Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

ORI0N

Ловец
 • Мнения

  23
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

1 Последовател

Допълнителна информация

 • Име
  Янчо Христов
 • Оръжие
  ZBROJOVKA BRNO модел ZP-149, IZ-18, Franchi fast delux
 • МПС
  Toyota
 • Град
  Бургас
 • ЛРД
  Лебед

Последни посетители

497 профилни разглеждания
 1. Оръжейник- Драгомир Балахуров, гр.Ямбол. Телефон няма да публикувам,ако някой желае- на лично. Имам CZ-ZP149, трябваше да разделя цевите и да сваля оксидацията. Справи се чудесно! Пушката си стреля като нова.
 2. Tony, може би съм бил прекалено критичен в момента, когато съм писъл. Защо в България тези неща трябва да стават по трудния начин? Този търговец неможеше ли да реагира адекватно , а не да ме убеждава че пушката и няма нищо? Има голямо значение кой е търговеца! Как може някои магазини в странта да ти разрешават да изпробваш предварително, а този да не ти дава? Поздрави и жив и здрав!
 3. Какво да ти кажа вече. Станал съм толкова мнителен, че ме е страх хляб да си купя!?㊙???
 4. Здравейте колеги! Ето и развръзката на моято история! Съжелявам, че я прикачам, а не я пиша, но използвах Word предварително и сега немога да paste-на текста. Здравейте.pdf
 5. А каква е марката на патроните? Че треска ме тресе в момента
 6. Миналата седмица получих мейл от магазина, с който най-любезно ме молят да отида да си предявя рекламацията, за да може да установят проблема да ли е производствен дефект или е в следствие на мое неправилно боравене с оръжието. Вчера бях в София и им го оставих най-накрая, записаха ме в книгата за рекламации, и така сега ще се чака. Толкова нагло държание има търговеца, че не знам как може Българина да пазари от такива хора. Те не работят в полза на клиента, а във вреда за клиента. Все пак КЗП са си казали думата- по закон до 6-ят месец от доставката на стоката, търговеца трябва за негова сметка да установи дефекта.
 7. Стефан1960, този институт към Министерството на отбраната ли е? Ако е той, за него ми разказваха , че имали много стари методи и машини за изпитание на оръжие. А търговеца иска в констативния протокол да пишело, как е изследвано оръжието, с какви методи и т.н., което ме навежда на мисълта, че пак може да се извъртят и да кажат, че теста не е правилен. Според мен тези изследвания трябва да си ги направят те(търговеца). Оръжието няма да го закачам , до като не му мине 1-годишната "Българска" гаранция. Да не говорим, че производителя дава 7 години на механиката, ама това е друга тема.
 8. Val4ak, изчаквам само решението на КЗП , и ако няма развитие отивам да ми преведът текста и го пускам на производителя. След 1 седмица трябва да ми отговорят от комисията.
 9. Ето го и писмото до продавача с цялата история: e-mail1-signed.pdf
 10. В.Василев, би ли ми дал някакви координати на майстора от Златарица, за да го прослушам. Пластините не съм ги сменял- бях гледал една тема, но не помня в кой форум беше (мисля че руски) , как при леко изпиляване на пластините се поправя стрелбата като се променя ъгъла м/у приклада и главата. Благодаря предварително!
 11. xaxaredbul , оръжието го купих от официялния дистрибутор за Бъгрия, в моментта съм подал жалба в КЗП срещу тях. Тъся някой със сносен английски който да ми преведе писмото до производителя. а иначе трябвало да бъде официална лицензирана лаборатория която да издаде констативния протокол за да ми признаят гаранцияята. Ще ви прикача цялата коренспонденция с продавача че да видите за какво става въпрос
 12. Със всички шокове,осипа на съчмите е далеч от мишената. Ще си настоявам за нова цев. Оръжейника ще иска да реже резбата ако е крива. Вчера подадох жалба до КЗП и ще почакам да видя каква ще е реакцията.
 13. С това се занимавам сега, обаче взеха да се заплитат много нещата.
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.