Jump to content

warriord

Ловец
 • Posts

  51
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by warriord

 1. Преди откриването на ловния сезон стария заек събрал младите и им казал: - Когато открият ловния сезон за пъдпъдъци, ние ще се пръснем по тенджери и гърнета!
 2. В нашата ловна дружина няма. Другаде където съм ходил като гост символично е 10лв. Мисля, че не е много, като се има в предвид, че цял ден ме разходжат с джип из гората. . А пък и дори да им се натрупват такива средства от гостите виждам, че ги използват много рационално, като например за ремонт на ловната им хижа и различните места за повчивка в ловния район.
 3. Острието е кавкаЗко (Кавказ)! Сложи някоя снимка!
 4. Много добра екипировка (особенно за силен снеговалеж или дъжд)!
 5. HAWKE Endurance - 500 - 600лв, тези който познавам и стрелят с нея са много доволни... , ама дето се вика баба знае две и двеста!
 6. Има ги и в двата варианта..
 7. Моята АТА я взех и с втора слугова цев с мерни прибори (фиброоптични). Прострелях я на 50м с капачка от буркан. Много съм доволен с патрони FIOCHI NOVA SLUG от 5 изстрела групата е в капачката. Също такава група ми дава и с патрони МОНОЛИТ 28. Много съм доволен.
 8. Колега къде е това близо до Карлово..
 9. Много е важно нашите предложения да бъдат чути от ония 240 "юнаци" които сами сме си избрали да ни защитават интересите, предполагам, че от тях има доста ловци които следят форумите, но не знам защо се правят на гърмени зайци и досега не са внесли това предложение, което вече от 2-3 години се мъчим да прокараме...
 10. А със патрони със стоманени съчми стрелял ли си?
 11. И аз искам да питам нещо. Имам АТА АРМС закупена 2011 от Хасково с газово презареждане 66см цев и слугова цев с мерни прибори, как мога да разбера или къде е означено на цевта, че може да стреля със стоманени съчми? Благодаря предварително!
 12. Колега сложи някоя снимка..
 13. За истинските мераклии от сега до края на февруари започва инфарктния лов на патица и гъска...​
 14. Аз имам полуавтомат ATA ARMS 12 кал. 2011г. я купих от Хасково с две цеви, едната е слугова 61 см с регулируем мерник и виброоптична мушка. Тогава в Хасково я прострелях на 50м по асфалтова паничка с патрони на Fiocci Nova Slug. Много съм доволен точна като снайпер е.
 15. Колега оправи си датата на фотоапарата, че някой може да си мисли, че разказваш стари истории... НАСЛУКА и весели празници....
 16. Сигурно от лесици...
 17. Сигурен ли си? Аз имам такава цев но е с мерник и мушка.
 18. Я и сърничка има. Да не са ги разрешили вече....
 19. Както се вика в ловно стопанство и баба знае....
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.