Jump to content
ФОРУМ
 • Наслука!
 • Ловен Сезон 2020

meco69

Ловец
 • Мнения

  12
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно meco69

 • Рожден ден 6.08.1969

Допълнителна информация

 • Име
  Господинов
 • Оръжие
  иж-27
 • Куче
  няма
 • МПС
  санта фе
 • Град
  софия
 • ЛРД
  брезник
 • Skype
  няма

Последни посетители

1362 профилни разглеждания
 1. Първо да ти е честита новата придобивка!!!И аз бях изправен пред същата дилема .Даже имах май някъде и подобна тема.Радвам се ,че си направил своя избор ,а и според мен по-правилния!!!Аз също избрах Браунинг,но със синтетичния приклад и съм сложил оптика каквато смяташ да слагаш.Резултата е на аватара ми :lol: !!Много слука да имаш с комбинацията и да задминеш колекцията на македонския ти приятел от една друга тема :ksshunter1fe:
 2. Някой знае ли къде ще се сменят ловните билети в София. Кога е крайния срок и ще можем ли януари да ловуваме със старият билет.
 3. А ако съм изкарал курса,взел изпита и нямам 2 години какво се случва? След изтичането на 2 години от къде си взимам разрешителното?
 4. Колега,"Да ви е честита новата придобивка"!!!Много радост да ти носи и висок адренелин!! Дано и направиш още на първият лов сефтето :good: .Пък после да я видим на снимка върху някои космат шопар. :rofl:
 5. Бравос!!!!!Да си жив и здрав и много слука да имаш!!!Сега идва другата краста. Карабината каква да е ?Пък какъв калибър и т.н.Абе не е лесно..... :D
 6. Е ти успя ли???Похвали се де!!Нали трябва все някой да почерпи :drinks:
 7. Абе вярно не е тука мястото, ама като е толкова "арна"защо я продава?Отговор може и на Л.С.Потенциален клиент съм!!! :good:
 8. И нека,който вземе пръв"кетапа" да се похвали ,за да си"сверим часовниците".Това е най важното-кога ще дават документите ,защото като чета на много места курсовете май са свършили,а на други места не са почвали!Абе пълен хаус!!!
 9. meco69

  Паджеро

  Колеги,кой е по-сполучливия двигател на Паджерото 2.5tdi или 2.8tdi.Благодаря предварително!! П.С.Пишете плюсове и минуси ,слаби места,които да се гледат при покупка,както на двигателя така и на автоматичните скорости.Пък аз после ще се похваля :good: ,а може и да :drinks: !!!
 10. Кой е тоя майстор от Габрово?Напиши повече за него и ножа ,за да се възползват максимален брой колеги!!А и той ще е доволен!! :good:
 11. Точно това ще направя и аз !Вулканче -1бр.и разликата в цената инвестирам в една по- качествена оптика! :good:
 12. ееееее много шарена тази пушка!! Браунинга си е хубав ,но тук пишем за уинчестер,а твоята пушка много успехи да ти носи!!! П.С.Ето този модел сигурно е 1000лв.отгоре на Вулканчето,а разликите сигурно са само в картинките!!!
 13. Снимай го да видим как е станал!Ще ни бъде интересно да го видим!
 14. В крайна сметка няма ли някой,който е ловувал по дълго с такова Вулканче ,за да сподели заслужава ли си ,че съм на път да купя едно за следващия сезон!!!
 15. Добре де колега,ясно че механизмите на двете пушки е еднакъв,но защо е тогава тази разлика в цената от 400-500лв.Чесно казано аз не робувам на марки и бих си взел Уинчестера(заради цената естествено),а и не съм прочел за нито една засечка на Вулкана :rolleyes: ,за разлика на Браунига, за който има поне 10 теми в които колеги описват различни видове засечки :good: Нека собственици на двете да споделят дали е така.Всички които се колебаем какво да си купим ще им благодарим после!! За дисертацията RESPEKT .Попаднали сме на точния човек!!!Ще черпим :drinks:
×
×
 • Създай нов...

Important Information

За да посещавате този уебсайт е необходимо да се съгласите с Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.