Jump to content

viktor_jor

Ловец
 • Posts

  160
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация

 • Име
  Виктор
 • Оръжие
  Franchi Aristocrat Silver King; Fair Premier; Иж58 16к; Иж 58 12к
 • Куче
  Поинтер

Recent Profile Visitors

1,191 profile views

viktor_jor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

 1. Намерен е мъжки курцхаар в с.Сандрово, област Русе. Кучето е младо, най-вероятно около година, но може и да я няма още. Тел. за връзка 0896853581 Виктор
 2. Имах предвид, че засечката е невъзможна, а не какви са резултатите.
 3. Най-евтината, обаче с доуточнение, полуавтоматична, да. Преди нея по цена е ИЖ-18 в .223Rem. А и яде всички патрони без да подбира.
 4. Станало е добре ама . . . . . . тази кания вече не му ходи на ножа. Вземи му спретни една кания, както ти си знаеш. И да не забравиш да и качиш снимки и ние да се порадваме.
 5. Ако това ти го е казал Георги Топалов от Златарица, можеш да му повярваш. Ако ти го е казал друг оръжейник, консултирай се и с Топалов. Поне ти е на близо. Проблема е че заминавал за Пловдив и до октомври нямало да го има. Но контролно можеш да го чуеш. Ако му нямаш телефона ми пуши на лични да ти го дам.
 6. Днес с колегата JDredd обсъдихме идеята, естествено на стрелбището, и стигнахме до заключение, че е доста обещаваща и ще я изпълним при първа възможност. А между другото измерихме и Риото, с което трошим паниците и скоростите са направо бенчрестърски. Резултатите ще ги качи JDredd, предполагам до няколко дена.
 7. Брат ти се усетил на връщане от Стара Загора, чак на Хаимбоаз. А ето ти сайта на майстора : Цък
 8. Да добавя, че брат ти е несериозен а не майстора. Че четящите ще си помислят обратното.
 9. Цецо, кажи къде те сърби да те почешем. Приклад и полуложа ще си направиш във Ветово като идваш към Русе, а оксидацията и другите изброени от теб дейности, както те посъветва колегата JDredd, в Златарица. Тъкмо ти е на пътя между Стара Загора и Русе. Ето ти и ороентировъчен ценоразпис: Приклад 80лв Полуложа 40 лв (и двете са орех) Оксидация цеви около 80лв Можеш и петниста оксидация на главата да направиш, но тя е по- скъпичка. П.П. Ейде, че за пътпъдъка да е готово пушкалото.
 10. След дълго мерене на обиколки установих, че съм за два размера по-голямо яке. П.П. Язък, далаверка си беше.
 11. XuMePa ,като вече горд собственик на въпросното яке, можеш ли да ми кажеш, какво ще рече размер 48. На кой горе-долу отговаря S, M, L, XL ? От описанието също не успях да добия представа за кой сезон е подходящо якето. Така като го гледам е есенно и ще ми свърши добра работа, но знам ли?
 12. Някой май се мъчи да те жулне много яко . 200 евро за доставка и то на оптика е адски много. Та на мен за пушка + експортни документи ми взеха 50 евро. П.П. Мерси много на колегите batDancho и Бай Макс за помощта. И не забравяйте, че сте поканени на лов или риболов, а може и двете в русенско. Ще се радвам да се запознаем.
 13. Когато отида в генерална дирекция охранителна полиция какви документи трябва да съм подготви? И образец 21 от там ли ще ми го дадат или ще трябва аз да занеса бланка?
 14. EXA 2010 Brescia (Italy) 10-13 April 2010 От F.A.I.R. ми пратиха писмо с покана да ги посетя на изложенията. Сигурно ще е доста интересно, така че като отидете направете малко снимки и ние да добием представа за какво иде реч.
 15. Да се похваля и аз. Спечелих на търг чисто нов Fair Premier EM. Доставката + експортните такси е 50евро. Сега започнах процедурата по подготвяне на документите. И докато съм се присетил. Вие кога изпращате парите?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.