Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2018

iii

Ловец
 • Мнения

  26
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно iii

 • Рожден ден 16.12.1966

Допълнителна информация

 • Име
  III
 • Оръжие
  Toz; IG;Simson, ЧЗ 550/ 30-06/,ЧЗ 550 /243w/,TOZ 8 /.22lr/,Benelli Comfort
 • Куче
  drathar,гонче
 • Град
  Стара Загора
 • ЛРД
  Лясково
 1. iii

  На варда за хищници

  Определено си трябва добра техника за да се направи добър филм. Ти имаш голям опит в това така че за мен ще е удоволствие да излезем двамата.
 2. iii

  На варда за хищници

  След дълък застой поради липса на време в събота реших да направя сутрешена варда. Условията не бяха на моя страна, имаше мъгла с видимост до 70-80 м която постоянно се променяше но имах слука. Качеството не е много добро но ства ясно какво се случи.
 3. iii

  На варда за хищници

  След няколко безуспешни варди и мен ме споходи слуката. На 19. 09. 2014г. реших да пробвам едно от любимите ми места, в 07,00 часа започнах серенадата но до 07, 30 нищо. реших да пусна зайчето за последен път преди да си тръгна и бях атакуван в гръб от два чакала които дойдоха на 5 метра от мен. Последваха два изстрала от 243-та и единия се пренесе в вечните ловни полета.
 4. iii

  ЧЗ 550 Стандарт кал. 30-06

  Продавам ЧЗ 550 Стандарт кал. 30-06. Оръжието е с настрел 100 патрона, закупено е от ВИП София . Цена 1050 лв. тел: 0888387270 Стара Загора
 5. iii

  На варда за хищници

  Здравейте колеги! Тази сутрин реших да направя сефтето на новата си придобивка ЧЗ 550 LUX к. 243w , и ето резултата. Явно бяха доста закъсали защото още след първия писък на зайчето в галоп се носеха към мен , първия падна на 50 метра , а втория се спря на около 150м за да види какъв е този гърмящ заек и там си остана. Весели празници и наслука!
 6. За съжаление и другото куче / Цезар / се спомина тази вечер, явно е имал някаква травма която лекарите на са открили при прегледа. Загубата е много тежка те бяха най добрите.
 7. Звукът есвален от този сайт http://www.varmintal.com/ahunt.htm преди три години. Излизам само сутрин преди разведиляване и го пусакм за около 40 минути през 5 минути пауза. Възпроизвеждам го с MP3 plear или GSM и доста хищници са паднали жертва на тази музика . Ползвал съм и свирки за имитация на заек в беда но там се иска даси майстор за да докараш звука и освен едно куче нищо друго не дойде. Иска се да излизаш редовно и да експериментираш за да намериш правилния звук и място за да имаш успехи. Наслука.
 8. Здравейте Колеги, ето нещо от тази сутрин. Чакала дойде на петнадесетата минута на звук заек в беда. Явно беше доста гладен, защото когато чу звука с бясна скорост се затича към мен но 223 на S&B го закова на място от десет метра.
 9. iii

  На варда за хищници

  На около километър от мястото където разселихме кеклиците. Старото стървище неработи.
 10. iii

  На варда за хищници

  Ето нещо от тази сутрин. Дойдоха три чакала на звук ранен заек . Паднаха два но единия стана и влезе в едно дере с къпини и не можах да го намеря . Предполагам че беше майка с две малки.
 11. iii

  На варда за хищници

  Акомулаторни батерии ААА , 1.2 V 1200m ah за тонколоните и MP3 .
 12. iii

  На варда за хищници

  Само от апарата. По принцип ползвам MP3 с тонколони за РС, но като тръгвах съм взел не заредена батерия, което кнстатирах на мястото и затова ползвах GSM.
 13. iii

  На варда за хищници

  Дойде на звук на ранен заек възпроизведен с GSM, истрел на около 100 м с 223.
 14. iii

  На варда за хищници

  Ето нещо от тази сутрин.
 15. iii

  На варда за хищници

  4 броя батерии по 1.5 волта тип ААА, имат и изход за адаптор за 6 волта.
×

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.