Jump to content

c3c0

Ловец
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

About c3c0

 • Birthday 06/22/1982

Допълнителна информация

 • Име
  Стефанов
 • Оръжие
  Silma 12/76, Beretta ES 100
 • Куче
  КУРЦХААР
 • МПС
  Suzuki Vitara
 • Град
  Плевен
 • ЛРД
  с.Садовец

Recent Profile Visitors

1,055 profile views
 1. Дж. Бралнинг е роден през 1855год. а H&K са регистрирани като компания на 31.07.1811год. Та незнам кой от какво си е имал хабер. И пазарния дял при производство на оръжие е доста по-голям в полза на H&K.
 2. Казах , че намен неми ляга, това незначи че не е прикладиста, всеки човек си търси пушката, просто Бара не е мойта. А и нищо лошо против него неказвам все пак за здравината му няма какво да се спори.
 3. Българина е свикнал да хвали винаги това което е негово и да оплюва чуждото, колкото и видно то да е по-добро. Та моето мнение с което никои не ангажирам и неискам да влизам в спор с никои е следното. 1. производителя трябва да е с традиции и име в производството на продукта - тук белгииците печелят 2. уникално важно е оръжието да е прикладисто и да се сведе до минимум времето за прицелване - Бара лично на мен неми е удобен, затова този показател според мен е в полза на Бенелито 3. от всико казано по-горе наи-важни са боеприпасите, техния избор зависи от това за какво и в какви условия ще с
 4. Аз имитатори си правя сам от някоко години насам (много ми ги крадът), имам един единствен проблем, усилвателя и плеара (било то мп3 или телефон) трябва да са на отделно захранване защото иначе се получава доста неприятен шум, ако някои може да ми даде акъл как да се справя с този проблем ще съм много доволен.
 5. Най-доволен съм от 14/0 Remington Магнум доста по-силни са от другите 13/0 с които съм стрелял и подкалибрени на Федерал, но те са малко скъпички по 8,20 лв. мисля че бяха.
 6. Малии колко шашкании прочетох, така 1-во ако съм ръководител лов и някой хвърля пиратки ще му е последния лов, да гърми да крещи да свири ма пиратки е доста тъпо (мое мнение) 2-ро гоначите попринцип са хората които са най-добре запознати със ситояцията в момента а и за лова в дадената област, с две думи те бая си разбират, 3-то като изключим местата кадето терена непозволява гонки с едни и същи гоначи, аз непознавам гонач които би си предостъпил кучетата на друг (веднага си правя извод що за мастии са това като знам че гонача обича кучето повече от жена си). Аз съм пусия, но джипа ми е двумес
 7. Наистина съм виждал ситуации в които идва на някои да си пребие кучето, но виновно куче няма, аз лично за наказание му дурпам ухото и дава резултат. Достатъчно е според мен само да му се покаже, че действието му не е правилно, ако нестава по този начин просто собственика е позакъснял с обучението.Кучето е социално животно,наи-голямото изискване според мен е ловеца да има доста често контакт с животното, неможе да контактува примерно само събота и неделя в ловния сезон с ловеца, и да се изисква от него да го възприеме като водач.
 8. Взимаи която ти е по-насърце, ако него направиш после щете е яд
 9. Лошо, сега детковците дет нестрелят ако не е ядливо или не се плаща дали ще продължат да взимат бележки за хищници, и ако взимат за какво ли ще излизат?
 10. Абе кога малките гадини започват да щъкат по-усърдно, да та ги трепем докато са още непредпазливи. И верни ли са слуховете, че вече няма да се плащат чакалите, то си било задължение на ловците да ги бият. Ние с един приятел още чакаме едни 350 лв. от началото на годината.
 11. Таман свърши гонката и вече се чуваха виковете да празним чифтетата и да приключваме когата колегата задмен удари едно дубле. Надигам се аз на пръсти защото бях на един скалист склон, и какво да видя, два шипара бягат здраво. Вдигам аз останалия с 2 патрона автомат, прецелвам се в 1-вото и стрелям, виждам как бренекето го удря във врата и то пада. И понеже лакомията си е човешко качество с второто бренеке стрелям през едни храсти по отдалечаващото се от мен прасе - нямаше признаци за попадение. Викам си аз "това много неудобно за стреляне, но нали едно е долу". Тръгвам към падналото със сигурн
 12. Принас са хвърлили цял умрял кон, много гад там много нещо
 13. Видях Vulkan който го вадят от кутията и му се беше счупила мушката, красива пушка но много недоиспипани мерни прибори, за стрелбата немога да кажа че несъм стрелял никога с него, но все пак с пластмасови мерни уреди на гонка някак неми се връзва, удряш го някаде и ако нямаш оптика ЧЕСТИТО.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.