хехехе Колеги ...... да се опитаме да обобщим. Много е важно да се каже и приеме от всички, че: Българския ловец няма ловна етика,морал, философия и отношение към природата и дивите животни като част от нея. В противен случай мисля, че просто нямаше да водим този разговор. Никой в днешно време не ходи на лов за да се прехранва(надявам се).Всеки има различен мотив за да тръгне на лов. Общото е, че всеки очаква да получи удоволствие от лова. Поне за мен лова е начин да контактуваш с природата, раздумката с колегите, красотата на пл
 8. Колеги!!!!! Внимание!!! От чл.56 ВЪОБЩЕ НЕ СТАВА ЯСНО ДАЛИ Е РАЗРЕШЕНО ЛОВУВАНЕТО С НАРЕЗНО!!!!! Миналата събота шефа на дружинката получил окръжно №6 - тия с карабините да се крият при проверка че с новия закон са разрешени само при подборен!!!! Кви са тия тъпотий!!! Някой светнат юридически може ли да внесе яснота по въпроса!! В същия член има понятия които ме объркват- що за животна е - "гладкоцевно ненарезно" и другия бисер "или с полуавтоматично огнестрелно ловно оръжие". Що за птица е това оръжие не става ясно...то ли гладкоцевно полуавтоматично или нарезно такова!!!! Ей 1 закон кат
 9. Здравейте!!! Да споделя моя личен опит с пиратките! Миналата година през месец декември дежурните по служба "гоначи" запалиха една поляна. Ако си спомняте ....миналата година беше доста сушава ......и белята стана.Огъня се насочи към близката борова гора. Който не е гасил горски пожар, не знае за какво става дума. Слава на Господ и Негово Величество Късмета и благодарение на дружните усилия на цялата дружинка успяхме да загасим огъня. От тогава пиратките в нашата дружинка са забранени. Пичове .....не си заслужава риска .....освен ако не искате да се гледате по новините ))))))!!!!! Събираме
 10. И аз имам Leupold и съм много доволен. Такива капачета си купих от магазина на СтарФорс на Екзарх Йосиф......около25-30лв комплекта (ако не се лъжа).Наскоро са получили внос и скоро очакват нова пратка ...така че сигурно ще ги имат в наличност. Успех!!!
 11. определено 40 лв са много за нещо което върши същата расбота и за 5 и за 15 лв Супер!!!!! За какво да си купувам BMW(примерно) като и Москвича ще ми свърши същата работа (да ме закара от т.А до т.Б).
 12. Патрони има. Само че са по 3 кинта парчето.В магазина на РосБулАрмс в София.Кофти е само че няма никакъв избор на куршуми и само една фирма е вносител . Даже новите са с подобрена балистика за сметка на нов тип барут и леко увеличаване на заряда. Иначе за стоте метра си прав .....видях го с очите си .....животното пада все едно го е ударил бързия влак за Бургас.
 13. В нета има доста инфо и за двете ...вкл. и на nalov.com. С две думи ....710 скапана .....700 доста добра в средния ценови клас.
 14. Калибър 357Маг е дискутиран вече - виж в раздел "Боеприпаси и релоадинг" ...левърите също са обсъждани. Успех
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.