Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2019

brakoniera2

Ловец
 • Мнения

  4390
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  309

Всичко публикувано от brakoniera2

 1. Малко и от България... Не само от немско... Три внука на Чалдо...
 2. Джери... За една година е показал и хубави ... Ще му се даде шанс.. Пък да видим!
 3. Малки само във фейса, там ще търсиш колега...!
 4. Фокер (Аспарух & Барба) ,поздрав за Каймакански!
 5. Мелезарите направо изчезнаха,изчезнаха и доста стойностни ловци и кучкари... С тези провалени групи във фейсбук ,изградени от хора с болни амбиций,комплекси и слабост към чашката или просто търговци на дребно...са ясен признак ,че лова с кучета ,ловната култура и дело,които носеха поколенията преди нас сигурно умират и остават в историята!!!
 6. Тя търговията,търговията много е... Работата на всичко,но какво да правиш,човек е създаден да преследва цели,които обикновенно са свързани в една думичка 'пари"! Въпреки ,че от кучета богат няма да станеш и в същото време няма нищо лошо да продаваш...само,че да вадиш и да даваш кучета от работещи кучета и кучки! Иначе всичко друго е просто търговия и няма нищо общо с истината!
 7. Една хубава Българска порода,която не отстъпва по нищо на останалите видове гончета от наши съседни и далечни страни,изключително верни и твърди особено в свинския лов,подходящи обаче за по-обширни ловни райони,за предпочитане пресечени!
 8. Весела Коледа на всички приятели,колеги и любители на Българското гонче!!! Бъдете здрави и наслука!
 9. След дълга почивка и на минути от това,живота да ни раздели...отново сме в гората...и това е резултата от първия ни лов заедно... Аспарух....едно достойно куче!
 10. Когато основния район е пълен с дървари,резачки,коне и всякакви неудобства за лов...но въпреки това,има късмет....а да и кучета,които да намерят,залаят и отработят прасето до самия му край...ловът се получава,макар и по трудно!!! Наслука!
 11. Поздрав за един мой приятел от Вършец... Ястреб (Атила & Кали) инбридинг на Пирин :
 12. Бат Сълко,може и да прилича ама ако погледнем разликите...очи,уши и бърни....
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.