Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

haqsko

Ловец
 • Мнения

  1207
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно haqsko

 • Ранг
  Запален ловец

Допълнителна информация

 • Име
  Пловдив
 • Град
  Пловдив
 • ЛРД
  Пловдив

Последни посетители

3475 профилни разглеждания
 1. колега ползваш ли още стожера

 2. ...Боре,Боре...нещо не ти се отдава иронията,а и по-добре!!! ...в случая поздрава за слуката на колегата щеше да е достатъчен,ама айде,поне му остана урок за нервният бекас и правилното куче за успешният му лов!!! ...реално аз вдигнах три,но в гората все още е ужасно зашумено и стрелбата е въпрос на личен избор...избрах на първите два да не стрелям въпреки,че имах минимална възможност...за мене специално бекаса заслужава този реверанс!!! ...виж при третият нещата бяха други...кучката поведе два-три метра и се парализира...значи такава стойка отбичи,че на 20-та ли 30-та секунда от нея бях убеден,че е на заек и направо се стреснах когато този красавец изпляска...е не чак дотам,че да не завършим цялата ситуация подобаващо с апорт ...за протокола-всички бекаси ги вдигнах на северни склонове и сравнително в най-рядката част на гората,колкото и в момента това понятие да е лишено от смисъл!!!
 3. ...храня надежда,че таз седмичните валежи и застудяване ще ги поразшават из вътрешността на родината
 4. Продавам оригинален куфар за Браунинг Голд Фюжън с пълно съдържание. Три Инвектор Плюс шока-цилиндър,подобрен цилиндър и 3/4/0.0,0.25,0.75/. Един брой удължен шок Инвектор Плюс-5см. с 3/4 шок/0.75/. Един брой удължен шок Инвектор Плюс-10см.,пълен шок/1мм/. Ключ за шокове Браунинг,оригинален,комбиниран за 12 и 20кал. Пластини за промяна ъгъла на приклада. Две антабки за ремък на Ънкъл Майк/КюДе/. Ограничител на магазина,оригинален Браунинг. Оригинални сменяеми мушки на Хивиз за Браунинг Фюжън с ключе. Цена за всичко,комплект-250лв.,което вземайки пред вид магазинната цена само на шоковете/над 300лв./ си е оферта! Цената е крайна! Куфара и всичко останало е в Пловдив,но куриерите в случая не са проблем. 0988349918,но предпочитам първо ЛС!
 5. haqsko

  ИЖ-26Е

  Продавам успоредка ИЖ-26Е,произведена 1971г.,работещи ежектори,кал.12/70.Цеви 68см.-цилиндри.Прав английски приклад от орех-Венци Крумов.Перфектна пушка за лов на близки и средни дистанции.Отличен бой с куршуми.Отличен баланс и маневреност. Оръжието се намира в Пловдив. Цена-400лв. 0988349918,но предпочитам първо на ЛС!
 6. haqsko

  Стожер2000

  Продавам ловен полуавтомат Стожер 2000. Оръжието е в перфектно техническо и визуално състояние. Кал.12/76,цев 61см. с шокови втулки.Перфектен за едър и птичи лов и много маневрен поради дължината на цевта.Конкретният екземпляр притежава изключителна точност при стрелба с всякакви куршуми.С оригинална мушка от Бенели.Оригинална кутия,документи и т.н. Цена 600лв.,като не подлежи на коментар! 0988349918,но предпочитам предварително ЛС!
 7. ...а още по-важно е просто да има бекаси в района,защото са постоянно мигриращи!!! ...щото "професионалисте",като ги няма и с марсиански сетер да трамбоваш резултата е от тези за здраве!!! ...барем едно мерси е резонно да напишете за рецептите и споделеният опит на Вълко,а не поредните умоблудства!!!
 8. ...и аз открих скромно сезона ...общо три вдигнати,три стреляни,два ударени...първият си го изтървах,като по учебник...излетя право срещу мен и ха да не го разбия от пет метра,скърши зад един габър и горна греда ...ей ги е,първите красавци за сезона
 9. ...1:20 е съотношението...литър бензин-20мл. масло!!!
 10. ...събота на свинския колега-гонач ми сподели,че е вдигнал "огромен" според него бекас...той не е по този лов,но мястото на което го е вдигнал си е изцяло бекасчийско и ми пуска доста птици...значи е време за проверка!!!
 11. ...айде хаирлия...и тази година ги открихме!!! ...семейната слука
 12. ...аз пък съм си доволен от монолита!!! ...стрелям ги от 61см. цев с подобрен цилиндър и дават много прилична,десет сантиметрова група от ръка на 40м. от три изстрела!!! ...имайте предвид,че монолита не е куршум при който е търсена приоритетно точност...силата му е в близките и средни дистанции есента,когато все още е здраво разлистено и по-високо точните куршуми не са за препоръчване поради конструктивните си особености и склонност към отклонения при среща с препятствия от рода на клони и клонки!!! ...един "екзакт",а и всеки друг куршум тип гуаланди е в пъти по-точен...,само че на чисто!!!
 13. ...такова чудо за пръв път виждам!!! ...карам си и до пътя един не ожънат блок слънчоглед...я има,я не стотина декара...рояци гургулици,рояци,стотици!!! ...спрях в банкета и гледах към половин час да напълня очите...сигурен съм,че в събота,а може би още утре сутринта няма да има останало и едно пиле!!! ...та може да направите последни проверки по местата и ако Диана е благосклонна да направите запомнящо се закриване на гургулица!!!
 14. ...не си много прав в случая...в Пазарджик към курцовете беше особено критичен,камо ли да ги е подкрепял!!! ...и е доста стойностен човек според мен съдейки от отношението му към състезателите...лични впечатления от първа ръка!!! ...дава съвети,обяснява грешки и умее да стимулира...какво търсите под вола теле!?!
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.