Jump to content

itaka

Ловец
 • Posts

  308
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by itaka

 1. Появило се е трицветно гонче в с.Бряст. По думите на хората от около месец. Мъжко е . Има бяло на муцуната около ноздрите, бяло по гушата до гърдите и бяло колкото яйце от дясно на врата. С кафяво червеникави крака е и с черен плащ на гърба. Сигурно е наплашено и не позволява много да се доближи. 0895 790 296 Недялко
 2. Тази снимка ми напомня за едно трицветно пале ! Няма начин да не ми хареса ! Здраве , късмет и слука !!!
 3. Няма да ме учуди , ако е дошло от Македонско - Сръбско. Може да бъркам но ми напомна на техни бараци. Поздравления за сериозното отношение към кучето !!!
 4. Много интересно пале! Малко , а излъчването му е като на голямо куче! Интересно какво ще стане като порасне? Дано собственика му споделя снимки от лова!
 5. Браво! Напълни ми очите! Живо и здраво и късмет!!! Наслука през ловните излети!
 6. Доколкото си спомням твърдостта по HRC е от 20 до 67, но след като производителя дава 70 .... Както и да е направо страхотен ряз !!! Дано имаш възможност и да ползуваш ножа на някоя слука !!!
 7. Чудесен представител на породата !!! За новия сезон сигурно ще е подхванало. Наслука и повече фотоси !!!
 8. Изгубен кафяв мъжки дратхаар с татуировка 101 на едното ухо и леко отрязан ръб на другото. Отзовава се на името Рекс. Възможна поява в селата на границата на Хасковска и Старозагорска области. Телефона ми е 0895 790 296 - Недялко. Благодаря предварително на добросъвестни хора.
 9. Специалистите казват , че тази порода претендира за превес по работни качества дори над немската овчарка!
 10. И малките и родителите им хубави! Много ми хареса кучката - напомня ми кучетата от детството.Живи и здрави да са ти и много лов и късмет да имат!!!
 11. Надявам се да се оправи!!! Предполагам , че не само аз желая възстановяването на кучето!!!
 12. Търси и предпазна жилетка още от сега ! Може би не е трябвало веднага да я пускаш при него. Успех с възпитанието и наслука!!!
 13. С мерак си я подхванал. Пожелавам само хубави моменти около нея !!!
 14. Здраво куче със здрава глава! Не бих се учудил ако се стреми да задържа дивеча. Наслука!
 15. Интересно ми е защо не мога да гласувам за Viktoria from Vetrenski , а за следвашите мога ? Това го забелязох и при други теми. Излиза надпис за проблем с гласуването. Не е много добре и това , че има ограничение за броя на положителния вот. Хареса ми като визия , а не мога да отбележа . Наслука през новия сезон!!!
 16. Не си ги хранил напразно! Наслука!
 17. От боя не ми се вярва да има много полза. Добре би било от самото начало да ги свикнеш на викане с рог или по - специфичен звук на определено време. Добър вариант е да се сложи джи пи ес на едното, а ако имаш парична възможност и на двете кучета. Така не само ги виждаш къде са , а и при гонка можеш да предупредиш накъде отиват. Много ми харесват дългогонещите кучета, но начина на лов и манталитета на някои не го позволяват. Добре , че имате разбрани съседи и си помагате. Тандема който си създал явно е чудесен и ти пожелавам наслука и прекрасни излети!
 18. Много показателен тест. Според мен е добре да го правиш на друг материал - все пак това са български монети и не бива да се съсипват не само заради стойността им. Относно закалката на изделието едва ли би могло да се желае нещо повече. С интерес следя темата и ти пожелавам да работиш със същото усърдие! Наслука и нови идеи!
 19. Ножа си е идеален! Друг е въпроса ако търсиш начин да го съсипеш. Преди 15 и нещо години си правих ножове от лагери и съм много доволен. Поддръжката им е не е нещо особено - достатъно е да е сух, ако и го намажеш леко с мазнина забравя за ръждата изобщо. Навремето се увличах по възможно най- твърдите закалки и естествено доста заготовки стоших. Ако имаш някаква колекция при добро желание можеш да я покажеш - лично на мен тези които показа много ми харесаха! Наслука в лова и успех в занаята!
 20. Много добри пропорции!!! Май е злобарка и не отказва боя. Наслука!
 21. Има такива случаи и кучетата са оцелявали, но това?... Наслука през идващия сезон и без сериозни травми!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.