Jump to content

chocho

Ловец
 • Posts

  1,666
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

chocho last won the day on January 6 2013

chocho had the most liked content!

About chocho

 • Birthday 05/07/1955

Допълнителна информация

 • Име
  Чавдар
 • Оръжие
  ТОЗ
 • Куче
  няма
 • Град
  Някй си
 • ЛРД
  Няма

Recent Profile Visitors

2,946 profile views

chocho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

530

Reputation

 1. Имам ТОЗ-66 от годината на излизането и от завода.В началото имах същият проблем,докато не се сетих да натисна по-силно цевите за да се отвори.От тогава нямам такива проблеми.
 2. Интерсно защо е изпусната ИЖ-54,един от най-добрите модели на ИЖ?
 3. Това е пушка по-стара и от моят ТОЗ. https://www.youtube.com/watch?v=pgV5W94e3Iw
 4. Момчета няма страшно,аз почнах с ИЖ-18.Но понеже ,,апетитът идва с яденето" а меракът с времето сега имам цял арсенал.Така,че и вие ще минете по тая стърга.Наслука! :cap:
 5. Брей, Тинче ти се изяви като ,,стихоплетец"! Много е добре. :clap:
 6. А бе колега с ,,дирника нагоре" ли си станал та гледаш да развалиш настроението на колегите от откриването на лова?Сега всички гледат на събирането и срещането от месеци насам само ти като завистлива сватя подмяташ!
 7. Мой приятел си беше направил парно в две стаи с радиатори и бутилка от пожарогасител с нагревател за бойлер и така се отопляваше. Сега се премести в друг град и какво стана със системата не знам.Ако още те интересува мога да попитам. :cap:
 8. Идиотщините на ЕК нашите ги тълкуват като дявола евангелието.Например есента миналата година се изтърваха,че има изпратено становище на ЕК по повод на потребителите за водата и парното да се плаща само това което се потребява няма обща вода и парно от тръбите и какво някой да е съобразил законите още и още не можем да се разведем с парното Но сега понеже властта се бои от народната любов ще изтърси всякаква глупост маркирайки я като европейска и ще каже от Европа ни натискат.
 9. Е на следващия лов пък може да успееш да се разпишеш,а на снега недей много разчита.Ту се окаже,че е много дълбок ту че пътищата не са почистени :hihi:
 10. Иване не се оплаквай,на Тинчето и се изчака чакалото да те научи да плетеш.Само се оплаkваш.Аз какво да кажа като не съм видял дори?
 11. Има една книжка за реставриране на оръжие,според нея трябва да се прави това:Ако ти трябва още нещо питай на лични.
 12. Има турски газови пистолети на които цевите са с резба и вътре има навита муфа.С отвертка развиваш муфата и си готов за белята.Мой приятел направи така стреля по един циганин и го рани, но той не беше сам а пистолетът не презарежда и хем яде бой в къщата си а защото кожата на циганина е ценна и не бива да се поврежда лежа 6 месеца в Белене..Най-мръсното в цялата случка беше,че се случи в домът му.Отишли да крадат а той бил там.
 13. Не сте прави да обвинявате жените,просто работата ви с тях не е на ниво.Първо жените се и започвате да обработвате докато стигне до там вие ставате ловец а тя ви подарява пушката..Понеже лятото не се ходи на лов я водите за риба на язовира и и подарявате ,,такъми" след което в свободното време тя ви подканя,че денят е прекрасен да сте на брега.Съответно желанието се изпълнява .Когато започне сезонът ви напомня както сега на мене да не забравя да си взема ,,бонбоните". :hihi:
 14. погледни от другата и натаманосай нещо.Оргинално трудно ще намериш.
 15. За барбекюто въглищата в чувалите дават много ,,фира" в смисъл,че остават по една две шепи прах(въглищен) може да се пробва и с него
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.