Jump to content
ФОРУМ
 • Ловен Сезон 2018
 • Наслука!

iii

Ловец
 • Мнения

  26
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно iii

 • Рожден ден 16.12.1966

Допълнителна информация

 • Име
  III
 • Оръжие
  Toz; IG;Simson, ЧЗ 550/ 30-06/,ЧЗ 550 /243w/,TOZ 8 /.22lr/,Benelli Comfort
 • Куче
  drathar,гонче
 • Град
  Стара Загора
 • ЛРД
  Лясково
 1. На варда за хищници

  Определено си трябва добра техника за да се направи добър филм. Ти имаш голям опит в това така че за мен ще е удоволствие да излезем двамата.
 2. На варда за хищници

  След дълък застой поради липса на време в събота реших да направя сутрешена варда. Условията не бяха на моя страна, имаше мъгла с видимост до 70-80 м която постоянно се променяше но имах слука. Качеството не е много добро но ства ясно какво се случи.
 3. На варда за хищници

  След няколко безуспешни варди и мен ме споходи слуката. На 19. 09. 2014г. реших да пробвам едно от любимите ми места, в 07,00 часа започнах серенадата но до 07, 30 нищо. реших да пусна зайчето за последен път преди да си тръгна и бях атакуван в гръб от два чакала които дойдоха на 5 метра от мен. Последваха два изстрала от 243-та и единия се пренесе в вечните ловни полета.
 4. ЧЗ 550 Стандарт кал. 30-06

  Продавам ЧЗ 550 Стандарт кал. 30-06. Оръжието е с настрел 100 патрона, закупено е от ВИП София . Цена 1050 лв. тел: 0888387270 Стара Загора
 5. На варда за хищници

  Здравейте колеги! Тази сутрин реших да направя сефтето на новата си придобивка ЧЗ 550 LUX к. 243w , и ето резултата. Явно бяха доста закъсали защото още след първия писък на зайчето в галоп се носеха към мен , първия падна на 50 метра , а втория се спря на около 150м за да види какъв е този гърмящ заек и там си остана. Весели празници и наслука!
 6. За съжаление и другото куче / Цезар / се спомина тази вечер, явно е имал някаква травма която лекарите на са открили при прегледа. Загубата е много тежка те бяха най добрите.
 7. Звукът есвален от този сайт http://www.varmintal.com/ahunt.htm преди три години. Излизам само сутрин преди разведиляване и го пусакм за около 40 минути през 5 минути пауза. Възпроизвеждам го с MP3 plear или GSM и доста хищници са паднали жертва на тази музика . Ползвал съм и свирки за имитация на заек в беда но там се иска даси майстор за да докараш звука и освен едно куче нищо друго не дойде. Иска се да излизаш редовно и да експериментираш за да намериш правилния звук и място за да имаш успехи. Наслука.
 8. Здравейте Колеги, ето нещо от тази сутрин. Чакала дойде на петнадесетата минута на звук заек в беда. Явно беше доста гладен, защото когато чу звука с бясна скорост се затича към мен но 223 на S&B го закова на място от десет метра.
 9. На варда за хищници

  На около километър от мястото където разселихме кеклиците. Старото стървище неработи.
 10. На варда за хищници

  Ето нещо от тази сутрин. Дойдоха три чакала на звук ранен заек . Паднаха два но единия стана и влезе в едно дере с къпини и не можах да го намеря . Предполагам че беше майка с две малки.
 11. На варда за хищници

  Акомулаторни батерии ААА , 1.2 V 1200m ah за тонколоните и MP3 .
 12. На варда за хищници

  Само от апарата. По принцип ползвам MP3 с тонколони за РС, но като тръгвах съм взел не заредена батерия, което кнстатирах на мястото и затова ползвах GSM.
 13. На варда за хищници

  Дойде на звук на ранен заек възпроизведен с GSM, истрел на около 100 м с 223.
 14. На варда за хищници

  Ето нещо от тази сутрин.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.