Jump to content

Rasate

Ловец
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Пурко
 • Оръжие
  Baikal MP-153
 • Град
  Каспичан
 • ЛРД
  Каспичан

Rasate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. 2. огнестрелни оръжия за лов - дългоцевни огнестрелни оръжия с гладкостенна цев, която е с дължина над 51 сантиметра, и до 300 броя боеприпаси за всяко оръжие, и дългоцевни огнестрелни оръжия с нарезна цев и до 100 броя боеприпаси за всяко оръжие;
 2. Поздравления колега за чудесния лов. С нетърпение чакам да разкажеш за слуката и през останалите дни, защото преживявам събитията отново с теб. Още веднъж те поздравявам за слуката и преживяването.
 3. Някъде бях чел, че се иска да имаш и техническо образование, но не съм сигурен за това.
 4. Заповядай колега. http://www.armadapontica.com/bg/2.html?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=232&category_id=54
 5. Можеш да го изкараш преди двете години, но докато не натрупаш 2 години стаж не можеш да практикуваш подборен лов.
 6. Колега виж датата когато съм писал коментара, по стария закон беше както съм написал, а по новия вече е задължително за всички.
 7. http://www.armedguns.com.tr/index1.php?sayfa=0
 8. Задължително искай при подаване да ти ги завходират с входящ номер, за да не могат да ги изхвърлят в кошчето и да са им вързани ръцете да ти дадат писмен отказ който можеш да обжалваш в съда.
 9. Ти имаш разрешително за подборен, но нямаш право да го практикуваш. Просто като поискаш бележка няма да ти дадат. Аз така тълкувам този член.
 10. Чл. 26. (1) (Изм. - ДВ, бр. 79 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 64 от 2007 г., изм. - ДВ, бр. 80 от 2009 г.) Право на подборно ловуване имат лица, придобили право на лов, със стаж като ловци не по-малък от 2 години и успешно положили изпит пред комисия, назначена със заповед на изпълнителния директор на Изпълнителната агенция по горите. (2) (Изм. - ДВ, бр. 64 от 2007 г., изм. - ДВ, бр. 80 от 2009 г.) На лицата, придобили права по ал. 1, се издава удостоверение по образец, утвърден от изпълнителния директор на Изпълнителната агенция по горите. (3) Право на подборно ловуване имат и лицата по чл. 25, като за тях не се прилагат ал. 1 и 2. (4) (Нова - ДВ, бр. 91 от 2008 г.) Право на подборно ловуване без полагане на изпит по ал. 1 имат лицата, придобили право на лов и завършили висше образование с образователно-квалификационна степен "бакалавър" по специалността "Горско стопанство" или "магистър" по специалността "Ловно и рибно стопанство" в Лесотехническия университет.
 11. Ние една година засадихме 2 ниви и почти нямаше интерес към тях.
 12. По-добре да търсиш в една дълга тема, отколкото в 50 малки, информацията пак е еднаква като количество, но е на едно място поне.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.