Jump to content

haqsko

Ловец
 • Posts

  1,207
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Пловдив
 • Град
  Пловдив
 • ЛРД
  Пловдив

Recent Profile Visitors

4,082 profile views

haqsko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

110

Reputation

 1. колега ползваш ли още стожера

 2. ...Боре,Боре...нещо не ти се отдава иронията,а и по-добре!!! ...в случая поздрава за слуката на колегата щеше да е достатъчен,ама айде,поне му остана урок за нервният бекас и правилното куче за успешният му лов!!! ...реално аз вдигнах три,но в гората все още е ужасно зашумено и стрелбата е въпрос на личен избор...избрах на първите два да не стрелям въпреки,че имах минимална възможност...за мене специално бекаса заслужава този реверанс!!! ...виж при третият нещата бяха други...кучката поведе два-три метра и се парализира...значи такава стойка отбичи,че на 20-та ли 30-та секунда от нея бях убеден,че е на заек и направо се стреснах когато този красавец изпляска...е не чак дотам,че да не завършим цялата ситуация подобаващо с апорт ...за протокола-всички бекаси ги вдигнах на северни склонове и сравнително в най-рядката част на гората,колкото и в момента това понятие да е лишено от смисъл!!!
 3. ...храня надежда,че таз седмичните валежи и застудяване ще ги поразшават из вътрешността на родината
 4. Продавам оригинален куфар за Браунинг Голд Фюжън с пълно съдържание. Три Инвектор Плюс шока-цилиндър,подобрен цилиндър и 3/4/0.0,0.25,0.75/. Един брой удължен шок Инвектор Плюс-5см. с 3/4 шок/0.75/. Един брой удължен шок Инвектор Плюс-10см.,пълен шок/1мм/. Ключ за шокове Браунинг,оригинален,комбиниран за 12 и 20кал. Пластини за промяна ъгъла на приклада. Две антабки за ремък на Ънкъл Майк/КюДе/. Ограничител на магазина,оригинален Браунинг. Оригинални сменяеми мушки на Хивиз за Браунинг Фюжън с ключе. Цена за всичко,комплект-250лв.,което вземайки пред вид магазинната цена само на шоковете/над 300лв./ си е оферта! Цената е крайна! Куфара и всичко останало е в Пловдив,но куриерите в случая не са проблем. 0988349918,но предпочитам първо ЛС!
 5. haqsko

  ИЖ-26Е

  Продавам успоредка ИЖ-26Е,произведена 1971г.,работещи ежектори,кал.12/70.Цеви 68см.-цилиндри.Прав английски приклад от орех-Венци Крумов.Перфектна пушка за лов на близки и средни дистанции.Отличен бой с куршуми.Отличен баланс и маневреност. Оръжието се намира в Пловдив. Цена-400лв. 0988349918,но предпочитам първо на ЛС!
 6. Продавам ловен полуавтомат Стожер 2000. Оръжието е в перфектно техническо и визуално състояние. Кал.12/76,цев 61см. с шокови втулки.Перфектен за едър и птичи лов и много маневрен поради дължината на цевта.Конкретният екземпляр притежава изключителна точност при стрелба с всякакви куршуми.С оригинална мушка от Бенели.Оригинална кутия,документи и т.н. Цена 600лв.,като не подлежи на коментар! 0988349918,но предпочитам предварително ЛС!
 7. ...а още по-важно е просто да има бекаси в района,защото са постоянно мигриращи!!! ...щото "професионалисте",като ги няма и с марсиански сетер да трамбоваш резултата е от тези за здраве!!! ...барем едно мерси е резонно да напишете за рецептите и споделеният опит на Вълко,а не поредните умоблудства!!!
 8. ...и аз открих скромно сезона ...общо три вдигнати,три стреляни,два ударени...първият си го изтървах,като по учебник...излетя право срещу мен и ха да не го разбия от пет метра,скърши зад един габър и горна греда ...ей ги е,първите красавци за сезона
 9. ...1:20 е съотношението...литър бензин-20мл. масло!!!
 10. ...събота на свинския колега-гонач ми сподели,че е вдигнал "огромен" според него бекас...той не е по този лов,но мястото на което го е вдигнал си е изцяло бекасчийско и ми пуска доста птици...значи е време за проверка!!!
 11. ...айде хаирлия...и тази година ги открихме!!! ...семейната слука
 12. ...аз пък съм си доволен от монолита!!! ...стрелям ги от 61см. цев с подобрен цилиндър и дават много прилична,десет сантиметрова група от ръка на 40м. от три изстрела!!! ...имайте предвид,че монолита не е куршум при който е търсена приоритетно точност...силата му е в близките и средни дистанции есента,когато все още е здраво разлистено и по-високо точните куршуми не са за препоръчване поради конструктивните си особености и склонност към отклонения при среща с препятствия от рода на клони и клонки!!! ...един "екзакт",а и всеки друг куршум тип гуаланди е в пъти по-точен...,само че на чисто!!!
 13. ...такова чудо за пръв път виждам!!! ...карам си и до пътя един не ожънат блок слънчоглед...я има,я не стотина декара...рояци гургулици,рояци,стотици!!! ...спрях в банкета и гледах към половин час да напълня очите...сигурен съм,че в събота,а може би още утре сутринта няма да има останало и едно пиле!!! ...та може да направите последни проверки по местата и ако Диана е благосклонна да направите запомнящо се закриване на гургулица!!!
 14. ...не си много прав в случая...в Пазарджик към курцовете беше особено критичен,камо ли да ги е подкрепял!!! ...и е доста стойностен човек според мен съдейки от отношението му към състезателите...лични впечатления от първа ръка!!! ...дава съвети,обяснява грешки и умее да стимулира...какво търсите под вола теле!?!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.