Jump to content

staklarenko

Ловец
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

About staklarenko

 • Birthday 06/07/1970

Допълнителна информация

 • Име
  jordan
 • Оръжие
  иж-43ем,BRNO-2-22LR,ЗаставаМ98 -30-06
 • Куче
  дратхаар
 • МПС
  мицубиши паджеро
 • Град
  Ловеч
 • ЛРД
  с.Лисец

Recent Profile Visitors

916 profile views
 1. продавам звуков имитатор с дистанционно цена120 лв тел.0888967109
 2. НАСУКА колеги, пожелавам на всички много ловни успехи ,но помнете най-важно е колкото ловци излезем толкова да се върнем , не си заслужава за 1-2 кг месо да се затрие някой , Мислете преди да натиснете спусъка,КЪСМЕТ на всички
 3. Изработвам каси за оръжие по размери на клиента:
 4. Лястовичата опашка на бърно 2 е 16 мм а на по старите пушки е като на бърно 1 - 11 мм, на чз 452 е като на новите бърно 2 16 мм, аз лично имам бърно 2 с 11 мм лястовича опашка и за колеги които искат да монтират оптика на такава пушка някъде из форума имаше тема но не мога да се сетя за точното и наименование ,та там има достатъчно обяснения и снимки ,дано съм бил полезен.
 5. А какво ще кажете да направим групов лов на политици (не подборен)а масов.
 6. Здравейте колеги четох,четох и не мога да разбера защо трябва да спорим за неща които отдавна са узаконени -от преди около 5-6 години в закона за лова и опазване на дивеча е записано че по време на групов лов се използват -за гладкоцевни оръжия само куршуми ,а за забрана на гладкоцевното оръжие за групов лов си мисля че няма да стане защото това правителство което го измъдри е пътник .За пълна забрана за ползване на гладкоцевно оръжие по време на групов лов не съм чувал ,но се носи приказка че до групов лов на дива свиня ще се допускат ловци само с разрешително за подборен отстрел.
 7. А да ви минава през акъл че половината от този форум са малолетни кандидат ловци и с този начин на лов до никъде няма да стигнат
 8. Колеги да споделя и аз ползвам Чирука вече 5-ти сезон и до сега несъм бил с мокри крака нито един излет -а прупуснат излет нямам невероятно удобни саи за гонач и за пусия.
 9. Колега асинхронните двигатели са без четки , а редуктора се ползва защото с ремъчни предавки ремъците боксуват и проблем.
 10. Ето какво спретнах за два-три часа
 11. Колеги много неща се изписаха в този форум и закони променяха и какво ли не но ситуацията е следната: В началото на ловния сезон всички колеги с жилетки само бренекета и уставни отвсякъде -до края на първата гонка след изтървани една сюрия прасета няма вече закон който да накара старите и не само ловци да не натъпчат джепанетата със сачми ами и по лошо започва едно подвиране пред пусиите едно дебнене и истински късмет =е е ако накрая на излета се приберем толкова колкото сме излезли ,слава богу до сега при нас не сме имали инциденти и дай боже да няма но с това мръвкарство се стига до там
 12. Аз също бях скептично настроен към скъпите маркови обувки но преди 6 сезона в едно мъгливо време -даже и не беше валяло с едни кубинки военни от старите умрях от студ (като гонач) а камо ли като вардач и реших да рискувам -купих си Чирука хънтър ииииииииииии се родих вече пета година ги нося и никакъв проблем вече от експлоатация кожата се напука на сгъвките но пак не пропускат.
 13. Много добър боеприпас , аз стрелям със застава - 30-06 и съм много доволен .
 14. Аз карам с един 75 Ампера и нямам проблем .
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.