Jump to content

bat goiko

Изгонен
 • Posts

  556
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bat goiko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

32

Reputation

 1. С тва ЕГН,дето искате за членство-съм пас!!!!нЕЩО ЗА ЗАЩИТАТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ???И КОЙ ИМА ПРАВО ДА ОПЕРИРА С ТЯХ????
 2. Да купиш пушка от форум-си е риск......Аз на времето,доста пари хвърлих по пътищата-подлъган не еднократно от обяви и колеги дето имат навика да мислят,другите за по-прости от тях!!!!!!Принципно оръжие от тук бих купил само от хора с ник-утвърдил се тук!!!!Иначе тарикати на дребно-бол!!!!!!!!!!!!
 3. А мен пресата......!!!
 4. Има и чалъм за хартиена гилза с "уинчестер"-капса.....Просто с една отверка ,шило или друг подръчен инструмент разширяваш гнездото на гилзата....по метода проба-грешка.Докъто Уинчестера се намести в гнездо за жавело.Бавничко става-гилза по гилза..........ама лично аз си го практикувам от доста години.Има челъм и за "чашките" на хартиените гилзи.........там може да импровизираш ,каквото се сетиш за да уплатниш барута за да не хлопа.Падпъдъчите патрони и без уплатнение си стават пИрфектно.....Пък ако не ги щеш хартиените-обади се,с кЕф ще те оттърва от тях!!!!При мен са на голяма почит и уважение-от чисто сантиментални подбуди...
 5. Колеги,не се хабете-тази обява е пусната от собственик на оръжеен магазин..............който с форуми не се занимава!!!Само с КЕШ.Апропо и е изключително некоректен-некоректна!
 6. Много години ловувах с 16к.В началото и аз се мъчих с грамаж и пр.просто защото на кутийте барут имаше обозн. само за 12.После "захитрях" и изравних дозите-квото за 12к,такова и за 16.Но ползвах само и единственно Сокол-нищо друго.
 7. Не един-много познавам.Що да спамя темата,Шамана е "компютърен" маистор-тук стана известен,и се "оака" с извинение!!!!Цените му станаха петорни,и прочие........лично си изпатих от неговата некоректност!!!!както и дае,маината му........ако колегата иска съвет-на лични!
 8. И къв ти е критерият за наи-"добрият" Мнооого е далече ,от тази титла-мнооого.
 9. Аха,то при него е пълно с цевни кутии-само отиваш и готово!!!......Кажи поне що за карабина е???
 10. Да,покраи магистралата е пълно с Немски Маузери-спрени от произв. 1945г.......Които,даже не са били никога на въоражение у нас!!!Последния,които видях /освен моят/ беше лани в бившото ОСО на гр.Шумен.Само,че сръбски-на цена 1200 лв.-и вече беше капариран.
 11. Стига си писал глупости.Нищо и няма на стоиката,много си е подходяща даже!!!Просто на цевната кутия трябва да се изреае жлеб.Всеки що годе грамотен човек,и сам може да се справи................стига да има пила и малко търпение!
 12. Като не слушаш,чакаи да ти каже от къде..................!
 13. ТО,за това в този форум реално има няколко ника на хора на,които можеш да се довериш или да научиш нещо!!Абе изобщо съвет към по-неопитните,в интернет пребивават всякакви "малоумници" тук-също...............
 14. Аз притежавам.......Лястовичата опашка е малко по-широка.Поръчах си монтажа от Киро-оптиката,демек магазин "Орел" на хладилника.
 15. E,че бъди човек- "измисли" още една броика????Аз брат съм вързан в ръцете ......
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.