Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

ORI0N

Ловец
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Янчо Христов
 • Оръжие
  ZBROJOVKA BRNO модел ZP-149, IZ-18, Franchi fast delux
 • МПС
  Toyota
 • Град
  Бургас
 • ЛРД
  Лебед

Recent Profile Visitors

554 profile views
 1. Оръжейник- Драгомир Балахуров, гр.Ямбол. Телефон няма да публикувам,ако някой желае- на лично. Имам CZ-ZP149, трябваше да разделя цевите и да сваля оксидацията. Справи се чудесно! Пушката си стреля като нова.
 2. Tony, може би съм бил прекалено критичен в момента, когато съм писъл. Защо в България тези неща трябва да стават по трудния начин? Този търговец неможеше ли да реагира адекватно , а не да ме убеждава че пушката и няма нищо? Има голямо значение кой е търговеца! Как може някои магазини в странта да ти разрешават да изпробваш предварително, а този да не ти дава? Поздрави и жив и здрав!
 3. Какво да ти кажа вече. Станал съм толкова мнителен, че ме е страх хляб да си купя!?㊙???
 4. Здравейте колеги! Ето и развръзката на моято история! Съжелявам, че я прикачам, а не я пиша, но използвах Word предварително и сега немога да paste-на текста. Здравейте.pdf
 5. А каква е марката на патроните? Че треска ме тресе в момента
 6. Миналата седмица получих мейл от магазина, с който най-любезно ме молят да отида да си предявя рекламацията, за да може да установят проблема да ли е производствен дефект или е в следствие на мое неправилно боравене с оръжието. Вчера бях в София и им го оставих най-накрая, записаха ме в книгата за рекламации, и така сега ще се чака. Толкова нагло държание има търговеца, че не знам как може Българина да пазари от такива хора. Те не работят в полза на клиента, а във вреда за клиента. Все пак КЗП са си казали думата- по закон до 6-ят месец от доставката на стоката, търговеца трябва за негова смет
 7. Стефан1960, този институт към Министерството на отбраната ли е? Ако е той, за него ми разказваха , че имали много стари методи и машини за изпитание на оръжие. А търговеца иска в констативния протокол да пишело, как е изследвано оръжието, с какви методи и т.н., което ме навежда на мисълта, че пак може да се извъртят и да кажат, че теста не е правилен. Според мен тези изследвания трябва да си ги направят те(търговеца). Оръжието няма да го закачам , до като не му мине 1-годишната "Българска" гаранция. Да не говорим, че производителя дава 7 години на механиката, ама това е друга тема.
 8. Val4ak, изчаквам само решението на КЗП , и ако няма развитие отивам да ми преведът текста и го пускам на производителя. След 1 седмица трябва да ми отговорят от комисията.
 9. Ето го и писмото до продавача с цялата история: e-mail1-signed.pdf
 10. В.Василев, би ли ми дал някакви координати на майстора от Златарица, за да го прослушам. Пластините не съм ги сменял- бях гледал една тема, но не помня в кой форум беше (мисля че руски) , как при леко изпиляване на пластините се поправя стрелбата като се променя ъгъла м/у приклада и главата. Благодаря предварително!
 11. xaxaredbul , оръжието го купих от официялния дистрибутор за Бъгрия, в моментта съм подал жалба в КЗП срещу тях. Тъся някой със сносен английски който да ми преведе писмото до производителя. а иначе трябвало да бъде официална лицензирана лаборатория която да издаде констативния протокол за да ми признаят гаранцияята. Ще ви прикача цялата коренспонденция с продавача че да видите за какво става въпрос
 12. Със всички шокове,осипа на съчмите е далеч от мишената. Ще си настоявам за нова цев. Оръжейника ще иска да реже резбата ако е крива. Вчера подадох жалба до КЗП и ще почакам да видя каква ще е реакцията.
 13. С това се занимавам сега, обаче взеха да се заплитат много нещата.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.